Blogs & Editorial

Photo diary van 11 april 2016 - mijn eerste nagellak?

Goedemorgen! Gisteren was het blijkbaar rokjesdag, al is dat een beetje langs mij heen gegaan, ik had die dag vorige week al gehad toen ik in Monaco was! Maar ik maak het goed met jullie, ik ben bezig met een artikel met fijne producten voor onze (blote) benen. Gisteren was ik vooral bezig met het lakken van mijn nagels, ik had nog heel wat lakjes staan om te testen. Kijk je mee naar mijn photo diary van 11 april 2016, waarin ik ook mijn favoriete nieuwe muziek laat zien?

Echt...dit kwastje van MAC (197SH) is zo fijn, ideaal om foundation of concealer precies aan te brengen, de dekking blijft wel natuurlijk doordat het een duo fibre kwastje is. Juist omdat de steel/het handvat zo kort is, is het makkelijk om precies te werken en is het natuurlijk ook makkelijk om mee te nemen.

Ik ben altijd op zoek naar leuke afspeellijsten in Apple music, deze is natuurlijk helemaal op mijn lijf geschreven : Chanel, Versace & Tom Ford! Oh ja, ik luister het liefst naar R&B en Hip-Hop....had je dat gedacht?

Nagels lakken dus.....

Best cute natuurlijk, Guerlain brengt "my first nailpolish" uit, een nagellak die volgens hen perfect is al eerste nagellak voor een jonge meid. Ik weet niet of dit nu echt de perfecte kleur is, volgens mij willen jonge meiden nu heel andere kleurtjes op hun nagels? Dit is misschien wel een leuk kleurtje voor een kind, maar of dat nu de doelgroep is?

Nog een voorproefje van de Guerlain La Petite Robe Noire lakjes, mooi kleurtje toch?

Ik ga crackers met een beetje kip sate salade, veel harissa en kiemgroenten, komt u maar anti-oxidanten!

Haha....zien jullie Emo liggen? Bijna niet toch?

Nice, Urban Decay brengt een zomercollectie uit met mooie bronzers, een primer met SPF20 en er zijn ook mooie blushes te vinden. Ik ga het eens wat beter bekijken!

Hier moet ik me nog even in verdiepen, maar dit is een haarverzorgingslijn van Kerastase die speciaal is voor ouder haar, haar dat minder dik/vol is en minder glanst. Tja, dat kun je natuurlijk wel gebruiken op mijn leeftijd. Nu heb ik niet zoveel te klagen, maar je weet nooit hoe het in de toekomst zou zijn. Ook dit ga ik testen!

Dit nummer draai ik momenteel het liefst de hele dag, wat een lekker nummer is Once Dance van Drake!!! Ga luisteren!

Het duurde even voordat mijn review van dit La Mer serum online kwam, het was alweer een tijdje bijna op en daar moest ik nog even van bijkomen....haha! Nee hoor, maar het was wel heel erg fijn, lees het maar even terug in mijn review.

Gelukkig ben ik in de gelukkige omstandigheid dat er altijd heel goede vervangingen klaar staan, dat is natuurlijk erg fijn. Maar toch....er zijn altijd producten die je hart stelen en die er zeker nog een keer (of meer) gaan komen, ondanks dat ik soms best interessante andere producten klaar heb staan. Deze Cellular radiance perfecting fluide bevat echt goud en moet een waanzinnig, stralende huid opleveren....ik ga testen.

 

Vandaag werk ik thuis, ik heb sinds gisteren al een beetje hoofdpijn en dat is niet zo fijn. Gelukkig kan ik het wat rustiger aan doen, dus werk ik gewoon rustig door en probeer ik vanmiddag nog wat foto's te schieten van mijn make-up look van vandaag! Ik heb gisteren de Adele tutorial gezien en heb de tips gebruikt.....heb jij het al geprobeerd? Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top