Blogs & Editorial

Photo diary van 27 april 2016 - Bo opeten?

Gisteren hebben we een relaxte Koningsdag gehad, eerst lekker uitslapen, daarna naar de festiviteiten in Zwolle kijken, een beetje werken en daarna een nieuw restaurant ontdekken. We gingen voor het eerst naar Little V, een heel leuk Vietnamees restaurant waar Bo op het menu stond! Kijk je even mee naar mijn photo diary van 27 april 2016?

Ik haalde nog even wat boodschappen en kocht dit leuke peperplantje!

Soepje maken voor lunch, het lijkt erg oranje....echt iets voor Koningsdag!

Het was een gezellige boel in Zwolle, volgens mij had iedereen er wel lol in en ik vond het wel leuk dat we de prinsesjes wat meer hebben gezien. Je kon wel zien dat ze 's ochtends, net zoals mama, hun haren hadden laten doen door de kapper. Gelijk hebben ze, zou ik ook gedaan hebben hoor!

De soep wordt nu een stuk roder, het is namelijk gewoon tomatensoep. Lekker!

Onderweg naar Rotterdam, blijkbaar hebben we twee glazen daken in de auto?

Sem is momenteel bezig onze/zijn stamboom uit te zoeken, dat gaat zelfs onderweg nog door! En Bo is ook gezellig mee :-)

Het weer was de hele dag redelijk, maar in Rotterdam begon het te regenen en ik vergat natuurlijk mijn paraplu.....stom!

Gelukkig was het bij Little V wel lekker warm en droog, ze hadden er zelfs een verse kokosnoot, liefde hiervoor! Oh ja, de verse ijsthee was ook zalig.

Ze hebben ook heel veel cocktails en andere lekkere drankjes, kiezen is behoorlijk lastig. Volgende keer ga ik voor de Obi Wan smoothie ;-)

Er was zoveel lekkers, waaronder deze loempias met garnalen.

Sem koos een kippenpoot gekruid met five spices <3

En ik koos Bun tom xao, rijstnoedels met garnalen, veel groenten en kleine loempias, het was echt heel erg lekker.  Ik ben fan geworden van Little V, ik hou er vooral van dat ze zoveel verse groenten gebruiken.

Het toetje was dan misschien niet echt Vietnamees, maar de cheesecake was wel heel fijn.

Cappucino na en we konden er weer tegenaan, hier ga ik nog een keer terug! Little V. zit in Rotterdam en Den Haag!

 

En nu ga ik opschieten, ik moet over een uurtje weg richting Amsterdam, waar ik bij het leuke Diorshow event ben in De Bijenkorf. Ik ga natuurlijk snapchatten, dus als je er iets van wilt volgen, download de app dan en ga mij volgen! Morgen zien jullie de foto's. Fijne dag allemaal!

Deel dit artikel
Back to top