Blogs & Editorial

Photo diary van 12 mei 2016 - meetings & Moroccanoil Body presentatie

Morning! Het is alweer vrijdag...wat is deze week voorbij gevlogen! Gisteren had ik opnieuw een inspirerende dag met verschillende meetings in Amsterdam, zo fijn. Maar het was ook een beetje een moeilijke dag, ik moest voor twee weken afscheid nemen van dochter Bo....ze gaat op vakantie. Haha, dat is natuurlijk heerlijk voor haar, maar ja....voor een moeder toch altijd een beetje lastig. Kijk je mee naar mijn photo diary van 12 mei 2016?

Goedemorgen! De wekken gaat alweer om 6:15 en ik kleed me direct aan, ik moet op tijd weg namelijk. Rok is van Vanilla en top van Filippa K.

Niet leuk, Yoshi heeft een teek, die moet ik er dus snel even uithalen. Het wordt weer tijd voor druppels/bandjes tegen teken/vlooien, al hebben onze katten er niet echt last van gelukkig.

Sem is naar school en ik eet snel mijn broodje pastrami met groenten op, lekker!

En als je dat dan buiten op het terras in het zonnetje kan opeten, dan is dat echt heel fijn, genieten met dit mooie weer.

Op weg naar Amsterdam, mijn route is niet helemaa filevrij, altijd vervelend, toch ben ik netjes op tijd.

Ik begin de dag met een meeting bij Skins, in hun nieuwe kantoor, leuk om daar te zijn!

Daarna ga ik door naar Unlimited PR, alweer voor een meeting en we lunchen direct even met zijn drietjes met een fijne salade van SLa. Ideaal trouwens, hij wordt bezorgd door Foodora, zo'n service waarbij je bij alle restaurants kunt bestellen en dan wordt het keurig thuis bezorgd, dat wil ik ook!

Deze foto stuurde ik naar Bo, ze is groot Calvin Klein fan en ik vroeg me af op ze dit een leuk horloge vond? 

MAC Poesia collectie, die komt ergens in juni 2016 uit, binnenkort een update en misschien nog wel een review?

Ik ga weer snel door, nu naar de Moroccanoil Body presentatiel, waar ik heel erg naar heb uitgekeken, eindelijk is alles in Nederland te koop!

Er zijn drie geurlijnen te koop, dit is mijn absolute favoriet, de Original Fragrance collecie. 

Maar de Fleur d'Oranger colllectie ruikt ook heerlijk, fruitig, zacht en warm, een heerlijk mediterraanse geur. 

En dan is er nog de Fleur de Rose collectie, die een moderne, frisse en vrouwelijke rozengeur heeft. Alle producten bevatten luxe oliën en boters van hoge kwaliteit en zorgen voor een zachte, soepele huid met een lekkere geur.

Je koopt de Moroccanoil Body lijn inmiddels al in hun eigen (Nederlandse) webshop en waarschijnlijk binnenkort ook bij diverse salons & spa's, maar daar heb ik nog geen exacte informatie over. De prijzen van de producten liggen rond de 56 euro voor een body butter, body souffle of body buff. Er zijn ook travel sizes te koop!

Daarna rijd ik snel weer naar huis, gelukkig zonder file! En ik onderzoek dit nieuwe Starskin device, een auto-patting makeup applicator waarmee je foundation/BB creme perfect mee kunt aanbrengen. Dit ga ik snel testen, maar het zal wel pas in augustus in de winkels te koop zijn, even afwachten nog.

En dan dit, Bo pakt haar koffer in, ze gaat vandaag op vakantie, 10 dagen Orlando samen met vriend Ward. Heerlijk voor hun natuurlijk, ze hebben er ook heel veel zin in. Ik had ook wel mee willen gaan, net als kat Dropje.

Daar gaat ze! Altijd even een slikmomentje, zeker omdat ze behoorlijk ver weg is en twee weken weg zal zijn. Maar zo gaat het nu eenmaal, grote kids vliegen uit en dat is maar goed ook.

 

Vandaag werk ik heerlijk thuis en ook de komende dagen ben ik fijn thuis, al heb ik ook wel weer wat privé verplichtingen. Helemaal niets doen gaat natuurlijk nooit lukken, maar dat zou ook best saai zijn. Toch? Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top