Nieuws

Chanel Rouge Coco Stylo & Le Vernis Longue Tenue

Nieuwe Chanel producten, daar worden we toch allemaal blij van? Toen ik een paar weken geleden de nieuwste collecties binnenkreeg kon ik me eigenlijk niet meer inhouden, dit moest ik delen! Jammer genoeg kon dat nog niet, omdat ze producten pas in april te koop zouden zijn. Maar er is goed nieuws, ze zijn al wel te bestellen in de nieuwe Chanel webshop en daarom kan ik je toch de nieuwste producten laten zien: Rouge Coco Stylo & Le Vernis Longue Tenue.....

Rouge Coco Stylo is speciaal gemaakt voor vrouwen die niet kunnen kiezen tussen kleur, glans en verzorging van hun lippen. De lipstickpen breng je snel en makkelijk aan, zelfs zonder spiegel kun je de kleur op je lippen "flawless" aanbrengen en natuurlijk is de pen ideaal om mee te nemen.

De Rouge Coco Stylo hydrateert de lippen met het hydraboost complex aangevuld met natuurlijke ingrediënten voor extra voeding. De cremige formule voelt zijdezacht op de lippen en versmelt direct bij het aanbrengen met de lippen voor een mooi effect. De kleuren zijn levendig, licht glanzend en de textuur zorgt voor een glad effect op de lippen. Kortom, een ideale toevoeging op het Chanel assortiment!

Rouge Coco Stylo EUR 35,00

204 Article (bright luminous coral)

206 Histoire (fresh vibrant intense red)

208 Roman (lively smoldering fuchsia pink)

212 Recit (deep purple)

214 Message (brownish rosewood)

216 Lettre (soft subtle rosewood)

202 Conte (fresh tender delicate pink - limited edition)

Nagellakken van Chanel zijn legendarisch, denk maar eens aan een Rouge Noir of Jade (wie kent die nog?), geweldige unieke kleuren die iedereen moet hebben. Nu we ook steeds meer eisen stellen aan de houdbaarheid van nagellak is het niet zo gek dat Chanel nu een vernieuwde variant uitbrengt, een meer langhoudende variant die je ook nog eens kunt combineren met een nieuwe gel topcoat voor extra glans en houdbaarheid.

Er komen 4 kleuren uit het klassieke assortiment terug (dat volgens mij ook nog blijft bestaan) en er komen 11 nieuwe kleuren uit die ook heel erg mooi zijn. De combinatie van de nieuwe Le vernis longue tenue en Le Gel coat zorgt ervoor dat je tot 6 dagen plezier hebt van de iconische kleuren. Ik heb ze inmiddels al een paar weken getest en ik ben een hele grote fan geworden!

Le Vernis Longue Tenue EUR 25,00

505 Particuliere (singular nude) & 167 Ballerina (subtle pink)

08 Pirate (flamboyant red) & 18 Rouge Noir (garnet)

500 Rouge essentiel (vibrant red)& 504 Organdi (natural beige)

506 Camelia (lively raspberry pink) & 508 Shantung (raspberry red)

510 Gitane (bright poppy orange) & 512 Mythique (deep burgundy)

514 Roubachka (intense purple) & 516 Mariniere (intense blue)

520 Garconne (daring verdigris) & 522 Monochrome (crystalline gray)

Chaine Or (luminous gold) & Le Gel coat longue tenue

 

Ik heb beide nieuwe producten al kunnen testen en ik ben er zo ongeloofelijk enthousiast over, vooral de nagellakken zijn echt heel erg goed geworden. De kleuren die ik getest heb (o.a. Organdi) zijn zelfs in één laagje al dekkend, houden echt lang (zelfs zonder gel coat) en zijn vooral prachtig van kleur. Maar ook de Rouge Coco Stylo lipstickpennen zijn fijn, inderdaad heel makkelijk aan te brengen en ze geven een mooi effect.

 

De nieuwe Chanel Rouge Coco Stylo lipsticks zijn vanaf 1 april 2016 te koop bij de Chanel verkooppunten, net zoals de nieuwe Le Vernis longue tenue en Le gel coat (datum altijd onder voorbehoud). Maar er is ook heel goed nieuws als je niet kunt en wilt wachten, je kunt de nieuwe producten nu al bestellen in de nieuwe online shop van Chanel, die je hier vindt. Ben je net zo enthousiast als ik? De review volgt snel....

?>
Deel dit artikel
Back to top