Blogs & Editorial

Photo diary van 5 & 6 maart 2016 - een pareltje van een poeder en Umami

Goedemorgen allemaal! Is het bij jullie ook aan het sneeuwen? Bij ons wel, al is het maar een heel dun laagje wat er ligt en smelt het snel wer, maar goed....Ik denk dat iedereen er ook wel een beetje klaar mee is, met de winter, dus laat de zon maar komen. Dit weekend was een prima weekend, lekker relaxed en ondertussen toch nog wat gewerkt, kijk je even mee naar mijn photo diary van 5 en 6 maart 2016?

Chanel heeft nieuwe nagellakjes en ze zijn geweldig, ik vertel je er later vandaag meer over! En natuurlijk komen er snel swatches.

Mijn outfit van zaterdag: broek van 7 for all mankind en de rest is van Zara

Bij een zwarte outfit vind ik een knalroze matte lipstick echt wel leuk staan, dit is MAC Be Silly.

En de combinatie met mijn bril van Victoria Beckham met paarse glazen is ook geslaagd.

Zaterdagboodschappen, een hele kar vol maar dan kunnen we er weer even een paar daagjes tegenaan...toch loop ik vandaag weer in de supermarkt om verse groenten te halen en brood.

Een fotootje van ons huis, het zonnetje scheen zo lekker en dat maakt het altijd gezelliger...de tuin is nog wel een beetje kaal.

Ons huis is aan de voorkant vrij laag, maar de achterkant is juist weer heel hoog....en de tuin een rommeltje, binnenkort weer de bezem erdoor!

Wat een pareltje van een poeder, mooie kleuren en glans, vandaag komen er swatches online, maar hier alvast een sneak peek.

Gekke Emo ligt graag in en op dingen, nu weer in de koffer die we er speciaal voor hebben neergezet...haha!

Wat ik nu hoorde....zanger Sam Hunt komt naar Nederland en komt langs bij mijn favoriete radio-programma Evers staat op....ik zou hier eigenlijk best bij willen zijn. Wat denken jullie? Zal ik een poging wagen? :-)

Ik deed weer eens een bestelling bij Zara, ben benieuwd naar hoe alles er in het echt uitziet en of de schoenen passen, dat blijft altijd een gok bij Zara omdat het per model verschilt. Gelukkig kun je ze altijd makkelijk terugbrengen/sturen.

Mijn ochtendroutine van zondag : reiniger van Kenzo, serum en dagcreme van La Prairie, oogserum van Ren, oogcreme van Perricone en als extra hydratatieboost het Hydra Beauty Microserum van Chanel. Die laatste gebruik ik omdat ik voelde dat mijn huid wat gebrek had aan hyaluronzuur, dat is direct een stuk beter.

Ja hoor....er valt een hele pot meel om en natuurlijk gaat de deksel eraf...zo geen zin in!

Gisteren gebruikte ik dit contourduo van Tom Ford en ik heb de perfecte kwasten ervoor gevonden : MAC 163 en 193, blenden doe ik met de Oval 1 van MAC.

Gisteren heb ik jullie het resultaat van deze combinatie van mascara en primer al laten zien, ik ben er blij mee!

Zo'n lekker parfum Elie Saab Le Parfum Rose Couture, met iets minder oranjebloesem en meer rozen. 

Dit is ook een fijne geur, Rain van Marc Jacobs, die weer terugkomt! Ik ken deze geur al van een paar jaar geleden, toen die alleen nog in een hele grote fles te koop was. Nu komt er dus een kleinere fles bij, volgens mij zal deze (samen met twee anderen) vanaf april 2016 re koop zijn. En ja, je ruikt inderdaad een fijne, frisse geur alsof het net geregend heeft.

Even uitzoeken en opruimen weer, ik klaag inderdaad niet, maar het is soms wel allemaal een beetje veel. En er zitten ook zoveel leuke, fijne en goede producten bij, soms is kiezen waarover je gaat schrijven best lastig.

Oh jee, mijn favoriete droogshampoo heeft een nieuwe formule? Ik hoop maar dat deze net zo fijn of fijner is, zijn jullie ook fan van Batiste?

We gaan 's avonds even eten bij Umami in Rotterdam, een Aziatisch Fusion restaurant aan de Binnenrotte.

Lekker! Zeker een aanrader en ook nog eens betaalbaar en met een leuk concept, je kunt er zalig eten.

Deze broodjes krijg je al voorafje en ze zijn zo lekker, ook het dipsausje met five spices is te lekker...je hebt altijd tekort!

Dit waren mijn gerechtjes van de derde gang, allebei curries met een Thaise twist, zo lekker!

We hebben een gezellig weekend gehad, al had ik dit weekend liever in de USA geweest om de nieuwste aflevering van Once Upon a time te kijken....ik ben helemaal verslaafd aan die serie en compleet #hooked. Welke serie willen jullie het liefst de hele dag en nacht kijken?

Deel dit artikel
Back to top