Reviews

Nooit meer bang voor eyeliner met Liner.designer van Beautyblender

Hou jij van eyeliner maar heb je soms moeite om een mooie, strakke cat eye te maken? Is je eyeliner nooit helemaal "on fleek", hoe je ook je best doet en rommel je daarna maar weer met wattenstaafjes? Dan is er een leuke nieuwe tool uitgebracht door Beautyblender, je weet wel het merk van het ei-vormige foundationsponsje: de liner.designer. Natuurlijk heb ik het uigeprobeerd, ik hou namelijk wel van een mooie eyeliner!

Liner.designer by Beautyblender EUR 19,95 (bij Douglas)

 

De Liner.Designer is een tool speciaal gemaakt als hulpmiddel bij het aanbrengen van eyeliner, al kun je er ook andere "dingen" mee doen zoals je make-up beschermen bij het aanbrengen van mascara of als je lipliner of lipstick aanbrengt.

De Liner.designer is een flexibel, dun pyramidevormig plaatje met drie verschillende gevormde zijden. Bij aankoop krijg je niet alleen de Liner.designer maar ook een opbergdoosje met spiegeltje. 

3 verschillende zijden dus, de short-round, curvalious en straight-laced - elke zijde kun je voor een andere vorm eyeliner gebruiken. In het kleine boekje staat uitleg inclusief foto's, al blijft het dan nog steeds wel even puzzelen, de verschillende zijden lijken namelijk heel erg op elkaar. Je kunt de liner.designer gebruiken met allerlei soorten eyeliner- vloeibaar, gel of in potloodvorm.

Als je een 'cat eye flick" wilt aanbrengen, dan leg je de liner.designer langs je oog, vanaf de richting van je onderste ooglid richting wenkbrauw. Je gebruikt dan de Straight-laced kant voor een strak resultaat. Als je cat eye flick getekend is, kun je met de curvacious kant de liner op je ooglid aanbrengen en aansluiten met de cat eye flick.....klinkt simpel toch? 

Om eerlijk te zijn raak ik er een beetje van in de war, ik twijfel telkens of ik wel de goede kant gebruik en moet steeds opnieuw lezen hoe het nu moet volgens de instructies....dat duurt lang joh!

Hier zie je goed hoe dus de liner.designer is, het materiaal voelt fijn aan op de huid en is lekker flexibel. Doordat het zo dun is, kun je het overal op de huid makkelijk neerleggen, al blijft het natuurlijk niet plakken. 

Zoals ik al schreef, bij de liner.designer krijg je een opbergdoosje met een vergrotend spiegeltje. Dat is heel handig, maar het is wel erg klein, ondanks dat het goed vergroot. Op de achterkant van het doosje kun je een zuignap plaatsen, waardoor je het hele doosje kunt ophangen op een spiegel, raam of muur. Zo heb je je handen vrij, anders wordt het wel erg lastig om je eyeliner met de liner.designer aan te brengen.

Helaas was mijn zuignapje aan één kant kapot en lukte het niet om het doosje te laten hangen, dat schiet niet op. Maar ja, een fabricagefout kan natuurlijk altijd voorkomen, gelukkig heb ik een (grotere) vergrotende spiegel van Tweezerman die ook zuignappen heeft.

Goed! Dit gaan we proberen, het neerzetten van de liner.designer is simpel, maar ik heb wel een beetje gevoel dat ik handen tekort kom, zeker als ik ook nog foto's wil maken, haha.

Ik heb de Tom Ford eyelinerpen gebruikt, die sowieso al geweldig is, en dat gaat prima met de liner.designer. Toch is het best een beetje een gefriemel, ik moet er gewoon nog wat meer mee oefenen denk ik. Je kunt de eyeliner gewoon over de liner.designer aanbrengen, die is wasbaar en met een make-up remover haal je de eyeliner er later weer vanaf. Doe dat wel, zeker als je meerdere zijden gebruikt, anders vlekt het natuurlijk op je huid.

 

Het resultaat:

Dat ziet er toch best goed uit? Het is vooral aan de onderkant een superstrakke lijn en dat oogt wel heel netjes! Ik kan zelf best een redelijke eyeliner aanbrengen, maar zo mooi strak als die nu is, lukt mij echt niet altijd. Ik vind de liner.designer dus zeker weleens een uitkomst, maar ik denk niet dat ik deze dagelijks ga gebruiken. Ik bewaar deze wel voor de wat extremere looks, iets wat ik nu eenmaal niet zo vaak doe.

 

Is de Liner.designer van Beautyblender een musthave? Nee, dat vind ik niet echt, maar het kan zeker een handige tool zijn als je graag een mooie, strakke eyeliner draagt. Of als je graag superstrakke lipcontouren wilt hebben, je kunt de liner.designer daarvoor ook gebruiken. Maar ja, als je dit soort "strakke" make-up draagt, dan ben je meestal zelf wel bedreven in het netjes aanbrengen van je make-up en of je dan nog een liner.designer nodig hebt? Ik weet niet....ik ga zelf eens ondervinden hoe vaak ik de liner.designer nog ga gebruiken in de toekomst.

 

Je koopt de Liner.designer van Beautyblender bijvoorbeeld bij Douglas, voor EUR 19,95 en dat is natuurlijk best een beetje aan de prijs voor zo'n tool. Zou het wat voor jou zijn?

?>
Deel dit artikel
Back to top