Inspiratie & Tutorials

Mijn beauty wishlist van mei 2016

Hoe kun je nu als beautyblogger nog een beauty verlanglijstje hebben, vraag je je misschien af bij het zien van de titel van dit artikel. Ja, het kan....er komen iedere dag mooie en fijne producten uit, waarvan ik een deel ontvang door mijn werk. Maar toch blijven er altijd andere mooie spullen over die ik niet krijg en dus heb ik ook iedere maand een beauty wishlist! Ik zal zeker niet alles aanschaffen, maar kijk vooral even mee welke producten er op dit lijstje staan. Misschien breng ik je nog wel op ideetjes?

 

De prijzen zijn meestal de buitenlandse prijzen omdat de meeste producten (nog) niet in Nederland te koop zijn, ik heb ze er voor de duidelijkheid even bijgezet zodat je een idee hebt van de prijzen van de producten op deze wishlist.

Frederic Malle Carnal Flower eau de parfum EUR 175,00 - ik schreef het onlangs al, ik heb een nieuwe fascinatie voor geuren met tuberoos en blijkbaar is Carnal Flower de ultieme tuberoos parfum....die wil ik.

Frederic Malle Travel spray case GBP 30,00 - is zo'n grote fles wel erg duur, maar ik kan natuurlijk ook gaan voor een travel spray case waarin je iedere keer een andere travel spray kunt meenemen, handig. Deze hebben ze bij Skins vast ook wel.

Atelier Cologne Absolue Bergamote Soleil EUR 60,00 - in de zomer hou ik van lichtere, cologne achtige geuren en deze nieuwe van Atelier Cologne klinkt zoals, bergamot en veel zon, ik zeg cote d'azur here I come

MAC 164 brush EUR 37,00 - ik denk dat ik deze echt nodig heb, jullie ook? Ik hou van contouren, MAC en kwasten.....dus....

Kylie Lip Kit Exposed $ 29,00 - bijna had ik deze nieuwe lipstick besteld, maar ik greep mis...jammer! Dan volgende keer maar weer proberen.

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks Ashton, Dolce, Dusty Rose & stripped $ 20,00 - leuke nieuwe kleuren van Anastasia Beverly Hills, zo jammer dat ze nog steeds niet in Nederland worden verkocht. Ik zag wel dat het assortiment bij Sephora Frankrijk wordt uitgebreid, dus hopelijk komen deze ook in het assortiment, anders moet ik ze toch maar online bestellen.

Lipstick Queen Star System EUR 49,00 - deze kleur is echt prachtig, de huls ook, alleen de prijs is een beetje hoog. Maar ja, voor een Tom Ford lipstick betaal ik het ook, dus misschien toch maar eens de gok wagen?

Supergoop Shine-on lipscreen SPF 50 $ 22,00 - dit is handig als je last hebt van snel verbrande lippen of als je snel een koortslip krijgt in de zon. Deze lip screen breng je aan over je lipstick en je beschermt ze met SPF50. Supergoop komt binnenkort naar Nederland trouwens, keep you posted!

Living Proof Perfect Hair Day dry shampoo EUR 24,00 - ik ben op zoek naar fijne droogshampoo's en deze van Living Proof heb ik weleens gehad, is echt heel fijn omdat hij je haar echt schoonmaakt en niet extra "stoffig". Heerlijk en dus ga ik maar een bus bestellen.

Balmain Dry Shampoo EUR 23,95 & Texturizing Volume spray EUR 26,95 - of zal ik gaan voor de Dry Shampoo van balmain, daar lees ik ook veel goede verhalen over? Nu twijfel ik! De texturzing volume spray klinkt ook fijn....

Sara Happ The Lip Scrub - Sparkling peach EUR 26,95 - deze lipscrub lijkt me heerlijk, sowieso is The Lip Scrub geweldig en  deze "peach" variant is lekker zonnig.

Origins Shower Off Exfoliating Body Wash EUR 25,50 - een exfoliërende douchegel? Yes, please!

Origins Warm down Warming Lava scrub EUR 39,00 - of een verwarmende body scrub? Ook lekker of is deze misschien beter voor in de winter?

 

Van mijn vorige wishlist heb ik in elk geval de NARS Orgasm blush gekocht, zijn de MAC kwasten onderweg en heb ik de Huda Beauty lippencils nog nergens kunnen vinden. Die blijven dus nog wel even op mijn wensenlijstje staan.

 

Wat staat er op jouw beauty wishlist momenteel?

Deel dit artikel
Back to top