Reviews

What makes you blush? NARS grootste Orgasm misschien?

Jaren geleden was iedereen in de beautywereld behoorlijk nerveus door de komst van de NARS Orgasm blush. Het was de trend om te zeggen dat je de mooie blos op je wangen kreeg door Orgasm en iedereen moest deze prachtige blush hebben. Ook ik, wie ben ik om een Orgasm te weigeren? Mijn eerste Orgasm kocht ik in 2009 (denk ik) en nog steeds gebruik ik deze kleur heel vaak. Vorige week kocht ik de grootste Orgasm ooit en ik voel me een beetje bekocht!

NARS Orgasm blush limited edition EUR 39,95 (8 gram)

Deze limited edition blush zag er op het plaatje prachtig uit, de verpakking/het doosje is ook heel leuk met de dame met grote zomerhoed, zonnebril en blozende wangen. Gek genoeg dacht ik dat deze print ook op de blush zou zitten, maar dat was natuurlijk een beetje dom gedacht. Want hoe zou een blush mooi kunnen zijn als er zwart pigment doorheen zou zitten?

#whatmakesyoublush

Goed, gefopt dus! Er zit helemaal geen print op de blush, maar het is een transprant folietje dat zorgt voor de afbeelding van de dame op het poeder. Een beetje jammer misschien wel, maar natuurlijk maakt het de blush wel een stuk draagbaarder. Maar jammer blijft het...haha.

Als ik NARS had geweest, had ik de buitenkant van het doosje wel voorzien van een leuke print, nu is dat namelijk niet het geval. Het is het normale, tikje saaie, rubberachtige zwarte doosje zoals alle NARS producten.

NARS Orgasm blijft een geweldige kleur, omschreven als "Peachy Pink with golden shimmer", perzikroze met gouden glans en dat is inderdaad een prima omschrijving. De kleur is zowel lief door de kleur als pittig door de gouden shimmer, die vooral zorgt voor een glans en niet voor glitters op je huid. Of je nu een lichte of donkere huid hebt, Orgasm kan echt bij iedereen en overal. De kleur is bij heel veel looks prachtig, zowel bij een lichte natuurlijke look of een donkere smoky eye, het kan allemaal.

swatch NARS Orgasm blush

voor blush, wel met bronzer & highlighter (van Charlotte Tilbury)

na NARS Orgasm

 

NARS Orgasm blush is heel gepigmenteerd, het poeder is zeer fijn gemalen en blend als een droom in de huid, je krijgt direct een prachtige kleur en glans, een highlighter is niet persé nodig meer. Dat betekent ook dat je voorzichtig moet zijn met aanbrengen, dip de kwast heel voorzichtig in het doosje en breng het lichtjes aan. De kleur is prima op te bouwen en het is altijd makkelijker om wat extra blush aan te brengen, dan om het weer weg te halen.

Op mijn lippen draag ik deze fijne combinatie : Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk & Perricone MD No Lipgloss lipgloss (via Babassu)

 

De limited edition van de NARS Orgasm blush is op zich niet heel bijzonder, de kleur is wel zoals altijd prachtig en maar de verpakking verrast niet echt, op het leuke buitendoosje na. Het is wel een prima deal qua prijs, je krijgt nu nl. 8 gram blush voor EUR 39,95, terwijl je normaal EUR 30,00 betaald voor een blush van 4,5 gram. Maar ja, dat is wel heel veel Orgasm en je doet al zolang met een normale verpakking, alleen kopen als je al die Orgasms aankan! Gelukkig kun je poederachtige producten wel jarenlang blijven gebruiken, dat scheelt.

Je koopt de producten van NARS o.a. bij Sephora.fr of bij hun eigen webshop www.narscosmetics.eu. Je betaalt bij beide webshops geen invoerrechten omdat ze in Europa zijn gevestigd. Ben jij ook NARS fan en heb jij ooit weleens een NARS Orgasm gehad? *pun intended*

Deel dit artikel
Back to top