Reviews

Debbie's beauty favorieten van maart 2016

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een favorieten artikel heb geplaatst, de laatste dateert van begin december 2015. Toen deelde ik mijn favoriete beauty producten van november 2015 met jullie en inmiddels zijn we alweer vier maanden verder, wat heeft dat lang geduurd. Gelukkig is het nu wel een mooie lijst met echt favoriete producten, producten die jullie al veel vaker hebben gezien de afgelopen tijd, ze zijn dus meer dan de moeite waard. Kijk je mee naar het overzicht van mijn favoriete beauty producten van maart 2016?

 

- La Prairie Anti-aging rapid response booster EUR 225,00 - dit is een bijzonder product, een combinatie van een serum en een creme, die alle tekenen van huidveroudering aanpakt. Peptides helpen om rimpels minder diep en lang te maken, planktonextracten exfolieren de huid zacht waardoor deze stralender en egaler wordt en het een kruidencomplex zorgt voor een stralende huid. Ik gebruik het sinds een paar weken als een serum en dat bevalt goed.

- Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint (review) - de beste foundation die ik sinds tijden getest heb! Super goed gepigmenteerd, waardoor je heel weinig foundation nodig hebt voor een mooi resultaat. De foundation geeft een mooie, stralende finish, maar glanst weer niet, het geeft precies de juiste glow waardoor je er fris en fruitig uitziet. Deze foundation gebruik ik momenteel het meest van alle foundations, love....love....love it!

- NARS Hot Sand/Laguna duo (review) - ik was altijd al fan van de Laguna bronzer van NARS, maar nu ik deze in combinatie met de prachtige Hot Sand highlighter gebruik, ben ik er nog veel enthousiaster over geworden. Het is de perfecte contourkleur voor mij en geeft zo'n mooi effect, ik ga dit duo zeker nog een keer kopen, want ik zou niet meer zonder willen.

- Tom Ford Cream foundation brush (review) - toen ik deze kwast voor het eerst zag en voelde tijdens een perspresentatie wist ik dat ik die echt moest hebben. De korte, bolle kwast is lekker vol en zacht, de haren staan zeer dicht op elkaar en is daarom perfect om vloeibare foundation op te brengen, ik vind dat je met zo'n soort kwast echt het allernooiste, natuurlijke resultaat krijgt. Charlotte Tilbury heeft ook een fijne, die is ook iets goedkoper.

- Benefit They're real tinted primer (review) - deze mascara primer is echt onmisbaar voor me, het is een ideale basis en combineert met vrijwel alle mascara's heel erg goed, het effect is echt adembenemend, mijn wimpers zijn nog nooit zo lang en vol geweest. De primer helpt zeker ook om mascara nog beter te laten zitten, een hele dag lang, ik ben groot fan!

- Bobbi Brown Eye opening mascara (review) - deze mascara zorgt voor heel veel volume en lente, maar wel alleen in combinatie met de primer van Benefit, zonder is het resultaat lang zo mooi niet. Het borsteltje....nou ja, de borstel, is heel erg groot en had echt wel een slagje kleiner mogen zijn, dit is toch niet zo handig.

- Perricone MD Neuro Peptide eye therapy EUR 170,00 - ik gebruik altijd een oogcreme en kan ook echt niet zonder, ik merk altijd zo snel verschil als ik er geen gebruik of als ik een minder fijne gebruik. Deze van Perricone MD is wel echt top door de neuropeptide technologie die bij mij zorgt voor een zichtbaar gladdere huid. De creme is niet vettig, maar wel voedend genoeg en combineert prima met al mijn make-up, zeker een blijvertje al is de prijs natuurlijk wel erg pittig!

- Sisley Sisleya L'Integral anti-aging creme EUR 324,00 - dit is een behoorlijk indrukwekkende creme die volgens Sisley binnen vier weken zorgt voor minder rimpels en binnen 8 weken voor een echt jongere huid. Dat klinkt goed, maar dat beloven wel meer merken. Toch ben ik absoluut tevreden over deze creme die vol zit met goede, plantaardige werkzame stoffen zoals anti-oxidanten. De textuur is heel fijn, romig en voedend aan de ene kant, maar ook snel intrekkend en prima te combineren met make-up, ik vind de geur ook erg fijn, heerlijk groen en zacht. Toch is de prijs wel erg hoog, niet iedereen zou dit waarschijnlijk over hebben voor een creme, maar het is wel een echte topper!

- Chanel Le Vernis Longue Tenue (review) - Chanel vernieuwde de nagellakken en dat was zeker een geweldige zet, de lakjes zijn heerlijk in gebruik, ze dekken vrijwel allemaal al prima in één laagje, ze drogen supersnel en blijven echt langer zitten dan de "oude" lakjes. De kleuren zijn natuurlijk helemaal Chanel en dus briljant, ik ben groot fan van Organdi en de klassieke Rouge Essentielle.

- Escentric Molecule escentric 01 (review) - Waar zou ik zijn zonder Molecule 01 of Escentric 01? Ook al kan ik kiezen uit honderden parfums (die echt wel lekker zijn), dan nog draag ik het allerliefst 1 van deze 2 geuren. Ik vind het ook altijd zo leuk dat je er altijd, maar dan ook altijd complimentjes over krijgt, zelfs van mensen die je niet kent

- Skinceuticals Advanced pigment corrector EUR 95,00 - deze pigmentcorrector kreeg ik mee van dr. Frodo toen ik daar een paar weken geleden was. Ik ben nog niet helemaal overtuigd, maar volgens hem moet ik dit echt blijven gebruiken om mijn pigment onder controle te houden. het is een serum dat ik langere tijd kan blijven gebruiken zonder bijwerkingen en het zou echt moeten helpen om ervoor te zorgen dat de pigmentvlekken niet erger worden in de zomer. Skinceuticals wordt bij verschillende klinieken verkocht, de verkooppunten in Nederland zijn een beetje lastig te vinden helaas. De producten zijn wel te koop bij de kliniek dr. Frodo Gaymans.

- MAC Retro Matte liquid lipcolour Dance with me (review) - als ik ga voor een opvallender lipkleur, dan grijp ik de laatste tijd heel erg vaak naar de vloeibare, matte lipsticks van MAC. Jullie hadden vast niet anders verwacht van mij! Ik hou van deze formule, maar mis wel een paar mooie, nude/taupe kleuren dus is de warme rode Dance with me mijn favoriet van het stel. Nu maar hopen dat er snel nieuwe kleuren bij komen!

- MAC Velvetease lippencil Aim to please (review) - de naam van deze kleur is een beetje twijfelachtig als lipstick, maar de oudroze kleur is wel prachtig en heel draagbaar. Fijn dat deze lippotloden ook zo lang blijven zitten en makkelijk aan te brengen zijn, ze worden ook niet droog of brokkelig op mijn lippen.

- MAC Pro Longwear lip pencil Nice 'n spicy (review) - de pro longwear lip pencils van MAC zijn geweldig als basis onder een lipstick, maar je kunt ze ook apart dragen. In tegenstelling tot de gewone lip pencils zijn deze niet zo droog en vrij zacht, ze voelen echt comfortabel aan op je lippen. Deze kleur is prachtig, vooral met Honeylove lipstick er overheen, maar er zijn nog meer fijne combi's te maken. Nadeel : ze zijn wel heel snel op!

- Collistar Nourishing anti-aging oil milk EUR 35,95 (incl. scrub) - van deze dunne olie-in-melk voor het lichaam kan ik al jaren geen genoeg van krijgen, het is zo'n fijn product. De dunne olie-melk wordt supersnel opgenomen door mijn huid en zorgt direct voor een gevoedde huid met prachtige glans. De geur is zalig, heel zomers en ruikt naar frisse sinaasappel, vooral de combinatie met de anti-aging talasso scrub is geweldig.

- Clarisonic Radiance brush (review) - ik gebruik iedere dag een Clarisonic, momenteel de schattige MIA 2 met Keith Haring print, en meestal gebruik ik een sensitive brush. Maar deze Radiance brush is nog veel fijner en helpt, samen met de reinigers en het serum, voor een egalere, glanzende huid. Love it!

- Sensai Intensive Hand Treatment EUR 85,00 - een fluweelzachte handcreme die zalig aanvoelt op mijn handen, heel snel intrekt en zorgt voor mooi verzorgde handen en nagels. Ik gebruik deze handcreme al een aantal weken en heb absoluut geen last meer van droge handen, terwijl ik deze handcreme maar eens per dag gebruik en niet vaker. Alleen als ik (toevallig) een keer heb schoongemaakt, smeer ik nog een keertje extra. De handcreme doet zijn werk dus goed en is zuinig in gebruik, gelukkig maar want de prijs is natuurlijk wel erg hoog.

- Jo Malone Lavender & Coriander EUR 53,00 - Jo Malone heeft een nieuwe collectie, the herb garden, waarin geweldige nieuwe geuren te vinden zijn die een heerlijke combinatie zijn tussen kruiden en bloemen. Mijn favoriet is deze verrassend warme combinatie van Engelse & Franse lavendel met een vleugje koriander, die in de basis zelfs de sexy tonkaboon heeft, waardoor de geur behoorlijk verrassend is. Ik hou van warme lavendelgeuren, ze doen mij denken aan Zuid-Frankrijk!

Jullie zijn weer op de hoogte van mijn, echte favorieten! Je ziet deze producten heel vaak in allerlei artikelen of photo diaries voorbij komen, het zijn dus geen "nep-favorieten" omdat ik een merk of bedrijf wil pleasen. Nee, dit zijn producten die ik al langere tijd gebruik of die de laatste weken echt nieuwe favorieten zijn geworden. Deze producten kun je met een gerust hart zelf eens gaan proberen, het zijn absolute aanraders.

 

Wat waren de afgelopen weken je favoriete beauty producten? Zitten er toevallig ook een paar van mijn favorieten tussen? Of ben je het juist helemaal niet met mij eens?

Deel dit artikel
Back to top