Blogs & Editorial

Photo diary van 2 mei 2016 - met MAC in Berlijn & Brooke Candy

Gutenmorgen vanuit Berlijn, waar ik net wakker ben geworden in het prachtige hotel Das Stue, dat grenst aan de Berliner Zoo. Gisteren was het best een latertje, hoe kan het ook anders bij een feestje van Brooke Candy & MAC. Ik neem je even mee in mijn photo diary van 2 mei 2016.

Ik besloot met de trein naar Schiphol te gaan, mijn moeder en Sem zetten mij even af op station Lage Zwaluwe, waar het enorm druk was...haha.

Wat een fijn weer hadden we gisteren, in de zon was het echt heel erg lekker en warm.

In de trein zat een beeldschoon meisje (model?) en die had die leuke Chanel rugzak bij haar....jaloers! ;-)

Ik zag er bijna groen van.....

De reis naar Berlijn verliep relaxt, na ongeveer 1,5 uur landen we op Berlin Schoenefelt en daarna nog een half uurtje om naar het hotel te gaan. Dat is trouwens echt beeldschoon, check het maar eens op google : Das Stue

Fijn geregeld allemaal weer, nu even opfrissen om naar het terrasje van het hotel te gaan met mijn mede-reisgenotes.

Even het programma doornemen, alles ziet er weer zo mooi en leuk uit, dat doet MAC altijd heel goed.

Even opgefrist en een ander blousje aan, een jasje is niet nodig! Oh ja, en ik heb mijn hakken maar aangedaan.

Zalig en heel gezellig!

Ik deelde lekkere tapas met Lydia, zoals deze calamaris <3 die zwarte zijn toch te leuk om te zien?

We kwamen rond 6 uu van het terras af en hadden een uurtje om ons klaar te maken voor het avondprogramma. Dit is de lobby van het hotel, inclusief creepy krokodil.

We eten bij Crackers, waar je binnenkomt door een afgesloten poort, gewoon in de winkelstraat, heel "undeground Berlin" maar wel echt te gek.

Ons menu ligt al deels vast omdat we met een grote groep zijn, de collega's van België en Luxemburg gaan ook mee.

Hmmm...steak tartare

En  deze asperges waren echt hemels, net als de rest van het eten, het was allemaal echt lekker.

Daarna gaan we richting Club Schwuz waar MAC & Brooke Candy een feestje geven.

Here we go!

De gang hing vol ballonnen, een goed moment voor een fotootje voor iedereen.

Ik ging samen met visagiste Lydia Leloux en Elle-collega Jessica op de foto, die met Linda (Tol) en Anna (Nooshin) verwijderde ik van mijn telefoon...lekker handig not!

Daar is Brooke, ze "zong" drie nummers geloof ik en was behoorlijk snel weer weg, best jammer want ze had van mij best langer mogen optreden, is altijd leuk. Maar ik zie haar vandaag nog bij de interviews, dus hopelijk zie ik haar dan wat langer en deelt ze een paar beautygeheimen met mij/ons.

Club Schwuz is een van de bekendste gaybars van Berlijn en deze quote, deze tekst is natuurlijk helemaal op zijn plaats daar. Mooi gezegd " I am what I am" en zo is het!

 

Zo! Nu ga ik even douchen en aankleden, daarna lekker ontbijten en om 11 uur moet ik alweer klaar staan voor het transport naar de MAC eye workshop die we krijgen. Heel benieuwd! Volg me zeker ook even op snapchat voor wat filmpjes, ook van Brooke's optreden en van mijn mooie hotelkamer. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top