Blogs & Editorial

Photo diary van 19 mei 2016 - Black Orchid kinda day & meer Becca

Gisteren reed ik even naar Rotterdam om iets weg te brengen en kwam ik 'toevallig' in De Bijenkorf terecht waar ik een fijne ontdekking deed. Rotterdam wordt steeds leuker vind ik! Maar er was ook weer leuk beautynieuws van Becca, er komen zelfs nog meer Champagne Pop producten uit. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 19 mei 2016?

Goed nieuws voor liefhebbers van Champagne Pop, er komt een hele collectie uit bij Becca, ook een "poured" en vloeibare highlighter. Ook deze komen naar Nederland, bij Babassu, maar het is nog niet duidelijk wanneer. Foto komt van de Twitter van @trendmood

Ik had zin in een beetje een zwoele geur, ik koos voor Tom Ford Black Orchid, de eau de toilette. Die is iets lichter dan het origineel, maar nog steeds best heftig, een orientaalse geur met tuberoos, orchidee, truffel, patchouli en wierrook. Soms heb ik daar gewoon zin in.

Ik zie steeds vaker overknee laarzen zoals deze van Zara gedragen worden over een broek heen, ik heb er ook even mee geexperimenteerd. Ik weet het nog niet....

Ach, het kan wel maar het is niet mijn favoriete combinatie. 

Ik moest even in Rotterdam zijn om iets te brengen en liep ongepland de Bijenkorf binnen, kijk nu wat ik vond! jaja...je kunt al Jo malone shoppen, maar de counter is nog niet af.

De Hef staat in de steigers!

En er ligt geen cruiseschip bij de kade, jammer.

Deze lipcombinatie droeg ik gisteren, heel mooi vind ik zelf. Pillowtalk lipliner van Charlotte Tilbury is prachtig nude-roze en de No LipGloss van Perricone MD is natuurlijk, warm roze met mooie glans.

Ja toch?

De koala was terug op snapchat, ik heb even een koala van Bo erbij gepakt om mee te knuffelen als mede-koala.

Afgelopen weekend heb ik dit nieuwe exfoliërende voetenmasker van Starskin getest. Ik was al gewaarschuwd dat dit zou zorgen voor extreem vervellende voetenen dat klopt ook echt. 

Ik voel me een beetje een vervellende slang! Het masker werkt dus behoorlijk door, maar hou er wel rekening mee dat je minstens een week velletjes blijft zien. De huid eronder is inderdaad lekker zacht, maar het is ook weer niet zo dat alle eelt verdwijnt. Er is trouwens ook een ander masker, dat puur verzorgend werkt, die vind ik zelf fijner. Je koopt Starskin bij Douglas.

 

Gisterenavond heb ik een avondje op de bank doorgebracht, er kwam opeens wat koorts opzetten en dus zat relaxed onder een dekentje naar Indiana Jones te kijken, een van mijn lievelingsfilms mede door de geweldige Sean Connery. Inmiddels is de koorts minder na een lekkere nacht slapen, maar fit ben ik niet. Even ontspannen dus maar vandaag, fijne dag allemaal!

Deel dit artikel
Back to top