Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Guerlain Red Heels & Becca hi-lo lights

Het is alweer even geleden dat ik een make-up look met jullie heb gedeeld, buiten die in de reviews om. Daarom besloot ik gisteren even een paar foto's te maken van de make-up die ik droeg, juist omdat ik er producten voor gebruikte die ik heel fijn vind. Dat zijn oude bekenden, maar ook een paar nieuwe producten die misschien wel een vast plaatsje in mijn dagelijkse make-up routine krijgen. Kijk je mee naar de producten die ik heb gebruik voor mijn make-up van gisteren?

Sorry voor de serieuze look, blijkbaar lukte vrolijk kijken niet zo goed, ik heb allemaal foto's zonder lach...

Voor mijn look heb ik de volgende producten gebruikt:

 

- Bobbi Brown SPF15 Tinted Moisturizer

- Bobbi Brown Intensive Skin Serum foundation SPF 40

- NARS Radiant Creamy concealer

- MAC MSF Natural

- Lancôme Hypnose palette Paris Merveilleux

- Lancôme My Parisian blush Corail de ville

- MAC Fluidline Blacktrack

- Armani Eye & Brow Maestro Taupe

- Sisley So Curl mascara

- Becca Shimmering Skin Perfector pressed Opal (via Babassu.nl)

- Becca Lowlight Sculpting Perfector (via Babassu.nl)

- Guerlain La Petite Robe Noire the lipstick Red Heels

Ik hou wel van deze combinatie, van wat warmere kleuren op mijn ogen en een lekkere rode lip met een vleugje oranje. Het oogschaduwpalette en de blush uit de lente collectie van Lancôme gebruik ik best vaak de laatste tijd, ik vind dat echt twee toppers.

De foundation van Bobbi Brown is absoluut een van de fijnste van dit moment, ik gebruik deze heel erg vaak en vind dat ik er vooral direct frisser en jonger uitzie als ik deze draag. De glans kan wel een beetje veel zijn soms, maar ik vind dat ik bij een te matte foundation er toch vaak moeier uit ga zien en dat wil ik niet. De highlighters van Becca kennen jullie vast al, maar natuurlijk hebben ze nog meer (fijne) producten zoals deze creme Lowlight sculpting Perfector die niet te donker is en prima is om je gezicht voorzichtig en subtiel te shapen.

Ik ben best wel verrast door de lipsticks van La Petite Robe Noire makeup van Guerlain, in elk geval van de fel rode Red Heels, die zelfs in één dun laagje al heel goed dekt. De lipstick slijt heel mooi van mijn lippen af en laat kleur achter alsof het een "stain" is en dat vind ik leuk. Hou je wel van een kleurtje, maar zoek je ook iets wat licht en luchtig aanvoelt? Dan zijn deze lipsticks zeker een prima optie. Je kunt ze eigenlijk goed vergelijken met Chanel Rouge Coco of Dior Addict lipsticks!

Ik schreef het al in mijn photo diary van vanochtend, Gris Montaigne van Dior is echt een van mijn favoriete geuren van dit moment. Ik hou van de helderheid en openheid van deze sprankelende geur, die echt lang bij me blijft en ik ook telkens blijf ruiken. De geur opent fris met bergamot, maar de zachte roos komt daarna snel op en vervolgens ruik je vooral de houtachtige noten van patchouli en cederhout. Gek genoeg moet ik ook altijd denken aan Lime Basil & Mandarin van Jo Malone, terwijl deze geuren maar weinig overeenkomsten hebben....raar hoe een neus soms kan werken!

 

Als je benieuwd ben naar de producten die ik gebruikt heb voor deze look, in de meeste gevallen heb ik die ooit weleens gereviewd. Je vindt de reviews hieronder! 

Deel dit artikel
Back to top