Blogs & Editorial

Photo diary van 18 maart 2016 - nieuwe mineralize skinfinishes voor mijn stash

Goedemorgen! Het is alweer zaterdag, wat is deze week voorbij gevlogen! Maar ik klaag niet, want ik heb eigenlijk wel zin in het weekend, lekker even een beetje uitslapen. Gisteren kon dat ook al een klein beetje, Sem hoefde het eerste twee uur niet naar school en dus hoefde de wekker niet om kwart over 6 te gaan. Nice! Ik heb thuis gewerkt, vooral aan opdrachten achter de schermen, maar natuurlijk heb ik ook weer wat leuke nieuwe producten ontdekt. Kijk je mee naar mijn photo diary van 18 maart 2016?

Goed nieuws van (web)winkel Cosmania, zij verkopen vanaf nu ook de producten van Peter Thomas Roth, een Amerikaanse merk dat heel goed aangeschreven staat en waar veel celebrities fan van zijn. Dit masker bevat 24 karaat & colloidal goud en als je het op hebt, dan heb je dus echt een laagje goud op je huid. Ik ga snel een maskselfie maken!

Morning! ontbijten met crackers met Leerdammer, mosterd en tomaatjes, lievelingscombinatie!

Ik ben bezig met een leuk project met Clarisonic en daarvoor heb ik wat inspiratie nodig, deze illustraties van The Lust List zijn zo cool.

Haha..nu denk je dat ik de hele dag aan het eten ben, het is alweer tijd voor lunch. Ik ga voor een stokbroodje met rucola, parmaham, pesto en mozzarella, lekker.

Een drukke week gehad en daardoor staan er nog een paar pakjes te wachten tot ik ze ga open maken...pffff

Gisteren zag je ze ook al voorbij komen, de geuren van de Herb Garden collectie van Jo Malone. Ik heb Lavender & Coriander en dat is een heerlijke groene geur. Het enige nadeel is dat je geur vrij snel verdwijnt, terwijl ik daar met andere Jo Malone geuren geen last van heb. Ik ga eens kijken of ik de geur kan combineren met een bodycreme voor een langere houdbaarheid.

Poeh...wat een glow! Ik heb vandaag de Magic foundation van Charlotte Tilbury op, gemengd met de Traceless foundation van Tom Ford. De glow komt van de Filmstar Bronze & Glow van Charlotte Tilbury en de Baked bronzer van Laura Mercier, en nee.....geen filter of iets anders.

Het Australische merk Alpha-H is heel fijn, vooral door hun Liquid Gold lijn met veel glycolzuur. Nu zijn er nieuwe producten uitgekomen die je huid extra goed tegen de zon beschermen, zoals meerdere dagcremes maar ook een handcreme en oogcreme met SPF 50. Dat is de Australiërs wel toevertrouwd natuurlijk! Je koopt de producten in hun eigen, Nederlandse webshop, die je hier vindt.

We gaan weer door naar het eten, ik ben in een Italiaanse bui en ga spaghetti arrabiata maken met een salade.

In de salade gaat de burrata die je nu eindelijk bij Albert Heijn kunt kopen, zo fijn! Meestal is burrata vrij prijzig, maar 2,99 is natuurlijk een prima prijs. Heerlijk die zachte mozzarella <3

Zijn er hier nog fans van Michael Kors? Vast wel, want dit merk is natuurlijk heel populair in Nederland. Die fans moeten ook snel even gaan snuffelen aan de nieuwe Coral & Sexy Sunset geuren, de laatste vind ik het lekkerste.

Even trimmen? Wel een handig apparaat, deze Hydro Silk Bikini van Wilkinson, waar je dus mee kunt scheren en trimmen, er zit ook een kleine tondeuse aan vast namelijk.

Ah, af en toe is het best jammer dat ik geen kleine kinderen meer heb. Ik had deze badoliën van Inoli best willen uitproberen, ik weet dat mijn kids dat in het begin ook echt erg nodig hadden, ze hadden vooral als pasgeborenen echt een superdroge huid. Gelukkig zijn er nu fijne producten voor die ook veilig en natuurlijk zijn.

Nail art is niet echt iets voor mij, maar ik vind deze nagelplaatjes van Caption wel grappig, je kunt daarmee simpel een patroontje stempelen op je nagels. Misschien moet ik dat toch maar eens gaan proberen?

Nieuwe MSF's van MAC, hebben jullie het artikel van gisteren ook gezien? Mooi toch? In het echt zijn ze nog mooier dan op de foto, vind ik. Ik ga ze testen!

 

Dit weekend heb ik niet zoveel te doen, maar volgende week zijn er weer een flink aantal afspraken en meetings, dus ga ik maar even wat vooruit werken, dat is zo nodig. Er ligt nog zoveel te reviewen dat ik gigantisch achterloop. Misschien moeten jullie eens laten weten wat je nu echt graag zou willen zien in een review? Goed weekend allemaal!

Deel dit artikel
Back to top