Reviews

What's in my beautybag & favoriete lipcombinatie van de week!

Als ik van huis weg ben, dan heb ik eigenlijk altijd wel een tasje met make-up bij me om mijn make-up even bij te werken als het nodig is. Ik heb pas een nieuw tasje gekocht van de MAC Charlotte Olympia collectie en in dit artikel laat ik jullie zien wat er momenteel in zit. De meeste producten die ik meeneem, zitten standaard in dat tasje, al wissel ik de lipstickkleuren natuurlijk wel regelmatig af. Ik laat je ook mijn favoriete lipcombinatie van de week zien....

Mijn toilettasje is van MAC, van de Charlotte Olympia collectie en ik heb er de volgende producten in zitten:

 

- Lancôme Miracle Cushion foundation in 04 Beige Miel | de lichte textuur is fijn om mijn make-up basis bij te werken en is ook geschikt over andere make-up heen omdat je deze licht dept op de huid, de SPF23 kan eventueel zorgen voor wat extra zonbescherming

- MAC Pro Longwear Powder/Pressed in Medium | een matterend poeder is natuurlijk altijd nodig, bij deze poeder zit ook een sponsje waarmee je de poeder plaatselijk kan opbrengen.

- MAC Strobe Cream travelsize | highlighter in een tube, maar ook een lekkere hydraterende creme als mijn huid wat droog kan aanvoelen.

- NARS Radiant Creamy concealer in Ginger | mijn meest favoriete concealer ever, zowel voor donkere kringen als eventuele andere oneffenheden geschikt, heel gepigmenteerd en toch met een natuurlijke finish.

- Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant | ik heb altijd een lipbalm bij, momenteel dit deze in mijn tasje, maar dat wisselt nogal eens, toch is dit wel een van mijn favorieten omdat het echt helpt bij droge lippen!

- Kissing Elixir Mint Vanilla | voor een frisse adem

- Bobbi Brown mini blush brush | ik heb nu geen blush in mijn tasje, maar wel een kwastje...ook eventueel te gebruiken voor de poeder

- L'Occitane Pamplemousse Rhubarb Hand cream mini | ik ben fan van de handcremes van L'Occitane, ze ruiken altijd lekker, zijn verzorgend en nooit te vettig, prima formaat ook om mee te nemen en betaalbaar.

- Benefit They're Real mascara mini | een mini mascara voor onderweg, deze van Benefit zat in de adventskalender van afgelopen december, handig!

- Charlotte Tilbury The feline flick | een eyeliner is ook onmisbaar, stel je voor dat ik er onderweg achterkom dat mijn eyeliner niet recht is? Deze eyeliner stift is fijn en ligt goed in de hand, de eyeliner is goed zwart en brengt precies aan

- MAC 197 SH brush | deze kwast is perfect in combinatie met de foundation van Lancôme, maar is eventueel ook te gebruiken om concealer aan te brengen of te blenden, een geweldig kwastje omdat het een kort handvat heeft en je dus precies kunt werken.

Naturelle lipsticks zijn altijd goed, die passen bij iedere look. Toch heb ik ook altijd een rode lipstick bij me, voor het geval dat ik even snel een chiquere, meer opvallende look wil maken! Lady Danger is een van mijn all time favoriete lipkleuren van MAC, iets wat je ook kunt lezen in dit artikel: mijn 5 favoriete MAC lipsticks.

Een redelijk nieuwe favoriete lipcombinatie is de Lip Cheat lip liner Pillow Talk & Stoned Rose lipstick van Charlotte Tilbury, maar die laat ik binnenkort een keer zien in een artikel over The Golden Goddess look.

Want eigenlijk wilde ik jullie deze laten zien, mijn favoriete combinatie voor mijn lippen van de afgelopen week : MAC Pro Longwear Lip Pencil Staunchly Stylish & MAC Viva Glam II lipstick. Hieronder zie je de kleur op mijn lippen, ik vind de warme, bruin roze kleur echt geweldig en de combinatie met de Lip Pencil zorgt ervoor dat het echt lang blijft zitten!

Mis ik nog iets in mijn beautytasje voor onderweg? Ja, eigenlijk wel, ik heb er geen wenkbrauwpotlood/borsteltje in zitten, die heb ik er tijdens mijn reis van vorige week blijkbaar uitgehaald. En op de foto zie je niet de parfum sample die er ook in zit, die is van Juliette has a gun: Oil Fiction. Ook mis je nog een make-up setting spray met SPF30, die gaat er vanaf morgen ook weer in, we gaan tenslotte het mooie weer weer tegemoet. Ik kan natuurlijk nog wel veel meer meenemen, maar dat gebruik ik dan eigenlijk toch niet. De producten die je nu in mijn tasje vind, gebruik ik echt en zijn ook echt heel fijn.

 

Wat neem jij altijd (of vaak) mee als je onderweg bent? Zijn er producten waar je echt niet buiten kunt, zelfs niet als je maar heel even weg bent? En wat is jouw favoriete lipcombinatie van de laatste tijd?

Deel dit artikel
Back to top