Blogs & Editorial

Photo diary van10 maart 2016 - een latte & een fitting in The Hoxton

Morning! Gisteren ging ik 's ochtends op pad naar Amsterdam, waar ik een afspraak en event had in The Hoxton. Wat een fijne locatie is dat, met een gezellige lobby en prachtig appartement. Tijdens mijn afspraak met Bente van MAC hebben we doorgesproken hoe de VIP avond eruit komt te zien en ik kan jullie vertellen dat het heel speciaal gaat worden. Zetten jullie 1 april vast in je agenda? Geen grap overigens, make-up is een serieuze zaak! Kijk je mee naar mijn photo diary van 10 maart 2016?

Havermout met banaan, pecannoten en honing voor ontbijt.

Chanel Particuliere nagellak is natuurlijk al jarenlang een van de beste kleuren in hun assortiment, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik die de laatste tijd niet zo vaak op had gehad. Nu weer wel en nu weet ik ook weer waarom ik zo van die kleur hou <3

Wandelen van de parkeergarage naar The Hoxton, samen met vriendin en mede-blogger Angelique. We kennen elkaar al meer dan 20 jaar en toevallig ging zijn ook naar het event van Triumph waar ik ook naartoe ging. Wel zo gezellig om dan samen te rijden. Heerlijk weer trouwens in Amsterdam!

Met een latte even bijpraten met Bente van MAC, het koekje was lekker....de latte trouwens ook!

Het is behoorlijk sfeervol in The Hoxton, leuk om een koffietje te doen in de lobby en een prima plek om af te spreken, je kunt er ook prima eten trouwens.

Nieuwe MAC collecties en fijne producten van Moroccanoil, ik ben weer helemaal bijgepraat! En we hebben het dus over de VIP Party gehad, die helemaal draait om de Charlotte Olympia collectie....

Na mijn afspraak ging ik door naar een event van Triumph, dat plaats vond in The Appartment, onderdeel van The Hoxton. Het ziet er zo mooi uit daar!

Mijn outfit was lekker basic. all black met mijn Isabel Marant sneakers omdat we best een stukje moesten wandelen.

Altijd lekker verse croissantjes.

Clipper thee is echt heel lekker, we hebben ook heel wat soorten staan in onze kast maar dit doosje is ook wel heel leuk. Zou je het ergens kunnen kopen? Ik ga het eens uitzoeken!

Bij Triumph kregen we de nieuwe Magic Boost lijn te zien met daarin drie verschillende modellen BH's die je je "shape" weer teruggeven. Er is een shape up, lift up en push up model die afhankelijk van wat je wilt, je borsten een extra mooie vorm geven zonder metalen beugel (maar wel met voldoende stevigheid).

De kleuren van de collectie zijn lekker lenteachtig, de nude kleur is heel fris en wat lichter dan de standaard, wat viezige beige/bruine kleur. Maar de "orchid" tint is natuurlijk heel leuk! Toch ben ik altijd meer van zwarte lingerie en jullie?

Na het event reden we om 3 uur weg uit Amsterdam en kwamen we zonder file weer in de buurt van onze woonplaatsen. Helaas stond er wel file vlakbij huis en stapte ik toch pas weer om 5 uur binnen. Nou ja....

Hebben jullie ook nog EditieNL gezien toevallig? Over botox spuiten in de hoofdhuid om zweten te voorkomen? Bizar!

Het YouTube kanaal van Bo, Allthesegamez, heeft nieuwe merchandise en dus ging er een bestelling de deur uit voor Sem, wat een leuke items, vooral de rugzak.

Sneak peek...een hele nieuwe Mineralize Skin Finsh <3

En een nieuwe lipstain met de intrigerende naam Versicolour stain, deze collecties komen allemaal in april, ik hou je op de hoogte.

's avonds gingen we voor pasta met veel, heel veel groenten, lekker met truffelpesto en parmezaan...had ik nu eens echt trek in.

Ah...facetimen met Captain Hook, altijd gezellig! Haha...nee, natuurlijk niet echt, maar dit plaatje zag er zo grappig uit. Met wie zouden jullie weleens willen facetimen? 

 

Inmiddels is het alweer vrijdagmorgen en is de week dus weer bijna voorbij, wat gaat dat toch snel! Vandaag werk ik thuis, wil ik heel wat reviews afmaken en alvast wat brainstormen wat voor artikelen er volgende week online komen. Ik ga snel aan de slag, fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top