Blogs & Editorial

Photo diary van 20 april 2016 - een verse kwast

Vandaag laat ik je in mijn  photo diary een heerlijk recept zien, deel ik mijn girl/makeup crush met je en laat ik je zien welke kwast ik vers in gebruik heb genomen. Het was een heerlijk dagje gisteren, zeker door het prachtige weer, ik heb zelfs nog even in het zonnetje gezetenl. Kijk je mee naar mijn photo diary van 20 april 2016?

Heerlijk, een verse kwast om mijn wenkbrauwen te doen, ik heb er weer 1 van Armani die heel fijn is. Jammer genoeg brak het borsteltje van de oude na twee jaar af en dus moest er een nieuwe komen. 

Vandaag kies ik voor de extra frisse Neroli Portofino Acqua, die goed past bij het weer van vandaag!

Sem moet later beginnen, dus ik breng hem even en ga direct door naar de schoenmaker en supermarkt, daarna ga ik weer richting thuis en is er file...

Nou ja, niet echt file, maar we rijden op een provinciale weg achter een maaimachine aan en dat schiet op. Leven op het platteland be like.....

Gelukkig houdt Drake me gezelschap, dat dan weer wel.

Ik ben rond half 11 terug en ga dan pas ontbijten, niet zo best eigenlijk. Ik ga voor een sandwich met een halve avocado en kip, lekker.

Jullie zien het, ik heb een voorliefde voor de Neroli Portofino geuren van Tom Ford, maar zijn Patchouli Absolu is ook onweerstaanbaar en de nieuwe Soleil Blanc wordt waarschijnlijk mijn zomergeur van 2016. 

Maar er zijn nog zoveel meer mooie geuren, zoals de nieuwe La Colle Noire van de Collection Privée van Dior, soms weet ik niet wat ik moet kiezen. Op deze kast staan wel een aantal van mijn echte favorieten trouwens.

Geurkaarsen in de lente/zomer? Dat kan gewoon, juist dan brand ik ze ook regelmatig. Deze Lavanda geurkaars van Acqua dit Parma is daar perfect voor 

Je hebt de review misschien al gezien, het Look in a palette van Charlotte Tilbury is best mooi, dit zijn de swatches van de oogschaduws.

En dit van de gezichtsproducten, netjes toch?

Ik weet niet wat het is, maar ik heb een beetje last van keelpijn en dat is irritant....thee dus maar!

Veel thee....en dat helpt gelukkig prima.

De Charlotte Tilbury look met snapchat filter....

Bo en ik maken kip met haloumi, we kwamen het tegen op Buzzfeed en moesten het gewoon proberen, ik ben gek op haloumi.

Het is heel makkelijk om te maken, je hoeft niet eens een pan vies te maken, alles gaat in de oven.

Het moet wel wat langer bakken dan het recept aangaf, maar na een klein half uurtje is het klaar.

Nog even een basilicumsausje maken in de blender....dat ruikt zo lekker!

En dan kunnen we smikkelen, het is echt heel lekker, dat recept blijft erin!

Ik ben helemaal verliefd op de makeup van deze Bosnische blogger: Idda Van Munster, zo'n retro look is toch geweldig?

En ze is fan van Charlotte Tilbury, my kinda woman. Zoek haar eens op op Instagram als je ook van haar stijl houdt.

Nice, ik ga de eyeliners van Tom Ford eens uitproberen, de Eye defining pen heb ik al even geswatcht en die zit nog steeds op mijn hand ('s ochtends) zelfs na het douchen! 

 

Vandaag ga ik even langs bij Colinda, ze gaat mijn uitgroei bijwerken (nodig anders word ik grijs) en gaat een toner over mijn haren zetten. Hierdoor wordt de kleur een stuk koeler, zonder dat ze het echt hoeft te kleuren of oplichten. Dat is nl. nog niet nodig, het is echt een ideale tussenoplossing. Wat gaan jullie doen vandaag? Iets leuks? Fijne dag in elk geval!

Deel dit artikel
Back to top