Nieuws

Sneak peek - Jaclyn Hill X Becca Champagne Glow Face Palette & meer

Fijn nieuws voor highlighterfreaks zoals ik, Becca & Youtube-ster Jaclyn Hill brengen heel binnenkort een nieuw highlighter palette uit. In het Champagne Glow Face Palette vind je uiteraard de geweldige Champagne Pop highlighter (heb jij 'm al?), maar ook drie blushes en een nieuwe, te gekke highlighter die minstens net zo mooi is als Champagne Pop. Kijk snel mee voor foto's!

Bron Instagram Becca Cosmetics

De nieuwe highlighter heet Prosecco Pop en lijkt een iets meer perzikkleurig dan Champagne Pop. In het palette zitten ook drie blushes, in verschillende finishes varierend van shimmery tot mat. Ik ben fan van de Shimmering Skin Perfectors van Becca, ik kijk dus heel erg uit naar dit nieuwe palette, maar ik ben inmiddels ook erg nieuwsgierig geworden naar nog meer uitbreidingen van de Champagne Pop collectie, die komen er namelijk ook aan. Daar is nog niets over bekend, maar ik verwacht snel meer te weten te komen...meer Champagne Pop is altijd goed!

 

Goed nieuws voor ons Nederlanders, Babassu zal dit palette ook krijgen, zowel in hun winkels als webshop, de datum waarop deze beschikbaar is, is helaas nog niet bekend. Het Becca X Jaclyn Hill Champagne Glow Face Palette zal vanaf 28 mei 2016 exclusief te koop zijn bij Sephora.com, daarna gevolgd door de andere Sephora winkels en de andere verkooppunten. De prijs is ook nog niet bekend, maar ik hou jullie zeker en vast op de hoogte!

 

Wil je weten waarom ik zo gek ben op de Shimmering Skin Perfectors? Check dit & dit artikel dan zeker even. Ga jij voor dit Face Palette?

Deel dit artikel
Back to top