Nieuws

Chanel In the summerlight zomer make-up collectie 2016

De zomer make-up collectie van Chanel is er één om van te smullen, met de in de zon gedrenkte, stralende "ansichtkaart" kleuren van de producten. Chanel nodigt ons met hun "In the Summerlight" collectie uit om extra te genieten van de zonnestralen met koraal en roze op de lippen en chocoladebruin en smaragd op onze nagels. Kijk je mee?

Les Beiges Healthy Glow Multi-colour (limited edition) EUR 55,00

duo no. 1

duo no. 2

Les 4 Ombres Empreinte du desert (limited edition) EUR 53,00

Stylo Yeux waterproof EUR 26,00

Oasis & Sable (beide limited edition)

 

Le Volume de Chanel Waterproof EUR 33,00

Mirage

 

Lèvres Scintillantes EUR 30,00 (allemaal limited edition)

Tanami, Sirocco, Rouge Desert, Dzhari, Sahara & Adenium (niet in de juiste volgorde)

 

Le Vernis Culte EUR 25,00

Turban & Cavaliere (limited edition)

Canotier & Espadrilles

Emeraude

De promotiefoto's van de collectie zijn beeldschoon, helemaal een stijltje waar ik van hou en ik wil nu eigenlijk ook meer khaki voor deze zomer, inclusief de wonderschone armband.

Chanel vernieuwt deze zomer hun lipglosses Levres Scintillantes, ze zijn hebben een beter verdeelbare textuur en een nieuwe applicator. De duo poeders zijn geschikt om het gezicht te contouren (duo 1) of dit wat subtieler te doen door een blush en highlighter te gebruiken (duo 2), eigenlijk zou ik ze het liefst allebei hebben voor het mooiste resultaat. De nagellakjes hebben een nieuwe naam (Le Vernis Culte) maar zijn zover ik kan lezen de nieuwe langhoudende varianten, waarom de naam anders is weet ik niet. Maar ze zijn wel bijzonder mooi van kleur, vinden jullie niet?

 

De Chanel In the summerlight collectie maakt zijn debuut in de enige, echte online Chanel boutique (www.chanel.nl) op 2 mei 2016 (deze week dus) en zal pas eind mei 2016 te koop zijn bij alle andere Chanel verkooppunten zoals De Bijenkorf, Douglas en ICI Paris XL.

Deel dit artikel
Back to top