Nieuws

Guerlain Summer 2016 Terracotta Collection #feelthesun

Misschien liggen jullie, terwijl je dit artikel leest, wel lekker in het zonnetje? Waarschijnlijk is dit dan niet in Nederland, maar dat mag de pret niet drukken, want de zon komt hier vast ook nog wel. Guerlain zorgt in elk geval voor een kleurrijke Terracotta zomercollectie met toch nog de prachtige Pause d'été. Ik voel de zonnestralen al langzaam opkomen.....

"De geringste zonnestraal doet ons goed en brengt ons tot rust. We hoeven ons gezicht maar enkele ogenblikken met gesloten ogen naar de zon te keren en we krijgen het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn. We wanen ons op vakantie zelfs op het terras van café Flore, op de boulevard Saint-Germain in Parijs, waar we even het geraas van het verkeer en de drukte vergeten. We verbeelden ons in Saint-Tropez te zijn of in Portofino, of... elders! Er zijn een heleboel uitstekende plaatsen om het zonlicht op te vangen dichtbij huis: op uw balkon, bijvoorbeeld, of met Terracotta voor uw spiegel!" - Olivier Echaudemaison - creative director Guerlain

Terracotta Pause d'été EUR 70,00 (star product)

Een collectors item in een echt houten verpakking (milieuvriendelijk), twee kleuren poeder met een koord van goud voor een extra glanzend effect. De kleur is dezelfde als Terracotta 03, maar dan met een roze hart en een uniek parfum van witte bloemen, citrusvruchten en iris. Meng de kleuren met een grote kwast of gebruik ze apart van elkaar.

My Terracotta 02 Naturel Blondes EUR 51,00

Ook deze poeder heeft een extra mooie print en de nieuwe geur, het bekende Terracotta doosje heeft een vuurrode siliconenhoes waardoor het extra beschermd is. Binnen no time heb je een zongebruinde, semi-matte tint met stralende uitstraling!

Terracotta L'Eau Hâlée EUR 50,00 (star product)

Een gel-achtig, fris aanvoelend, hydraterend product voor het gezicht dat deze een tintje geeft zonder een onnatuurlijk resultaat te geven. Het is geen zelfbruiner, maar meer een in kleur opbouwbare gel die je later makkelijk weer verwijdert met water & reiniger.

Terracotta Sun protect SPF 15 & SPF 30 EUR 42,50

Kleine tubes (100 ml) met een lichte creme die beschermt tegen UVA & UVB stralen, in twee verschillende beschermingsfactoren, altijd handig om mee te nemen in de tas.

KissKiss EUR 38,25

367 Kiss Blossom & 342 Fancy Kiss (nieuwe tinten)

Voelen jullie de zon al een beetje door het scherm heen? We hebben het echt wel nodig, dus hoop ik dat de Guerlain Summer Terracotta collectie snel in de winkels ligt. Ik heb geen exacte datum gekregen, maar ik verwacht dat de producten in mei/juni te koop zullen zijn, sommige producten zijn limited editions.

 

Volgende week ben ik in Parijs en ik denk erover om even de nieuwe boutique aan de Saint-Honoré binnen te gaan om een nieuwe geurkaars te kopen...die zijn zo heerlijk! Maar ik kan ook niet wachten op deze mooie make-up collectie, jullie wel?

Deel dit artikel
Back to top