Reviews

Mijn make-up musthaves van lente 2016

Nu de zomer make-up collecties alweer binnen zijn, leek het mij een mooi moment om eens te kijken welke producten uit de lente make-up collecties nu echt de moeite waard waren. Na het testen en reviewen van de producten, verdwijnen de meeste producten in mijn stash of de dozen die naar een goed doel gaan. Maar er blijven er ook altijd een paar die ik zelf blijf gebruiken en dat zijn dus echte make-up musthaves. Kijk even mee welke 10 producten mij echt zijn bijgebleven en die ik ook zelf nog steeds gebruik.....

Chanel Le Vernis Longue Tenue (review

 

Chanel heeft hun nagellakken vernieuwd en dat hebben ze erg goed gedaan. De nieuwe varianten dekken veel beter, blijven echt beduidend langer zitten en brengen snel aan. Kortom, ideale lakken als je gaat voor kwaliteit en goede, klassieke kleuren. Ik vind Organdi geweldig, maar Rouge Essentielle en Particuliere zijn ook geweldige klassiekers. Probeer ze eens uit, ze zijn te gek!

Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint foundation (review)

 

De beste foundation die ik ontdekt heb deze lente, je hebt maar een minimale hoeveelheid nodig voor een goede dekking van pigmentvlekjes en kun de foundation goed blenden, waardoor je dus ook prima een plaatselijke dekking kunt krijgen. Ik gebruik deze nu ook als concealer en dat gaat ook heel goed. Je moet zeker de review even bekijken, het resultaat is echt heel fijn.

Lancôme My Parisian blush Corail de ville (review)

 

Zo'n schattige blush! Het is er één met een aparte textuur, compact maar toch ook zacht, een beetje "bouncy" zelfs. Maar het gaat mij eigenlijk puur om de kleur en de manier waarop je de blush kunt aanbrengen, het zorgt voor fris gekleurde wangen en volgens mij doe je jaren met dit schattige blikje.

NARSsist eye palette (review)

Wat ben ik toch fan van NARS! Misschien is het, na MAC, wel het merk dat ik het liefste gebruik voor mijn make-up, vrijwel iederere dag gebruik ik wel een of meer producten van dit mooie merk. Dit nieuwe oogschaduwpalette is ook een geliefd palette geworden deze lente en gebruik ik heel erg vaak. Het is lekker veelzijdig en bevat kleuren die ik echt bijna allemaal wel gebruik, je kunt er alle kanten mee op en de kwaliteit is top!

NARS Hot Sand duo (review)

Mijn herontdekking is toch zeker Laguna bronzer, een bronzer die ik al meer dan 8 jaar lang gebruik, maar eigenlijk de laatste tijd minder vaak. Sinds ik dit duo, met de geweldige Hot Sand highlighter kocht, gebruik ik deze het liefst om mijn gezicht te contouren, het is echt de perfecte kleur voor mij.

Charlotte Tilbury Rock 'n Kohl pencil Bedroom black (review)

 

Ben je op zoek naar een zwart oogpotlood dat echt goed blijft zitten, zelfs op de waterlijn? Dan moet je dit pikzwarte, zachte oogpotlood van Charlotte Tilbury echt proberen, het is te gek! Het brengt fijn aan, is echt zwart-zwart en blijft zitten zonder af te geven of uit te lopen. Geweldig!

L'Oréal Paris Nude Magique cushion dewy glow foundation (review

 

Vorig jaar stond de Miracle Cushion foundation van Lancôme in een soortgelijk artikel en dat is nog steeds een van mijn favoriete foundations. Toch vind ik dat de nieuwe Cushion foundation nu beter thuishoort in dit lijstje, het is een fijne, lichte foundation die een stuk betaalbaarder is dan die van Lancôme en dat is natuurlijk altijd fijn. Nu maar hopen dat er snel meer kleuren bijkomen!

MAC Retro Matt Liquid Lipcolour (review)

 

Maanden hebben "we" erop gewacht, de vloeibare matte lipsticks van MAC en inmiddels zijn ze al een tijdje in de winkels te vinden. Ik ben er echt gek op, zeker als ik graag een langhoudende kleur op mijn lippen draag die ze niet uitdroogt, pak ik er een bij. Ik vind Dance with me, Lady be good en Rich & Restless heel erg mooi.

Anastasia Glow Kit That Glow (review)

 

Ik heb inmiddels heel wat favoriete highlighters en je kunt er eigenlijk ook maar één per dag/make-up dragen, anders gaat het allemaal wel heel erg glimmen. Toch heb ik nog een nieuwe ontdekking gedaan, de Glow Kits van Anastasia zijn heel mooi en ook nog eens een goede deal. Je betaalt $ 40,00 voor vier best grote poeder highlighters in mooie kleuren die ook nog eens na te vullen zijn. Niet gek en daarom is het fijn dat ze nu ook in Nederland te koop zijn!

Bobbi Brown Eye Opening mascara (met Benefit They're real tinted primer (review)

 

Nu mijn wimpers weer mooi lang zijn door Revitalash (review) vallen ze behoorlijk op en dat accentueer ik graag met een goede mascara. Met deze combinatie van geweldige primer en mascara, springen ze er echt uit en blijven ze de hele dag mooi! Vooral dat laatste is opvallend, waar andere mascara's na een tijdje weleens wat minder kunnen worden, blijft deze de hele dag zorgen voor zwarte en gekrulde wimpers. Het borsteltje is wel erg groot,

 

Ik moet eerlijk zeggen dat er niet heel veel gekleurde make-up producten uit de lente collecties in dit lijstje staan. In de meeste collecties zag je veel pastels en dat zijn nu niet bepaald mijn favorieten kleuren. En ik ben ook een minder groot fan van transparante lipkleuren momenteel, dus die komen ook niet snel terecht tussen mijn favorieten. Tja, ik ben ook maar een mens met mijn voorkeuren. Toch kun je er wel zeker van zijn dat de producten hierboven van goede kwaliteit zijn en wat mij betreft meer dan de moeite waard.

 

Zal ik zo'n lijstje ook weer in de zomer maken? De zomerse make-up collecties zijn altijd veel meer "mijn ding", ik kijk er dan ook echt naar uit (en er komen fijne dingen aan, dus blijf zeker regelmatig hier kijken). Heb jij nog mooie nieuwe favorieten ontdekt in de lente make-up collecties?

Deel dit artikel
Back to top