Nieuws

Win een exclusieve Diorshow make-up workshop in De Bijenkorf Amsterdam - winactie gesloten

Vandaag heb ik een fijne sneak peek voor jullie, Dior introduceert over een paar weken een nieuwe Diorshow collectie. In deze collectie verschijnen er heel veel nieuwe, Diorshow Mono oogschaduws, een geweldig nieuwe Diorshow mascara (de favoriete van de make-up artiest van Adele), nieuwe liners en....een Backstage Pro Brow palette. Om deze collectie goed te introduceren mag ik drie lezeressen meenemen naar een exclusieve Diorshow make-up workshop in de Dior counter in De Bijenkorf in Amsterdam.

Dior introduceert in mei 2016 de nieuwe Diorshow Mono oogschaduws, in de kleuren die ook op de catwalk worden gebruikt. Er komen 20 kleuren uit, verdeeld over vier texturen: satin - geïnspireerd op zijde, mat - geïnspireerd op vervilte wol, glinsterend - geïnspireerd door de pailletten en goudlamé - geïnspireerd op de stoffen van metaalgarens uit de laatste collectie van Dior.

 

Diorshow mascara is verkrijgbaar in vier prachtige couture kleuren en zorgt nu, zeker in combinatie met de vernieuwde Diorshow Maximizer 3D, voor een drievoudig wimpervolume! Maar er gebeurt meer, zo bevat de Diorshow Maximizer 3D verzorgende stoffen die de wimpers ook op lange termijn verzorgen en versterken (binnen 4 weken 37 % meer wimpervolume). De nieuwe kleuren Diorshow mascara passen meer dan perfect bij de kleuren en trends van deze tijd : antraciet, navy, mahogany en gedurfd magenta! Om de look helemaal Dior te maken, kies je daarnaast voor een Diorshow Pro Liner in een bijpassende kleur, ideaal voor de zomer want ze zijn waterproof.

Helemaal nieuw in het vaste Dior assortiment is dit mooie Backstage Pro Brow Palette 001 brown, een palette met twee verschillende wenkbrauwpoeders om de wenkbrauwen bij te werken en te  modelleren. De poeders werken perfect in combinatie met de groomingwax die ook waterafstotend is, waardoor je wenkbrauwen de hele dag netjes blijven zitten, zelfs tijdens een regenbuitje. Je kunt de kleuren poeder mengen voor het mooiste resultaat!

Exclusieve Diorshow make-up workshop bij De Bijenkorf Amsterdam

 

Dior heeft mij uitgenodigd voor een exclusieve Diorshow make-up workshop waar ik, samen met 3 lezeressen, als een van de eersten in Nederland kennis kan maken met deze nieuwe producten. Natuurlijk zal de Dior make-up artist ons alle tips en trucs met deze producten laten zien.

Heb je nog steeds geen idee hoe je het beste jouw wenkbrauwen kan stylen? Of vind je het nog steeds lastig om oogschaduw goed aan te brengen? Of wil je nu weleens zien hoe je de oh-zo-hippe roze mascara goed kunt combineren zodat je deze toch "gewoon" kunt dagen? Of wil je ook graag een keer wimpers die 3 keer zo lang zijn als normaal? We leren het allemaal bij de workshop! Geef jij je ook op? Wie weet ontvang jij van mij dan wel een uitnodiging!

De Dior counter in De Bijenkorf Amsterdam is prachtig!

Bij de Dior counter ontdek je ook La Collection Privée van Christian Dior, waaronder mijn favoriet : Gris Montaigne

 

Details workshop & winactie

 

  • de exclusieve Diorshow make-up workshop vindt plaats op 28 april 2016, van 10:30 tot 12:00 uur bij de Dior counter in De Bijenkorf in Amsterdam (dat is in de mei vakantie, de dag na Koningsdag)
  • er is plaats voor 3 lezeressen
  • tijdens de workshop is er voldoende tijd voor advies
  • je krijgt een sneak preview van de nieuwe Diorshow producten
  • je gaat niet met lege handen weg bij de counter, wat er precies in het tasje zit is nog een geheim
  • ik ben er zelf natuurlijk ook bij en maak een leuk verslag op Beautyscene van de workshop
  • wil je mee? Stuur dan een email met daarin de reden waarom jij graag bij de Diorshow make-up workshop wilt zijn naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Diorshow. Vergeet ook niet kort wat over jezelf te vertellen en stuur een fotootje mee. Ik mail de 3 winnaressen persoonlijk in het weekend van 23/24 april 2016.

 

De nieuwe Diorshow 2016 collectie zal pas vanaf 11 mei 2016 te koop zijn bij alle Dior verkooppunten, uiteraard komen er nog zeker wat reviews voorbij en krijgen jullie een uigebreide sneak peek als de workshop geweest is. Ga jij gezellig met mij mee naar de Dior counter op 28 april 2016?

Deel dit artikel
Back to top