Blogs & Editorial

Photo diary van 25 maart 2016 - Light the way

Goedemorgen! Hebben jullie ook een paar daagjes vrij dit weekend? Ik zie een fijn zonnetje momenteel, maar dat schijnt niet lang te duren helaas. Maar het is wel Pasen en dat betekent dat er bij ons een paaslunch in de planning staat en we hebben een verjaardag te vieren. Gisteren werkte ik thuis, probeerde orde in de chaos te scheppen en ontdekte weer mooie nieuwe producten. Kijk je mee naar mijn photo diary van 25 maart 2016?

De ochtend begon goed met een extra dikke avocado, niet gek!

Lekker extra donker brood van AH en daarop een dikke laag geprakte avocado....

...en natuurlijk een gepocheerd ei, hoe kan het ook anders?

Beetje teveel licht, maar ik vroeg me wel af of jullie iets anders aan me zien?

sorry voor het serieuze gezicht ;-) 

Hebben jullie de cd van Zayn al gehoord? Ik vind het een aanrader, zelfs al ben ik niet bepaald de doelgroep..haha. Bo vroeg zich al angstig af of ik dan ook naar zijn concert zou gaan? Nope...no worries, Bo!

Boodschappen doen en vol verbazing kijken naar de gourmetschotels die er liggen, het zal weer eens niet zo zijn?

Dit is echt wel om te huilen, ruzie maken bij een uitverkoop van een failliet bedrijf? Schaam je en doe normaal joh.

Ieder jaar brengt Aveda de Light the way geurkaars uit, de opbrengst gaat in zijn geheel naar projecten voor schoon water over de hele wereld. Vorig jaar bracht deze actie 10.9 miljoen dollar op, je koopt de kaars o.a. bij Aveda.nl, de kaars ruikt ook nog eens heel lekker en is gemaakt in India (zorgt weer voor werkgelegenheid daar.

Het is weer tijd om de wintergeurkaarsen op te bergen...

Mijn werkplek slibt weer langzaam maar zeker dicht....

Maar dat kan ook niet anders met de nieuwe producten die er heel fijn uitzien en aanvoelen, zoals deze Snake Booster oil van Rodial.

Max Factor komt (eindelijk) ook met Nude oogschaduwpalettes, drie verschillende die elk passen bij een andere kleurtype (warm/koel/neutraal), ik ga ze eens wat beter bekijken.

Ilham Mestour van Keune heeft deze producten aanbevolen om te gebruiken voor extra volume in het haar, die ga ik echt even testen, ik ben benieuwd naar de Press Wax.

Nice, Christophe Robin heeft een nieuwe shampoo en haarmasker, dat is wel echt een topmerk en veel van de producten zijn echt fijn. Het merk is te koop bij Skins en ook bij Sephora.fr.

Ik ben een beetje verkouden, dus ruik deze nieuwe geur van Commes de Gracons, Wonderoud, niet zo goed, maar de ingrediënten en de verpakking intrigeren me...ik hou wel van een beetje oud!

Bo wilde vanvond noodlesoup maken, ik begin met de bouillon, eerst de groenten bakken/schroeien.

Dan kippenvleugels en 5 spice powder erbij, nog even bakken en daarna bouillon erbij en laten sudderen.

Dat is nog maar de basis, de rest maak ik apart en daar gieten we de bouillon op, lekker stuk gegrilde kip en veel groenten erbij en klaar, zalig!

 

Zo, ik ga nog even aan het werk en daarna vieren we Ferron's vierde verjaardag. Ik ga dit weekend wel een photo diary maken, maar dit komt pas dinsdag online. Lekker even Pasen vieren met de familie (op snapchat kun je mij natuurlijk nog wel volgen), doen jullie ook nog iets gezelligs? Fijn weekend allemaal! 

Deel dit artikel
Back to top