Blogs & Editorial

Photo diary van 14 april 2016 - op controle bij dokter Frodo

Drie weken geleden heb ik "iets" laten doen, maar ik had er nog niets over geschreven, althans niet echt. Ik heb namelijk sinds die tijd fillers, onder mijn ogen en op mijn jukbeen, die ervoor zorgen dat mijn donkere kringen veel en veel minder zichtbaar zijn. Gisteren ging ik op controle bij de kliniek van dokter Frodo en deel ik het resultaat al even met jullie. Natuurlijk volgt er nog een "echt" artikel, maar bij deze vast een voorproefje van het resultaat. Kijk je mee naar mijn photo diary van 14 april 2016?

Op weg naar Amsterdam, naar dokter Frodo voor controle. Ik ging samen met Marc, hij wilde nl. ook weleens weten hoe dat eraan toeging bij dokter Frodo.

Ik ging dus op controle, drie weken geleden zijn de eerste fillers "erin" gegaan en je krijgt daarna standaard nog een controle. Er worden foto's gemaakt en gekeken naar het resultaat, afhankelijk van de resultaten kan er dan eventueel nog wat extra fillers worden ingespoten. Marc was ook benieuwd naar zijn opties, die zijn ook met hem doorgenomen, ik ben benieuwd wat hij eventueel gaat doen? Niet dat het van mij hoeft hoor, maar als je ziet hoe het resultaat bij mij is, dan kan ik me ook wel voorstellen dat je nieuwsgierig wordt.

Op de terugweg is het alweer lunchtijd en dus stoppen we even bij de La Place over de A4, altijd even lekker.

De Oosterse kipsalade was meer dan lekker!

Weer thuis! Dit is dus het resultaat, dokter Frodo heeft gisteren nog wat extra Juvederm fillers onder mijn ogen (bij de donkere kringen dus) gespoten. Ik was zeker tevreden over het eerste resultaat, maar het kon nog iets mooier worden door wat extra filler op basis van hyaluronzuur. Nu ben ik echt perfect tevreden, het is zo'n verschil!

De fillers zijn ingespoten onder mijn ogen en op mijn jukbeen, mijn totale blik is een stuk frisser en ik zie er echt minder moe uit, zelfs na een kort nachtje slapen. Hieronder even een kort filmpje wat ik gisteren op snapchat plaatste, voor een eerste indruk.

Mijn ervaring met fillers tegen donkere kringen (via snapchat)

Vandaag deelde ik in het kort mijn ervaring over de fillers op snapchat (gebr.naam mrsbeautyscene)! Ik heb ze even achter elkaar gezet voor de niet-Snapchatters. Vragen stellen kan op Twitter (@mrsbeautyscen) of gewoon hier. Meer informatie over de procedure die ik heb ondergaan lees je in deze artikelen: http://www.beautyscene.nl/tag/dokter_frodo

Posted by BeautysceneNL on Thursday, April 14, 2016

Ik ben dus echt wel tevreden! Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in dit artikel, ben ik naar de kliniek van dokter Frodo Gaymans geweest. Meer info : www.dokterfrodo.nl Dit weekend komt er een uitgebreid artikel over mijn ervaringen online.

Even boodschappen doen, ik ga maar een keer voor deze Mexicaanse Enchilladas van Knorr, best lekker trouwens!

Deze bronzer & highlighter van Bourjois ziet er zo leuk uit, de zomerse collectie waar deze in hoort zal vanaf half mei te koop zijn.

Altijd handig, een 3 keer vergrotend spiegeltje bij de nieuwe Bourjois mascara, het borsteltje ziet er trouwens ook veelbelovend uit, ik ga testen!

Ik hou van shapewear, zeker van die van Spanx, maar Nivea heeft nu ook een corrigerend broekje dat zelfs zou moeten zorgen voor een stevigere huid op lange termijn doordat er Q10 in verwerkt is. Ik kan mij er niets bij voorstellen, dat kan toch niet werken? Misschien moet ik het gewoon eens proberen?

 

Zo! Nu hebben jullie alvast een voorproefje gehad van het resultaat van de fillers, maar natuurlijk heb ik al eerder foto's geplaatst van het resultaat want de afgelopen weken hebben jullie genoeg selfies gezien, haha. Vandaag ga ik wat opdrachten afmaken en bereid ik me mentaal voor op Sem's tripje met school naar Disneyland. Hij vertrekt nl. om 12 uur vanavond en komt pas 24 uur later thuis....oh jee! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top