Reviews

De vernieuwde Ritual of Sakura lijn van Rituals

Vorige week bezocht ik de Blossom Booth in de Rituals winkel in de Leidsestraat in Amsterdam, vandaag kan ik jullie iets meer vertellen over de producten van de vernieuwde Ritual of Sakura lijn van Rituals. De productlijn met kersenbloesem & biologische rijstmelk bestaat al langer en is dus vanaf nu te koop in een nieuwe verpakking. Goed nieuws voor de bestaande fans, maar misschien ken je de lijn nog helemaal niet. Ik ga je er meer over vertellen in een korte video en in dit artikel. Lees je even mee?

 

De Ritual of Sakura productlijn is niet nieuw, maar is wel vernieuwd en dat zie je vooral aan de verpakkingen. In de producten vind je de zoete geur van de kersenbloesem terug samen met de verzorgende eigenschappen van rijstmelk, de geur die de producten hebben is lichtzoet en romig, ik snap helemaal dat dit één van de meest favoriete geurlijnen van Rituals is. De lijn is geïnspireerd op de Japanse Hanami Matsuri traditie, je kunt er in dit artikel alles over lezen.

De nieuwe verpakkingen zien er net even wat meer luxe uit, de verpakkingen zijn nu helemaal wit (eerst waren ze groen) met grijze en roze details. De verpakking van de Body Cream (EUR 17,50) heeft een dop van hout en heeft trouwens nog iets leuks, je kunt nl. een navulling kopen van de Body Cream (EUR 15,50) en dat scheelt weer geld en is beter voor het milieu!

Ik ben gek op een goede body scrub en deze Ritual of Sakura body scrub (EUR 19,50) op basis van suiker en olie is echt heel goed! Gebruik deze een paar keer per week onder de douche en je zult merken dat je huid zachter en gladder wordt. Natuurlijk gebruik je deze scrub niet op je gezicht, daarvoor is hij echt te grof.

Heb je een gevoelige huid en vind je een suikerscrub soms te grof, dan is er ook een andere scrub in deze collectie: Shower Scrub (EUR 10,00). Dit is eigenlijk een 2-in-1 product voor onder de douche, je kunt deze in plaats van een doucheproduct gebruiken en is zachter voor de huid dan de Body Scrub.

Natuurlijk is de geliefde Shower Foam (EUR 8,50) ook terug in deze collectie, het blijft een superfijn product om mee te douchen: de gel die verandert in een superzacht schuim op de huid. Maar er is ook een Shower Oil (EUR 8,50) in de collectie en dat is weer een fijn product als je een droge huid hebt en liever niet teveel zeep of gewone douchegel gebruikt. De Shower Oil kun je al op je droge huid aanbrengen om deze vervolgens onder de douche af te spoelen, het verandert dan in een zacht romige schuim. Rituals tipt deze Shower Oil ook als after sun product, het zou je gebruinde huid langer mooi houden!

 

Ben je zo gek op de Ritual of Sakura geur en wil je er wel de hele dag naar ruiken? Dan kun je het beste de producten "stapelen" ofwel, alle producten van deze lijn gebruiken. Nou ja, misschien niet alle, maar als je eerst doucht met een product uit deze lijn en vervolgens een body cream gebruikt, dan ruik je de hele dag naar kersenbloesem. Wil je dat nog extra accentueren? Gebruik dan de Bed & Body Mist (EUR 16,50), die je zowel op je lichaam als op lakens of kleding kunt sprayen.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Rituals

De vernieuwde The Ritual of Sakura lijn van Rituals is nu te koop bij de Rituals winkels, De Bijenkorf en andere verkooppunten. Op 29 en 30 april 2016 is de Blossom Booth te vinden in de Rituals winkel in De Bijenkorf Eindhoven, daar kun je nog een leuke selfie laten maken. Als je dat doet (of als je via de website van Rituals meedoet) dan doe je automatisch mee met een leuke winactie, waarmee je een limited edition Sakura box kunt winnen. Lees in dit artikel hoe dat precies werkt, de actie duurt nog t/m 13 mei 2016.

Deel dit artikel
Back to top