Blogs & Editorial

Photo diary van 22 maart 2016 - Wij zijn met meer

Wat een vreselijke dag was het gisteren, zeker voor de mensen in België. Wat moet het vreselijk zijn als er zo dichtbij zo'n terreurdaad plaats vindt,  ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Natuurlijk heb ik het nieuws gisteren heel goed gevolgd, maar deed ik daarnaast ook "gewoon" mijn ding, het leven ging voor mij door. In tegenstelling tot de levens van veel anderen, wat een ellende. Kijk je mee naar mijn photo diary van 22 maart 2016?

Goedemorgen!

Ik hoorde op de radio bij Evers in de ochtend dat er iets gebeurd was in Brussel, natuurlijk ging direct de tv aan om meer te weten.

Het werd langzaamaan duidelijk, twee aanslagen in Brussel hebben veel doden en gewonden tot gevolg. Wat vreselijk voor de mensen die het getroffen heeft en voor iedereen die in Brussel woont & werkt, het zal je vast enorm bang maken. Dankzij Facebook zag ik dat mijn Brusselse Facebook vrienden veilig waren, maar toch was het best beangstigend voor iedereen. 

Op Twitter plaatste ik deze regels uit een gedicht van H.M. van Randwijck "Een volk dat voor tirannen zwicht zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht...." Ik hou maar in gedachten dat we met meer zijn, net zoals premier Rutte zei in zijn statement.....

Als je daarna in de auto richting de grote stad Rotterdam rijdt, is het toch wel een beetje met een naar gevoel, het zou daar ook kunnen gebeuren.....

Zulke gedachten moet je snel van je afzetten, tenslotte kun je niet alles uit de weg gaan uit angst, maar opletten kan nooit kwaad. Ik had een afspraak in 1nul8, volgens mij ben ik hier nog nooit geweest in daglicht? 

De Latte Machiato was heerlijk <3

Gezellige meeting gehad met Fabienne, we hebben nog leuke plannetjes gemaakt voor een klein lezersevent, ik hou jullie op de hoogte! En bij Dior komen er weer veel mooie dingen aan, ik spotte een nieuwe foundation die vast een succes wordt! Ik kan er niets over zeggen nog, de foundation komt pas in augustus.

Direct door naar Albert Heijn, boodschappen doen is weer nodig....ik blijf bezig!

Yoshi onderhoudt haar vacht altijd heel goed, ze glimt prachtig en is altijd lekker zacht. De kattenmannen in huis zijn minder bezig met hun uiterlijk, die doen alleen wat echt nodig is...haha!

Wat zijn ze mooi, de nieuwe Chanel nagellakjes, Organdi is mijn favoriet! Heb je het artikel al gelezen?

Ik was even op zoek naar een naam van een Chanel nagellak en toen toetste ik "Chanel le vernis beautyscene" in op google, dit was het resultaat...veel swatches zeg!

Even speuren in een kast en kijk eens wat ik vind, een MAC Hello Kitty armband, echt heel oud alweer!

Dit is nog veel ouder, volgens mij is het een armband die ooit aan personeel werd gegeven van MAC, wel leuk om zoiets te hebben als fan.

Ook vintage....geen gezicht natuurlijk meer, een roze zonnebril van Chanel, ik denk zo'n 15 jaar oud of misschien wel ouder. Ik kan dat soort dingen niet weggooien hoor, te grappig!

Hee...deze hoort niet in deze lade thuis, even goed opbrengen deze Guerlain Meteorites in samenwerking met Emilio Pucci. Prachtig doosje!

De inhoud is cute, maar hoe kun je de blauwe poeder nu echt goed gebruiken op je gezicht, ik vond het effect niet zo....

Wat een schattige mini Urban Decay Primer Potions, je kreeg die ooit bij een oogschaduwpalette geloof ik. 

Bo & Ward zijn momenteel helemaal into Calvin Klein, de nieuwe zomergeur is heerlijk avontuurlijk door geurnoten als citroen, limoen mojito, guave en cederhout. Misschien nog niet in de winkels, maar volgens mij wel heel binnenkort!

Hier ben ik zo'n fan van : Molecule 01 shower gel van Escentric Molecules en de Revitalizing shower gel van Diptyque, heerlijke verfrissende showergels die goed passen in de lente. 

Zo leuk dit, het merk Snurk maakt te gekke dekbedovertrekken en vooral die voor kids zijn heel cool. Ik hoorde dat er nu ook een variant van Star Wars zou komen, je kunt dus met Chewbacca  in hetzelfde bed liggen, te leuk. Ik wil je hem eigenlijk ook....haha of is dat heel genant?

 

Hopelijk wordt deze dag een betere en gebeurt er nergens ter wereld zoiets vreselijks, maar ik ben bang dat het ijdele hoop is. Mocht je rechtstreeks geraakt zijn door deze vreselijke gebeurtenissen in Brussel, dan wens ik je enorm veel sterkte en kracht.......

Deel dit artikel
Back to top