Reviews

Dior Addict The New Ultra-gloss - swatches Cruise, Ultradior & Cosmic gloss, nagellak & lipstick

De populairiteit van lipgloss neemt de laatste tijd behoorlijk af, mijn eerste reactie bij het zien van de nieuwe Dior Addict Ultra-Gloss was daarom "waarom toch weer nieuwe lipglosses?". Maar inmiddels weet ik heel goed waarom, deze lipglosses zijn namelijk geweldig, ze geven kleur, supermooie glans en geven je lippen direct een boost...volle lippen here we come! Kijk je mee naar de swatches van 3 kleuren Dior Addict lipstick, lipgloss en nagellak?

Creatief directeur van Dior Make-up is zeer te spreken over deze nieuwe innovatieve textuur van de Dior Addict Ultra-Gloss, hij hoopt met deze nieuwe producten vrouwen aan te sporen meer te spelen met kleur en texturen. Matte lippen zijn soms prachtig, maar met een mooie lipgloss geef je je lippen binnen een paar streken direct weer een heel andere uitstraling.

Zeker als je niet zulke volle lippen hebt, is een mooie, gepigmenteerde lipgloss echt wel een aanrader, zeker deze die een "hydra-plumping" effect geven omdat ze boordevol hyaluronzuurdeeltjes zitten. Deze deeltjes voegen vocht toe, maar zorgen er ook voor dat het vocht beter wordt vastgehouden in de lippen waardoor ze direct voller ogen. Het effect is geweldig en goed te zien op de swatches.

Er komen in totaal 18 kleuren Dior Addic UltraGloss uit, verdeeld over 3 groepen : sparkling, watery en iridescent, ze kosten EUR 32,00 per stuk.

v.l.n.r. swatches Dior Addict Ultra-Gloss 676 Cruise, 656 Cosmic & 765 UltraDior

Dior Addict Ultra-Gloss 656 Cosmic (Iridescent)

Dior Addict Ultra-Gloss 765 UltraDior (sprakling)

Dior Addict Ultra-Gloss 676 Cruise (watery) 

De Dior Addict Ultra-Gloss lipglosses zijn behoorlijk gepigmenteerd, een laagje voldoet meer dan voldoende om je lippen een mooie kleur te geven. De "watery" variant Cruise is wat minder dekkend en puur transparant, iets dat natuurlijk ook de bedoeling is. Ik ben zelf heel blij met de "iridescent" variant Cosmic, die heel dekkend is en een mooi parelachtige glans geeft, het maakt mijn lippen enorm vol en heel sexy. Dat geldt ook voor de "sparkling" UltraDior, die is minstens zo mooi en bevat wat fijne glitters. Je voelt de lipgloss amper zitten op je lippen en ze plakken echt niet, zelf mijn haar blijft er niet aan plakken, wat een uitkomst! De houdbaarheid voor een lipgloss is gewoon goed, ze zullen geen uren blijven zitten maar slijten langzaam van je lippen af.

Er komen ook drie nieuwe kleuren Dior Addict lipstick uit in deze collectie, ze kosten EUR 37,00 per stuk en blijven ook in het vaste assortiment.

v.l.n.r. swatches Dior Addict lipstick 465 Cruise, 656 Cosmic & 765 UltraDior

Dior Addict lipstick 465 Cruise

Dior Addict lipstick 656 Cosmic

Dior Addict lipstick 765 UltraDior

De Dior Addict lipsticks zijn een tijdje geleden uitgebracht en zijn volgens mij behoorlijk geliefd. De lipsticks hebben een fijne geltextuur die zorgt dat ze licht aanvoelen op de lippen, maar wel voldoende kleur geven en fijne glans, met soms wat glitters. Ze dekken niet extreem, maar dat is ook niet de bedoeling van deze lipsticks, ze zijn gewoon fijn om mee te spelen en overdag te dragen. De nieuwe kleuren vind ik persoonlijk niet zo spannend, ik kies ze liever in de Ultra-Gloss variant om eerlijk te zijn.

Wil je je nagels graag matchen bij je lipstick of lipgloss? Dat kan heel goed met deze nieuwe kleuren Dior Vernis, ze kosten EUR 26,50 per stuk. Zoals altijd zijn ze makkelijk aan te brengen, drogen ze snel en zijn ze lang houdbaar. Op de foto's hieronder heb ik twee laagjes nagellak aangebracht, je ziet dat UltraDior nog wel erg transparant is.

Dior Vernis 656 Cosmic

Dior Vernis 676 Cruise

Dior Vernis 765 UltraDior

Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat ik weer fan zou worden van een lipgloss, maar het is toch echt wel het geval, vooral Cosmic vind ik een geweldige kleur en ik zie dit zeker een van mijn favoriete lentekleurtjes worden. Matte lippen vind ik ook prachtig, maar ik hou er zeker ook van om lekker af te wisselen, glans is inderdaad ook prachtig zeker in de lente en zomer. En hoe fijn is het als lipglosses niet plakken!

Bij de nagellakjes vind ik Cosmic ook een geweldige kleur, die ga ik vast veel dragen, maar UltraDior sla ik dan weer over, ik ben nooit zo'n fan van transparante, gekleurde nagellak. Jullie wel?

629 Mirrored

785 Diorama

 

Je vindt de nieuwe Dior Addict Ultra-gloss vanaf maart 2016 bij alle Dior verkooppunten zoals De Bijenkorf en Douglas, ik ga binnenkort nog even bij de kleurtjes kijken, ik denk dat ik Diorama en Mirrored namelijk wel erg mooi vind! Ga jij dit keer ook weer eens voor een lipgloss van Dior?

Deel dit artikel
Back to top