Blogs & Editorial

Photo diary van 18 mei 2016 - Jo Malone opent counter in Rotterdam

Gisteren kreeg ik een fijn telefoontje, van mijn contactpersoon bij Jo Malone kreeg ik het goede nieuws dat er heel snel een counter opent in De Bijenkorf in Rotterdam. Dat is nu eens fijn nieuws, want ik vind het heerlijk om regelmatig bij de counter langs te gaan, maar ben toch niet zo vaak in Amsterdam of Den Haag. Begin juni opent de counter officieel, een mooie tijd om weer eens voor een nieuwe geur, body creme of kaars te gaan. Kijk je mee naar mijn photo diary van 18 mei 2016?

In de test: Starskin cleanser met zeekelp, voelt heel zacht aan en reinigt mild, lekker spul. Ik test nog even door, want na 1 keer gebruiken kun je er niet zo heel veel over zeggen natuurlijk.

Deze Purifying Cleansing Oil van Tom Ford is heel fijn, de olie is superzacht, prikt niet in mijn ogen en maakt mijn huid schoon. Ik vind alleen niet dat deze makeup goed verwijdert, dus deze reiniger gebruik ik liever als stap 2 van mijn dubbele reiniger i.p.v. stap 1 zoals gisteren.

Ja, dit dus....ik kan niet zonder Netflix onder de douche, haha.

Soms is het lastig om bij te houden of je wel genoeg water drinkt, daarom gebruik ik meestal een drinkflesje dat ik minimaal 4 keer per dag vul, gewoon met kraanwater. Dat moet genoeg zijn.

Ik was nog niet helemaal wakker toen ik keek welke snapchat filter er was en zag dubbele hondjes....haha.

Jaja, Drake is fijn, maar Partynextdoor ook....kom ik nu pas achter, lekker snel.

Zo, mijn 'echte" outfit aan, 's ochtends trek ik meestal aan wat er voor het grijpen ligt en daarna zoek ik het iets beter uit.

Makeup vandaag met een verkeerde kleur foundation, zien jullie het? 

Dat is een beetje gek, want kleurnr. 5.5 is normaal te licht voor mij bij Armani (ik ben nr 7) en nu lijkt hij wel te rood/bruin, vooral na een tijdje. Dat is natuurlijk wel een nadeel, de review staat al grotendeels klaar, nog even geduld.

Ik kreeg opeens een mailtje van Ticketmaster dat er nog extra kaarten voor Beyonce in Amsterdam waren, nice! Ik heb nu best goede kaarten gekocht aan de zijkant van het podium, vak 119 en daar ben ik blij mee. Nu staan mijn staanplaatsen in Brussel voor Beyonce te koop op Ticketswap. Misschien nog een tip om daar te kijken als je hebt misgegrepen.

Parfum van de dag : Memo Paris Italian Leather <3 en de geurkaars van het moment is Dark Amber & Ginger Lily van Jo Malone, heel mysterieus en zacht.

Wat zal erin zitten?

De nieuwe Burberry Cat Lash mascara, die ga ik morgen eens even proberen, ik hou wel van kattenogen!

Wat een mooie nieuwe nagellakjes van Kure Bazaar! Deze nagellak is zo veel mogelijk natuurlijk en dus beter voor de nagels, ze zijn echt fijn en dekken vaak al in één laagje. Nu kijken welke kleur is ga dragen.....

Ik ga voor een laagje Cuir! Je koopt Kure Bazaar o.a. bij Skins.

Dit Rodial masker heb ik weleens gebruikt, het komt nu ook in de winkels van ICI Paris XL te liggen, het is best een beetje pittig, exfoliërend masker dat inderdaad instant voor een mooie huid zorgt.

Hoe leuk! Bo & Ward zijn in Universal en gaan daar op de foto met Dora & Diego. Zie ik daar twee nieuwe "ships"? #Diebo #doward

Snapchat face swap met de MAC Poesia promotiefoto, best kunstig toch?

Idols stond op en wat heb ik me verbaasd over de styling.....de presentatoren vind ik er normaal prima uitziet, maar het blauwe jasje was geen gezicht en Lieke droeg teveel dingen overf elkaar (jasje met gouden knopen, wit jurkje met kant en broek met scheuren....apart leuk, maar bij elkaar niet), al had ze wel fijne Valentino's aan. Anyway...dat kan veel beter vind ik.

En dan het goede Jo Malone nieuws, op 3 juni 2016 opent officieel de Jo Malone counter in De Bijenkorf in Rotterdam, het schijnt dat er inmiddels al druk aan gewerkt wordt. Goed nieuws voor een Jo Malone fan als ik, nu kan ik binnen 20 minuten bij de counter staan voor een lekker handmassage, ik heb er nu al zin in. Ik ben er op 3 juni natuurlijk bij, de winkel opent op 4 juni officieel voor iedereen, keep you posted!

 

Jullie zijn weer een beetje op de hoogte van de laatste beautynieuwtjes! Vandaag heb ik 's ochtends wat dingen te doen, rijd ik misschien nog even naar het centrum van Rotterdam omdat ik naar Zara wil. En ik wil wel even kijken hoe het met De Bijenkorf beauty afdeling gaat, dus wie weet ga ik daar wel even heen. Jullie zien het morgen, fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top