Blogs & Editorial

Photo diary van 9 mei 2016 - met Emo naar de dierenarts

Goedemorgen! Na bijna een week op pad te zijn geweest, was gisteren de eerste "normale" werkdag thuis en die stond vooral in het teken van opruimen, emailen, foto's maken en producten testen. Gelukkig is dat geen straf, zeker niet als het zonnetje ook zo lekker schijnt. Toch was er ook iets minder fijns, Emo moest naar de dierenarts, want hij had een gekke bult op zijn borst. Kijk je even maar naar mijn (korte) photo diary van 9 mei 2016?

Vandaag test ik de bronzer van La Mer, hier alvast wat swatches, je kunt de kleuren apart gebruiken maar natuurlijk ook mengen. Ik denk dat de review morgen wel online staat, misschien ook wel vanavond.

En ik test een nieuwe mascara, het resultaat vind ik best heel goed, jullie ook? De review komt vanmiddag online, kunnen jullie raden welke het is?

De zonnige Solar Affair van Tom Ford staat mooi met de Sunbasque blush van MAC, dat is al een oudje van een zomercollectie maar de kleur zit gelukkig gewoon in het vaste assortiment.

Op zo'n prachtige zonnige en warme dag als gisteren is mijn parfum natuurlijk Soleil Blanc, heerlijk!

Daarna gaan we even met Emo naar de dierenarts. Dat is nog een heel gedoe omdat de straat helemaal opengebroken is daar, en dat hadden ze niet gezegd. Goed, met een beetje klimmen en klauteren met een miauwende kat in een mandje zijn we er toch. Emo had waarschijnlijk gevochten, er zitten wat wondjes op zijn borst en daaronder een ontsteking. Op zich niet ernstigs, maar toch maar even wat onstekingsremmers geven en een anti-biotica kuur. Hij was wel erg lief en stoer bij de dokter, zo cute.

Daarna gaan we barbecuen, what else? Geen foto's van gemaakt trouwens, maar we gingen voor Thaise saté en natuurlijk Haloumi, het toetje was deze fruitpot <3

Bij de Guerlain store op de Champs-Elysées kocht ik drie nieuwe producten uit Les Delices de Bain lijn, een vrij neutrale, maar toch lekker ruikende bad & body lijn van Guerlain. Het is een nieuwe productlijn die nog niet in Nederland wordt verkocht en ruikt zo lekker, ik ruik de neroli in de verte!

Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en met alle andere geuren/parfums te combineren, de producten verlengen zelfs de houdbaarheid van de parfum die je draagt. Ik kocht de showergel, body lotion en deodorant.

Als het zo warm is als gisteren (wij haalden hier de 30 graden) dan is af en toe afkoelen een must, deze Philosophy renewed hope in a jar microrenewal hydrating mist zeker een aanrader. Verkoelend en ook nog hydraterend, dat hebben we echt nodig.

Wat veel testers kreeg ik bij Guerlain, zo leuk altijd. Ik bewaar sommige testers voor als ik op reis ga, maar dan wel alleen van producten die ik zelf gebruik, anders krijg je op den duur zoveel.

Over Guerlain gesproken....deze prachtige bronzer en vloeibare bronzing fluid liggen ook nog in het bakje "te reviewen", binnenkort meer.

Mijn aankoopjes bij Sephora, ik heb wat van die leuke sheetmasks meegenomen, voor lippen en ogen, maar ook een grote bronzer en blush van NARS. De Melted vloeibare lipsticks van Too Faced zijn ook tof, maar blijkbaar nam ik toch een verkeerde kleur mee, glitterende chocoladebruine lippen zijn niet helemaal mijn ding, haha.

 

Vandaag staan er wat belafspraken op de planning, Peugeot komt de 208 weer ophalen en vanmiddag ga ik mijn acrylnagels laten bijvullen bij Unique. Dat doe ik nog een keer, maar ik weet niet zeker of ik ze er nog een keer op laat zetten? Ze zitten trouwens nog wel perfect, maar omdat mijn nagels heel snel groeien, moet ik ze eigenlijk na 1,5 week weer laten bijvullen en dat vind ik echt iets te vaak. Nu nog een nieuw kleurtje kiezen, hebben jullie een idee? Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top