Reviews

De perfecte geur voor een lentebruid - Molton Brown Dewy Lily of the valley & Star Anise

Molton Brown is een heerlijk Engels merk met fijne bath & body producten in levendige geuren, samengesteld door bekende parfumeurs. Ik heb door de jaren heen heel wat flessen body & hand wash "versleten" en ben ook gek op de geurkaarsen, body lotions en vooral de hand cremes. Sinds dit voorjaar is er een nieuwe geurlijn : Dewy Lily of the valley & Star Anise en dat is de ideale geur voor een lentebruid. Maar ook als je niet gaat trouwen, is dit een heerlijke delicate geur.

Molton Brown Dewy Lily of the valley & Star Anise is geïnspireerd op een klassiek, luxe bruidboeket, de geur is samengesteld door parfumeur Jennifer Jambon. Zij combineerde zoete steranijs met frisgroene noten als lelietjes-van-dalen en magnolia in het hart van de geur, waarna de zijdezachte ylang-ylang zorgt voor een langhoudende, tedere finish. Het is een vrij klassieke geur, die inderdaad erg mooi past bij een lentebruiloft. Het is dan ook een nieuwe trend om speciaal voor je bruiloft een bijzondere geur te kiezen die jou (en je gasten) telkens weer doet terugdenken aan een van de mooiste dagen van je leven (toch?).

In deze nieuwe geurlijn kun je o.a. een bath & showergel (EUR 22,00), Body Lotion (EUR 31,00), eau de toilette (EUR 49,00) en handcreme (EUR 12,00) terugvinden. Maar er zijn ook mooie geurkaarsen te vinden (EUR 49,00 en EUR 69,00) en Aroma Reeds ofwel geurstokjes (EUR 49,00). Ik weet in elk geval één ding zeker, als ik ooit ga trouwen, dan zal de ruimte vol staan met mooie geurkaarsen, zo mooi en vooral ook lekker.

Molton Brown Dewy Lily of the valley & Star Anise fragrance gift set EUR 90,00 - een prachtige cadeau voor een aanstaande bruid?

 

Hou je van de zachte, herkenbare, groene geur van Lelietjes-van-dalen, dan zul je zeker fan worden van deze nieuwe geurlijn. Ik ben gek op de handcreme, die de laatste weken telkens in mijn tas zit en ruik dus regelmatig naar Dewy Lily of the vally & star anise. De steranijs ruik ik niet zo goed, maar ik merk wel dat de opening wat zoeter is, dat zal de steranijs dan wel zijn. De prijs-kwaliteit verhouding van de producten van Molton Brown vind ik heel goed, voor EUR 22,00 heb je een lekkere grote fles waarvan de geur lekker lang op de huid blijft hangen.

Molton Brown wordt verkocht via hun eigen Europese webshop, maar ook bij Skins in Amsterdam, Babassu (Amsterdam, Leiden & Wassenaar), MYSC (Rhoon), Parfuma (Antwerpen) en Senteurs d'Ailleurs (Brussel).

 

Nu ben ik eigenlijk wel benieuwd, gaat er iemand van mijn lezers binnenkort trouwen? En heb je dan al een bruiloftsparfum op het oog? Ken je de producten van Molton Brown al?

Deel dit artikel
Back to top