Blogs & Editorial

Photo diary van 16 maart 2016 - vloggen met Humberto Tan

Goedemorgen! Wat een fijne zonnige ochtend is het en wat is het fijn dat we 's ochtends kunnen opstaan terwijl het licht is. Ik heb geen hekel aan de winter, maar als je met een zonnetje wakker kunt worden is dat toch net iets fijner. Gisteren was een drukke dag, maar nu eens geen werk, maar belangrijke privé zaken. Mijn oma ging verhuizen en dat was natuurlijk best een beetje spannend. Er staan dus niet zoveel foto's in deze photo diary van 16 maart 2016, maar morgen maak ik dat helemaal weer goed. Maar...er staat dan wel weer een leuke vlog, met Humberto Tan in, kijk je mee?

Even goed ontbijten, een broodje met avocado en kiprollade is altijd een goed idee. Avocado's doen echt wonderen voor huid, haar & nagels...zeker vaker eten!

Bij oma thuis, even speuren in haar kastjes om te zien wat we mee moeten nemen. Deze bindweefselcreme voor de bovenarmen klinkt interessant, waarom is dat er niet meer? Iedereen weet toch dat de huid verslapt als je ouder wordt, dus waarom geen lekkere verstevigende creme voor dat gebied? Natuurlijk zijn er wel andere cremes die dat doen.

Oma verhuist naar een kleinschalig verzorgingshuis, ze heeft een eigen kamer waar ze in slaapt/zit, maar het merendeel van de tijd zal ze in de woonkamer doorbrengen. Er moest dus wel wat verhuist worden, maar niet zo heel veel.

Na een paar uurtjes stond alles op zijn plaats, had ik samen met schoonzus Babette het interieur afgestyld ;-) en was het klaar om aan oma te laten zien. Ze vindt het mooi, maar moet natuurlijk nog best even wennen en dat snappen we heel goed.

Bo en Sem kwamen ook nog even langs, rond half 5 reden we weer richting huis. Ik moest nog even boodschappen doen en rond half zes stond ik Thaise groene curry te maken...wat een lekkere volle dag!

Tijdens het koken even de vlog van Bo bekijken, ze ging naar RTL Late Night en had een kort gesprekje met Humberto Tan!

Dit is haar Youtube kanaal, misschien leuk voor jullie of jullie dochters om te volgen? Ja, ik doe natuurlijk wel even aan promotie....

In de vlog kom ik ook nog even voorbij, net zoals de nieuwe auto van Bo en de foto met Sam Hunt :-)

Sem's nieuwe ATG tas is binnen, Bo maakte er een foto van en uiteraard moest er daarna weer een kat op gaan zitten, het is ook altijd hetzelfde.

Gisteren had ik niet veel tijd om het beautynieuws bij te houden, maar op de snapchat van NARS zag ik wel de nieuwe Tahiti Bronze collectie. Er zit een vloeibare Laguna bronzer bij en ook een Laguna in speciale, houten verpakking en een interessante kaars! De body oils zijn ook fijn, die heb ik zelf ook weleens gehad, love it. Misschien toch nog een keer een bestelling plaatsen?

 

Vanochtend heb ik nog behoorlijk wat te doen voor een aantal leuke samenwerkingen, dus dat wordt even doorwerken. Vanmiddag ga ik nog even richting Amsterdam, waar ik nog iets leuks ga doen in De Bijenkorf. Morgen staat mijn photo diary waarschijnlijk vol met foto's van prachtige beautyproducten. Toch bedankt voor het lezen, ook al was het niet zo spannend, fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top