Nieuws

Exclusieve voorpremiere MAC Charlotte Olympia - jij kunt erbij zijn, plaatsen zijn zeer gelimiteerd!

Als jullie me een beetje volgen, dan weten jullie dat ik regelmatig gezellige feestjes organiseer met jullie! Dat ga ik heel binnenkort ook weer doen, samen met MAC, mijn meest favoriete make-up merk! Op vrijdagavond 1 april 2016 (en nee, dit is natuurlijk geen grap) is er een zeer exclusieve VIP voorpremiere van de MAC Charlotte Olympia collectie in de MAC winkel in Den Haag. Ik ben erbij en mag 8 lezeressen uitnodigen, heb jij zin om er ook bij te zijn? Lees dan snel verder en meld je aan.....

Op zaterdag 2 april 2016 zal de mooie collectie van MAC & ontwerpster Charlotte Olympia bij geselecteerde MAC counters en winkels te koop zijn. Het is een collectie met speciale verpakkingen, helemaal in de pin-up stijl die zo kenmerkend is voor Charlotte Olympia. In de collectie vind je prachtige Cream Colour Bases die je kunt gebruiken als bronzer of contour, maar ook heerlijke nagellakken en lipsticks in een bijzondere 50s verpakking. In dit eerdere artikel kun je nog even nalezen wat er precies voor producten te koop zullen zijn.

Het is niet zo gek dat de producten er bijzonder uitzien, Charlotte maakt ook heel fijne schoenen en ik vind haar tasjes en accessoires met dieren/kattenprintjes ook zo leuk. Kijk maar even...de lakpumps heten trouwens "Debbie" pumps! Toevallig!

Charlotte Olmpia via Net-a-porter

Ga jij mee naar de voorpremiere?

 

Wil jij nu niets van deze collectie missen en dus gegarandeerd één van de eersten zijn die de producten kan aanschaffen? Dan moet je eigenlijk wel bij de voorpremiere zijn, die ik samen met MAC organiseer op vrijdag 1 april 2016. Het is een besloten VIP feestje waarbij je individueel make-up advies kan krijgen van de MAC make-up artiesten in een winkel die helemaal tot onze beschikking staat. Je leest het goed, de winkel in Den Haag zal gesloten zijn en alleen wij hebben toegang! Wij...dat zijn 8 lezeressen en natuurlijk ben ik er ook bij, we hebben de hele winkel voor onszelf.

We kunnen alles vragen over de collecties, maar we kunnen ons natuurlijk ook laten opmaken in Charlotte Olympia stijl. Maar uiteraard is er ook ruimte voor andere vragen en vooral ook voor veel gezelligeheid. Hier wil je bij zijn, want doen we ook een hapje en drankje, je kunt er alle MAC producten aanschaffen die je wilt en is er na afloop een prachtige goodiebag met een heel bijzonder, uniek cadeau! (geloof me, dat wil je echt wel hebben...zo leuk en speciaal).

Zo kun je erbij zijn

 

De Sneak Preview van de MAC Charlotte Olympia collectie zal plaatsvinden op vrijdag 1 april 2016 van 18:00 tot 20:00 uur in de MAC store aan de Hoogstraat 39 in Den Haag. De toegang is alleen op uitnodiging, je kunt dus niet zomaar binnenlopen, de winkel is dan gesloten. Wil jij ook op de gastenlijst staan? Meld je dan aan door mij een mailtje te sturen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. MAC Charlotte Olympia. Stuur mij in de mail je persoonlijke gegevens, een foto van jezelf en de motivatie om bij de avond aanwezig te zijn. Ik ben uiteraard op zoek naar de grootste fans van MAC en/of Charlotte Olympia, je mag ook foto's sturen om mij te overtuigen! Vind je het leuk om samen met iemand anders te komen, dan kun je  jullie ook samen opgeven.

Stuur je mail voor 25 maart 2016 in om kans te maken, de winnaars krijgen na die datum persoonlijk bericht.

 

Het lijkt me heel gezellig om een avondje met jullie door te brengen, bijna helemaal alleen in een MAC winkel...dat moet toch aanvoelen als de make-up hemel!! Natuurlijk ben ik ook beschikbaar om jullie mijn tips en/of favoriete producten te laten zien. Ik heb er zin in! Nu nog een leuke outfit zoeken....

Deel dit artikel
Back to top