Nieuws

Unieke moeder & dochter Clarisonic workshop & meet and greet bij ICI Paris XL

Vandaag heb ik iets heel leuks voor jullie, al moet ik eigenlijk schrijven, hebben wij iets leuks voor jullie want ik organiseer samen met mijn dochter een event. Op 6 mei 2016 zullen we, samen met Clarisonic een moeder & dochter workshop geven in ICI Paris XL, waar we vier gezellige duo's voor kunnen uitnodigen. Na de workshop zullen Bo en ik ook nog een meet & greet houden in de winkel, waar je een praatje met ons kunt houden met een lekker hapje & drankje. Natuurlijk is er ook iets met goodiebags! Kijk snel verder en geef je dan op door een mailtje te sturen!

Dat ik fan ben van Clarisonic weten jullie vast allang, maar voor degene die nog niet op de hoogte zijn zal ik mijn liefde nog even verklaren aan dit geweldige, onmisbare apparaat. Clarisonic is bekend van de fijne sonische gezichtsborstels, die je helpen om je huid nog beter schoon te maken en gezond te houden. Ik zweer al jaren bij het dagelijks gebruiken van een Clarisonic en die liefde is ook overgesprongen op mijn 19-jarige dochter. Zij heeft haar eigen lila Mia2 en gebruikt die ook heel regelmatig.

Ik gebruik zelf momenteel de Aria en MIA 2 afwisselend en ga deze week beginnen met het testen van de nieuwste variant : Smart Profile. Wil je meer weten over de voordelen van de Clarisonic, dan kun je deze artikelen eens bekijken of deze review uit 2013.

Wij zijn fan en daarom is het extra leuk dat we een samenwerking zijn aangegaan met Clarisonic! Zo hebben we twee leuke stickervellen laten maken, die je krijgt bij aankoop van een Clarisonic MIA2. Koop je er 1 in een ICI Paris XL winkel, dan kun je kiezen welk stickervel je wilt hebben. Online krijg je bij aankoop het Beautyscene stickervel, zo leuk! Bekijk de actie hier.

Hoe leuk zijn deze stickervellen om je Clarisonic mee te customizen? Het zijn nog niet de originelen, die heb ik nl. nog niet in huis. Ze zijn wel heel exclusief en limited editions! Maar er is meer....

dochter Bo in haar natuurlijke habitat : video's aan het maken!

Exclusieve Clarisonic workshop 6 mei 2016

 

Samen met mijn dochter Bo, ook bekend van haar Youtube-kanalen Allthesegamez & Bokado (meer dan 100.000 abonnee's!) en haar Instagram, twitter & snapchat account @Bokado, mogen we vier moeder-dochter duo's uitnodigen voor een exclusieve Clarisonic workshop (natuurlijk is een vader-dochter, moeder-zoon of andere combinatie ook mogelijk). Tijdens de workshop zal een expert jullie alles vertellen over de Clarisonic en ga je natuurlijk aan de slag om je huid te reinigen. Je zult zeker merken dat je huid mooi schoon en fris is!

Na de Clarisonic workshop krijgen jullie ook nog een korte make-up workshop in samenwerking met Lancôme, je zult dus weer helemaal in stijl de deur uitgaan en natuurlijk gaan jullie niet met lege handen weg : Clarisonic geeft namelijk aan ieder duo een Clarisonic Aria met 2 borstels en er is ook nog een fijne, exclusieve totebag met "onze" stickers en lekkere Lancôme producten. Wat een verwennerij!!!!

 

Willen jullie daarbij zijn? Stuur dan z.s.m. (maar voor 1 mei 2016) een mail met een motivatie, persoonlijke gegevens en foto van jullie samen naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Clarisonic. Zorg ervoor dat jullie op 6 mei 2016 (de dag na Hemelvaart & Bevrijdingsdag, in de mei vakantie) vanaf 15:00 uur aanwezig kunt zijn in Amsterdam en dat je volgende weekend bereikbaar bent per mail, want dan kies ik de winnaars uit.

 

Meet & Greet bij ICI Paris XL Kalverstraat Amsterdam 6 mei 2016 16:00-19:00 uur

 

Naast de Clarisonic workshop, waar je dus voor uitgenodigd moet worden, houden Bo en ik op 6 mei 2016 ook een meet & greet die open is voor iedereen. Van 16:00 tot 19:00 uur zijn wij aanwezig in winkel van ICI Paris XL (Kalverstraat 36 in Amsterdam), waar je ons kunt ontmoeten. Natuurlijk kun je bij mij terecht voor al je vragen over huidverzorging, Clarisonic en andere beauty gerelateerde vraagjes en kan Bo je vast alles vertellen over YouTube, games, mode, Instagram en Musically. Of je komt gewoon een gezellig praatje maken en een foto met ons maken! Je zult niet met lege handen de deur uitgaan, want voor iedereen is er een exclusieve tote bag en nog wat verrassingen.

Clarisonic en ICI Paris XL hebben lekker hapjes en drankjes geregeld en we houden ook nog een fotowedstrijd, dus maak vooral een leuke selfie met ons en deel die op social media met de juiste hashtag (die maken we nog bekend). De leukste, meest originele foto wint een Clarisonic MIA 2, dus kom vooral even langs voor een foto als je in de buurt bent. Het is natuurlijk mei vakantie, dus misschien heb je wel een dagje Amsterdam in de planning staan? Bo en ik zouden het in elk geval heel gezellig vinden om jullie te zien en spreken! Je hoeft je niet op te geven, maar kunt gewoon langskomen.

Koop je deze periode zelf een Clarisonic MIA2 bij ICI Paris XL, dan krijg je de twee exclusieve stickervellen van Beautyscene & Bo erbij. Met de stickers kun je je Clarisonic customizen en ziet die er net even wat leuker uit, uiteraard ga ik dat ook doen bij mijn eigen (nieuwe) Clarisonic Smart Profile.

Binnenkort een review van deze nieuwe topper. Zien we jullie op 6 mei 2016 bij ICI Paris XL in Amsterdam?

Deel dit artikel
Back to top