Reviews

Anastasia Beverly Hills Brow Definer - swatches Taupe & Soft Brown

Anastasia Soare is de wenkbrauwexpert van heel veel celebrities en haar kennis & kunde staat dan ook aan de basis van de producten van Anastasia Beverly Hills. De wenkbrauwproducten worden gebruikt door enorm veel bekende sterren en bloggers, zij waren dan ook vast heel blij met het nieuwe product van Anastasia, de Brow Definer. Ook ik was nieuwsgierig en heb twee kleuren kunnen testen. Kijk je mee of deze wenkbrauwpencil ook mijn nieuwe favoriet is geworden?

Anastasia Beverly Hills Brow Definer EUR 29,50 (te koop bij Douglas en Anastasiashop.nl) in de kleuren Taupe & Soft Brown

De Brow Definer heeft dezelfde formule als de Brow Wiz, ook één van de wenkbrauwpotloden van Anastsia, maar de vorm is anders. Het heeft Anastasia een aantal jaren gekost om dit product te ontwikkelen omdat ze graag wilde dat het op verschillende manier gebruikt kon worden. 

Met de Brow Definer teken je niet alleen wat haartjes bij, maar kun je je wenkbrauw echt definitie geven, je creëert er meer een 3D effect mee en dat is natuurlijk momenteel helemaal de trend. Toch werkt de Brow Definer niet bij iedereen, denk ik.

De Brow Definer heeft achterop een handige "spooly" ofwel het borsteltje dat je gebruikt om de wenkbrauwen door te kammen en het product goed met de haartjes en huid te blenden. 

De Brow Definer heeft een gewone penvorm en je draait aan de achterkant om het product naar boven te laten komen, er zit geen slijper in of bij het stiftje. Wil je de pen wat scherper maken, dan moet je het "slijpen" op een stuk papier.

 

De vorm van de Brow Definer is het meest bijzondere aan het product, dat is nl. driehoekig. Door die vorm kun je het potlood zowel gebruiken voor een fijn lijntje (dan gebruik je de punt), een medium lijntje (dan zet je de pen gewoon normaal neer) en een dikker lijntje (dan hou je de pen op de zijkant). Hierdoor is het potlood zowel geschikt voor iemand die een paar haartjes wil bijtekenen als voor iemand die vrijwel geen haartjes heeft en een wenkbrauw moet tekenen.

 

swatches Anastasia Brow Definer Taupe & Soft Brown

 

In het filmpje hieronder laat Anastasia zelf zien hoe je de Brow Definer kunt gebruiken:

Natuurlijk heb ik de Brow Definer ook getest. Jullie weten dat ik behoorlijk volle wenkbrauwen heb die ik altijd wel iets corrigeer qua vorm door een wenkbrauwproduct te gebruiken. Ik heb hier en daar ook wel een kaal plekje, maar ik hoef geen grote oppervlakken bij te tekenen, in tegenstelling tot het model hierboven in de video.

Ik vind de formule van de Brow Definer een beetje droog en nogal stroef, iets wat ik ook vind van de Brow Wiz, dus dat was geen verrassing. Ik heb op de foto's hieronder Taupe gebruikt en die schuin neergezet om een streep onder mijn wenkbrauw te trekken, waardoor de vorm daar wat strakker wordt. Met de spooly heb ik die vervolgens geblend met mijn wenkbrauwen, ik denk dat je het nog een klein beetje kunt zien. De foto's zijn trouwens van een paar weekjes geleden, inmiddels zijn mijn wenkbrauwen net iets rechter van vorm. Ik had het effect wellicht wat beter zichtbaar kunnen maken, maar dan krijg ik echt van die opvallend getekende wenkbrauwen en dat vind ik niet zo mooi.

voor Anastasia Brow Definfer in Taupe

na Anastasia Brow Definfer in Taupe

 

Op zich kan ik best leven met het resultaat, maar ik vind de formule toch niet zo fijn. De formule geeft niet zoveel kleur af en je moet best wat kracht gebruiken om de kleur goed op de huid (of de haartjes) te laten pakken. Het lukt wel, maar het lijkt wel of het niet zo soepel gaat. Daarnaast is het voor mijn wenkbrauwen gewoon niet het ideale product, ik heb teveel wenkbrauw denk ik ;-) Heb je juist veel minder haartjes en ben je op zoek naar een veelzijdig wenkbrauwpotlood, dan is dit misschien wel een goede optie voor je.

De houdbaarheid is prima, de Brow Definer blijft de hele dag perfect zitten en zorgt er ook voor dat de eigenwijze haartjes op zijn plaats blijven. Het is ook fijn dat er 10 goede kleuren in het assortiment te vinden zijn, er is zeker voor iedereen een geschikte kleur. Je koopt de Anastasia Brow Definer voor EUR 29,50 bij Douglas of in de eigen webshop van Anastasia. Dat is niet goedkoop, maar ik heb wel gemerkt dat de stugge formule heel zuinig in gebruik is, dus ik vind die prijs toch zeker niet zo gek.

 

Heb jij weleens wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills gebruikt? Ik geef zelf nog steeds de voorkeur aan hun poeders of de Dipbrow Pommade, en jij?

Deel dit artikel
Back to top