Blogs & Editorial

Photo diary van 26 april 2016 - een favoriet in stukken

Iedereen was voorbereid op een ijskoude, natte, stormachtige Koningsdag maar ik heb tot nu toe alleen maar zon gezien? En volgens mij is het in Zwolle, waar de koninklijke familie op bezoek is ook prima weer, het valt dus allemaal best een beetje mee. Gisteren gebeurde er bij mij een kleine ramp.....ik ben er de hele dag een klein beetje verdrietig door geweest, maar gelukkig vrolijkte oma mij weer een beetje op. Kijk je mee naar mijn photo diary van 26 april 2016?

Een nieuwe ontdekking die echt geweldig is, de Eye Defining Pen van Tom Ford, een eyeliner stift die zo'n prachtige, strakke en fijne eyeliner zet...echt amazing! Misschien wel de beste die er is....

Leuk ook dat er twee puntjes aan zitten, een dunne en een heel dunne, de laatste is perfect voor het laatste, dunne puntje van een cateyeliner. De houdbaarheid is ook top, blijft bij mij de hele dag op zijn plaats.

Even een foto voor en na wenkbrauwen, toch wel een verschil he?

Ja, dit is zeker één van mijn favorieten....ik ben er zo blij mee, nog steeds.

Hier zet je de contour neer, daarna goed blenden met de Contour brush van Armani.....

Oh nee......en toen gebeurde er dit!

Blijkbaar had ik het doosje niet goed neergelegd, want hij gleed er zo vanaf en nu zijn de poeders in 18262627 stukken. Repareren heeft geen nut, want alles lag door elkaar.....boeh

Dit dus, ik voel me nu wel een beetje zo.....

Toch maar even foto's maken van mijn look tussen de huilbuien door....;-) 

Volgende week heb ik een feestje met deze dame en nu ben ik wel even in dubio over wat ik, in godsnaam, moet aandoen om een beetje te blenden in the crowd.Ik geloof dat ik nog even langs de tattoo winkel ga?

Vandaag ben ik een beetje in Chanel stijl, maar dan wel met een leren broek, het moet ook weer niet te degelijk worden natuurlijk.

Leuk, Bo heeft posters laten maken om te verkopen bij de You tube Gathering die dit weekend wordt gehouden in De Jaarbeurs in Utrecht. 

Ik ga vandaag voor Peony & Blush Suede cologne van Jo Malone omdat ik de geurkaars vanochtend ook al had aangestoken, lekker.

Haha...even bij oma op bezoek met Sem en dan doen we altijd even een rondje over social media, Youtube en nu ook snapchat. Oma vindt faceswappen heel grappig! Wie doet dit ook weleens met een oma of opa? Het is zo leuk!

Thuis en aan het eten bezig, dit is voor Marco....veel groenten, zoete aardapppel en kipdijtjes in de oven.

En ik maak taco's met verse guacamole, zo lekker.

Yes, ik heb deze van Charlotte Tilbury gelukkig ook nog, al vind ik de poederversie toch net iets fijner.

Het weer was gisteren niet zo lenteachtig, maar met van die fijne lenteparfums van Elie Saab, Marc Jacobs, Aerin. Dior & Estée Lauder gaat het toch best.

Roze mascara.....wie durft?

Waterlily Sun van Aerin is heel lekker, de designs van de verpakkingen zijn ook zo mooi, ik hou ervan.

Yes, Chanel krijgt een nieuwe mascara...ik hou ervan, ik moet hem wel nog testen, dus kom ik er later op terug.

Mag ik dit gezicht svp? Faceswap met de prachtige Idda van Munster....beeldschoon is ze en haar make-up is altijd on point.

OK...dit gebeurt dus nooit, een foto van ons samen, deze gaat de boeken in.

 

Koningsdag vieren daar doen we niet echt aan, maar we gaan vanavond wel gezellig met zijn viertjes uit eten bij Little V.! Hebben jullie nog iets leuks gedaan vandaag? En voelen jullie mijn verdriet ook een beetje?

Deel dit artikel
Back to top