Reviews

Geen nepwimpers nodig - Bobbi Brown Eye opening mascara & Benefit They're real primer

Sinds een paar dagen heb ik een geweldige combinatie voor mijn wimpers ontdekt en die wil ik eigenlijk toch wel graag met jullie delen. Een tijdje geleden schreef ik al eens over de nieuwe mascara basis van Benefit, de They're real tinted primer, waar ik heel enthousiast over ben. Ik ben de laatste tijd op zoek gegaan naar fijne combinaties met deze primer en vandaag deel ik mijn mascara cocktail van de week met de nieuwe mascara van Bobbi Brown, Eye opening mascara. Ik zeg...geen nepwimpers meer nodig als je deze twee producten gebruikt, kijk je mee?

Bobbi Brown Eye Opening Mascara EUR 28,50 

Dramatisch volume en een impactvolle krul in slechts één beweging met de Eye Opening Black Mascara van de Glow Collection van Bobbi Brown. De jumbo borstel duwt de wimpers naar boven, terwijl de rijke, carbon-zwarte formule de wimpers intens verdikt, krult en lift voor een ultieme frisse blik die de hele dag lang blijft. De jumbo borstel werd exclusief ontwikkeld voor deze mascara. Hij raakt elke wimper en creëert een opwaarts effect. De unieke formule houdt tot 8 uur lang.

Hoe leuk is deze verpakking? Ik denk alleen niet dat het de "normale" verpakking is, die heb ik er niet bij gekregen, dus kan ik je er ook niet zoveel over vertellen. 

Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik niet zo heel enthousiast was over de mascara, mede doordat het borsteltje echt enorm groot is en daar ben ik niet zo heel gek op. Ik heb de mascara natuurlijk ook getest zonder de Benefit They're Real tinted primer en toen vond ik het resultaat niet om over naar huis te schrijven. Een prima mascara, dat wel, maar geen resultaat waar ik waarvan ik van mijn stoel viel.

Het borsteltje is echt groot en ook nog eens dik. De haren staan niet al te dicht bij elkaar en dat zorgde er wel een beetje voor dat mijn wimpers iets teveel aan elkaar plakten. Gelukkig is dat niet het geval als ik een primer gebruik en dus is dat vanaf nu mijn vaste combinatie!

In deze review heb ik jullie al verteld over They're real tinted primer van Benefit (EUR 26,00), die ook erg te vergelijken is met de Little Black primer van Estée Lauder. Zo'n primer zorgt voor een perfecte separatie van de wimpers, die ook een lichte kleur krijgen zonder dat er een echt laagje op de wimpers komt. Je ziet absoluut wel effect, maar de textuur van de primer is zo licht, dat je zonder problemen laagjes mascara erna kunt opbrengen.

Hieronder zie je het resultaat, één laagje Benefit They're real tinted primer en een laagje Eye opening mascara van Bobbi Brown.

Het resultaat zijn mooi gekrulde, diepzwarte wimpers die heel natuurlijk ogen, niet aan elkaar plakken en zacht aanvoelen. Precies waar ik van hou, de kleur is goed, de textuur voelt fijn en deze combinatie blijft de hele dag mooi. Doordat de wimpers zacht blijven, kan ik eventueel later op de dag nog een laagje mascara aanbrengen. Dat doe ik normaal niet, maar wel als ik een ooglook maak voor een review bijvoorbeeld. Dat werkt perfect!

Ik gebruik trouwens sinds een maandje of 2 weer iedere dag Revitalash, een product dat mijn wimpers verzorgt waardoor ze langer en dikker worden. Lees er hier meer over.

 

Kortom, deze combinatie is een absolute aanrader wat mij betreft, ik ben dan ook extra blij met de primer want die werkt niet alleen met deze Bobbi Brown mascara goed, maar ook met andere mascara's. Ik hou ervan om mijn mascara's in een cocktail te gooien om zo het beste resultaat te krijgen. De Bobbi Brown Eye opening mascara is sinds vorige maand voor EUR 28,50 te koop bij de Bobbi Brown verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en hun online shop. De producten van Benefit koop je exclusief bij Douglas, They're real tinted primer kost EUR 26,00.

 

Ik ben vast niet de enige die dit doet? Hebben jullie ook een favoriete combinatie van meerdere mascara's of mascaraborsteltjes of mascara/primers? Ik ben benieuwd!

Deel dit artikel
Back to top