Reviews

Deze vernieuwde droogshampoo moet je dus niet nemen!

Geloof het of niet, ik ben heel erg trouw. Trouw aan beautyproducten die ik gerust jaren achter elkaar blijf gebruiken, ook al komen er best heel wat "concurrenten" aan mij voorbij. Zo was de Batiste XXL droogshampoo ook al een behoorlijke tijd favoriet, heerlijk product dat mijn haar extra volume gaf als dat nodig was. Ik schreef er al eens een goede review over, maar nu moet ik op zoek naar een nieuwe favoriet. De formule is nl. vernieuwd, maar helaas niet verbeterd.....

rechts de "vernieuwde" Batiste XXL en links de oude, de ingrediënten zijn gelijk, maar hebben een andere volgorde

 

Een vernieuwde formule dus, aldus de sticker op de dop. In eerste instantie was ik nog enthousiast, ik vind het heus geen probleem dat er aan een formule gesleuteld wordt. Maar ja, dan moet het product natuurlijk nog wel doen wat het eerst deed en dat is met deze droogshampoo niet het geval.

Als ik deze nu op mijn haarwortels spray, dan zie ik amper verschil tussen voor & na, mijn haar voelt niet schoon aan en ik zie zelfs amper wat volume. Dat is echt jammer, want de originele formule zorgde juist voor fijn, iets stug haar en veel volume. Ik baal!

Normaal deel ik niet zo vaak tegenvallende beautyproducten, ik focus me liever op de producten die wel heel goed zijn. Maar omdat deze droogshampoo echt al lang mijn favoriet is, en jullie dit misschien ook wel weten, moest ik het toch even kwijt. En wie weet, leest Batiste dit ook wel en gaan ze weer terug naar de oude formule!

 

En nu is het een kwestie van op zoek gaan naar alle oude bussen Batiste XXL volume of misschien toch gewoon een nieuwe favoriete droogshampoo? Tips zijn welkom, welke vinden jullie echt goed?

Deel dit artikel
Back to top