Nieuws

Beautygloss lashes by Eylure - mini tutorial met Bo

Twee weken geleden was ik bij de introductie van de Beautygloss lashes by Eylure. Jullie hebben dat misschien wel gezien in mijn photo diary? Collega en vriendin Mascha heeft, samen met het bekende Britse cosmeticamerk Eylure, een eigen wimperlijn opgezet, bestaande uit drie varianten. Ik heb inmiddels twee varianten getest, samen met dochter Bo, en we hebben er ook een mini tutorial mee gemaakt. Het zijn prima wimpers, zeker voor deze prijs. Kijk je even mee?

Er zijn drie varianten van de Beautygloss lashes by Eylure : Fluffy, Pretty en Silky. Ze zijn exclusief te koop bij Etos en variëren in prijs van 6,99 tot 8,99 per doosje (inclusief lijm).

Ik heb zelf de meest natuurlijke van de drie wimpers getest, de Silky lashes (EUR 6,99). Dit zou zeker het beste paar zijn om mee te beginnen, de wimpers zijn redelijk natuurlijk van vorm. Perfect voor overdag.

Op de achterkant van het doosje vind je duidelijke aanwijzingen om de wimpers op te brengen, handig natuurlijk. Je ziet ook direct een goede foto van het resultaat op Mascha's ogen, ook dat is heel fijn.

De rechter en linker wimper zijn in dit model behoorlijk gelijk, omdat de wimpers zowel aan de binnenkant als buitenkant even lang zijn. De wimpers zijn wel behoorlijk breed/lang, bijknippen is dus waarschijnlijk wel nodig, zo ook bij mij. Persoonlijk vind ik het mooier als de haartjes aan de binnenkant wat minder lang zijn, dit oogt toch een beetje "hard" qua overgang.

Eenmaal opgebracht is dit het resultaat, ik heb nu echt een dubbele rij wimpers, mijn eigen wimpers zijn ook behoorlijk lang dus die zie je er ook doorheen.

De Pretty lashes (EUR 7,99) zijn wel wat opvallender, ze zijn een stuk donkerder, glanzen meer en zijn voller. Deze wimpers zijn aan de binnenkant korter als aan de buitenkant. Het geeft een zwoeler resultaat, maar ze kunnen ook vrij zwaar ogen dus is het vooral belangrijk je oogmake-up een beetje aan te passen.

De wimpers van Eylure zijn vrij breed en daardoor is het vrijwel voor iedereen nodig iets van de wimper af te knippen. Doe dat altijd aan de buitenkant en bewaar het afgeknipte stukje nog even, je kunt ze altijd nog eens gebruiken als losse wimperstukjes.

Het effect op het oog van Bo!

 

De kwaliteit van de Beautygloss lashes by Eylure is prima, ze zijn stevig genoeg om meerdere keren te gebruiken, maar ook niet te hard waardoor ze fijn dragen. Natuurlijk voel je ze wel zitten, zeker de wat zwaardere Pretty lashes, die vooral ook heel donker zijn. Ben je geen nepwimpers gewend, dan voelen ze vast even vreemd aan, maar dat went snel.

Er zit wel een klein nadeel aan de wimpers, ze hebben nl. een witte basis die er hier en daar doorheen schemert en dat zie je van heel dichtbij. Je kunt dat wel verdoezelen door er wat eyeliner overheen te doen, maar dat werkt niet altijd fijn vind ik. De lijm is trouwens wel verrassend goed, hij droogt helemaal transparant op en houdt de wimpers erg goed op zijn plaats.

Wil je nog even in het kort zien hoe je ze moet aanbrengen? Bekijk dan de onderstaande video even:

 

 
Mini tutorial met Beautygloss lashes by Eylure

Hoe breng je de Beautygloss.nl lashes by Eylure lashes op? Ik laat het je, samen met mijn dochter Bo, zien in deze mini tutorial, meer informatie en foto's vind je hier: http://www.beautyscene.nl/makeupnieuws/159294/beautygloss-lashes-by-eylure

Posted by BeautysceneNL on Tuesday, March 8, 2016

 

Je koopt de Beautgloss Lashes by Eylure exclusief bij Etos! Je kunt daar trouwens ook nog andere varianten van Eylure lashes vinden, bijvoorbeeld de losse wimpersstukjes die ik ook heel fijn vind. Misschien een mooi alternatief als je hele, nepwimpers iets teveel van het goede vindt? Wil je meer weten? Laat dat dan even weten in de comments!

Deel dit artikel
Back to top