Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van april 2016

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

NARS Dual-intensity blush Sexual Content EUR 39,00

NARS Lip Cover Overheated EUR 26,00

NARS limited edition Orgasm blush $ 39,00 (hopelijk komt deze nog in de Europese webshop van NARS)

Huda Beauty Lip Contour GBP 16,00 - lippencils die ook prima als lipstick kunnen fungeren in geweldige kleuren, jammer dat ze alleen steeds uitverkocht zijn.

Tom Ford Soleil large leather cosmetics bag GBP 510,00 - helaas geen typefoutje, zo duur maar ook zo mooi.

Viseart Theory palettes $ 45,00 per stuk - dit merk maakt fijne oogschaduws, hun matte varianten ken ik al, maar in deze palettes zitten ook glanzende kleuren.

Kevyn Aucoin The Neo bronzer Capri Cool pink $ 58,00 - wat een plaatje is dit!

Lancome Belle de Teint Tropical Daydream Belle de Vanille $ 42,50 - of deze collectie ook naar Nederland komt is nog niet bekend, wel een prachtig poeder.

Supergoop At play value set $ 45,00 - dit moet Bo shoppen in Orlando, maar dan voor haarzelf, zo handig om mee te nemen als je allemaal pretparken gaat doen terwijl het zonnig & 30 graden is.

Bobbi Brown Skin Moisture compact foundation $ 50,00 - nieuwsgierig naar deze nieuwe foundation, deze komt vast ook naar Nederland.

MAC 130SH short duo fibre brush EUR 40,00 & 188 SH Small duo fibre face brush EUR 37,00 - MAC brengt korte varianten van een aantal kwasten uit en dat is vaak heel handig, ze liggen wat mij betreft een stuk beter in de hand als je jezelf opmaakt.

Dior Diorsnow Cherry Blom 2016 - Asia Exclusive - helaas niet in Nederland te koop, maar wel een plaatje!

 

Van mijn vorige beautywishlist heb ik helemaal nog niets in huis, het wachten is even op de samples van de Tom Ford collectie en tot de Guerlain bronzer binnen is. Ik heb eigenlijk maar weinig gekocht deze maand, al shopte ik in Monaco toch wel een Marc Jacobs concealer (die mijn ogen irriteert) en een kreeg ik wel de nieuwe Neroli Portofino Aqua binnen. Ik bestelde ook twee Kylie Lip Kits, maar die zijn er nog niet...ik heb dus nog wel wat te wensen. Gelukkig ga ik dit weekend nog naar Parijs om zeker even bij Sephora langs te gaan en ik hoop dat ik Bo kan overtuigen om nog iets voor me in Orlando te kopen.

 

Wat staat er op jouw beauty wishlist momenteel?

Deel dit artikel
Back to top