Inspiratie & Tutorials

Face of the day - Charlotte Tilbury The Dolce Vita look

Gisteren droeg ik een make-up look waar ik zelf heel blij van werd, jullie hebben de foto misschien al gezien in de photo diary van vanmorgen? Nu was dat een foto met snapchat filter en dus kwamen de kleuren niet helemaal over zoals in het echt. Vandaar dat ik besloot om de look opnieuw te maken en goede, kleurechte foto's te maken, compleet met informatie over alle producten die ik gebruikt heb. Kijk je mee naar mij face of the day met The Dolce Vita look van Charlotte Tilbury?

Voor mijn look van vandaag heb ik de volgende producten gebruikt:

 

- Yves Saint Laurent Instant Moisture Glow

- Yves Saint Laurent Touche Eclat le Teint

- NARS Radiant creamy concealer

- MAC prep + prime highlighter Bright Forecast

- MAC MSF Natural

- Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow (niet op de foto, want hij is kapot gevallen......)

- Armani Face contour brush

- Charlotte Tilbury Sex on fire blush

- Becca Champagne pop

- MAC prep + prime 24 H extend eye base

- Charlotte Tilbury The Dolce Vita eyeshadow palette

- Charlotte Tilbury The Feline Flick eyeliner

- Tom Ford Eye defining pen

- Benefit They're real tinted lash primer

- Marc Jacobs beauty Velvet Noire mascara (via sephora.fr)

- Chanel lash curler

- MAC pro long wear lip liner Nice 'n spicy

- Charlotte Tilbury lip lustre Blondie

- Anastasia Beverly Hills Brow definer Soft Brown

Ik heb Nice 'n Spicy gebruikt om mijn lippen helemaal in de kleuren en daarna alleen een klein beetje Lip Lustre Blondie aangebracht op het midden van mijn lippen.

 

Dolce Vita is zeker één van mijn favoriete oogschaduwpalette's van Charlotte Tilbury, ik heb deze echt al een hele tijd en gebruik deze regelmatig. Volgens de mensen bij Charlotte Tilbury is het ook één van de meest verkochte producten daar en dat snap ik goed. De kleuren zijn mooi en warm, de oogschaduws hebben een mooie glans en laten zich echt makkelijk aanbrengen en blenden.

In het artikel zien jullie ook een nieuwe liefde, de geweldige Eye Definer van Tom Ford die twee kanten heeft, een dunne en een extra dunne punt. Deze eyeliner is echt am-a-zing, de kleur super intens, diep zwart, mooi glanzend en dekkend. Ik gebruik deze overigens als tweede eyeliner, over die van Charlotte Tilbury, doen jullie ook al aan eyeliner cocktailing?

 

Ik vind het een fijne look, al ben ik momenteel dus wel een beetje verdrietig omdat ik mijn lievelingscontourpalette van Charlotte Tilbury kapot heb laten vallen.....Hebben jullie inmiddels al producten van Charlotte Tilbury geprobeerd?

Deel dit artikel
Back to top