Nieuws

MAC brengt Star Trek make-up collectie uit #MACStarTrek

Spectaculair nieuws vandaag, MAC brengt ter gelegenheid van de 50e verjaardag van het fenomeen Star Trek een make--up collectie uit. Geïnspireerd door de krachtige vrouwen in het Star Trek universe zal er in september 2016 een 25-delige make-up collectie uitgebracht worden, in een speciale Star Trek verpakking. Kijk even mee naar dit buitenaardse nieuws....

Star Trek begon in 1966 als een televisie serie, maar is inmiddels uitgegroeid tot een waar cultureel fenomeen, dat zijn weg vindt over de hele wereld. De Trekkies zijn overal, de hoofdrolspelers zoals Captain Kirk, Commander Spock en (beam me up) Scotty kent iedereen wel en Star Trek leeft nog steeds. De originele tv show was behoorlijk baanbrekend, omdat thema's als racisme, sexcisme, mensenrechten, politiek, sex en religie niet werden geschuwd.

50 jaar later is Star Trek er nog steeds, in games, nieuwe films en nu dus ook in een make-up collectie, die vooral geïnspireerd is op de krachtige vrouwen uit de Star Trek wereld zoals Commander Deanna Troi, Uhura, Vina Orion Girl en Seven of Nine.

De MAC Star Trek collectie zal bestaan uit 25 producten voor zowel gezicht, lippen en ogen, verpakt in een speciale Star Trek verpakking. In Nederland zal de collectie in september 2016 beschikbaar zijn, maar de echte Trekkies kunnen de collectie al eerder aanschouwen en kopen, om precies te zijn bij MAC Gaslamp in San Diego tijdens California Comic Con 2016 op donderdag 21 juli 2016.

 

Uiteraard hou ik jullie op de hoogte van nadere informatie tegen de tijd dat de collectie uitkomt! Nu moet ik het nieuws even gaan verwerken, want hoe kom ik er als Star Wars fan ooit overheen dat er wel een MAC Star Trek collectie komt en (nog) geen MAC Star Wars collectie? :-)

Deel dit artikel
Back to top