Blogs & Editorial

Photo diary van 28 & 29 mei 2016 - Double Denim & naar New York

Goedemorgen! Hebben jullie een leuk weekend achter de rug? Ik wel, zaterdag vond ik armbandjes van mijn favoriete tv karakter, maakte ik heerlijk Thai Food klaar en ging ik spontaan op stap. Dat zorgde wel voor een lazy sunday, maar op die dag boekte ik wel mijn aankomende trip met Bo, we gaan naar New York!!! Kijk je mee naar mijn photo diary van 28 & 29 mei 2016? En mis de vlogs van Bo uit Orlando niet :-)

Morning! Zaterdag lig ik een uurtje langer op bed dan gepland en dus word ik wakker met twee, lichtelijk protesterende/aandachtvragende katten....

Vandaag kies ik voor highlighter van Sleek!

Het is dit palette: Precious Metals, ik weet niet of het nog te koop is, ik heb het al een tijdje geleden gekocht. Het is wel erg fijn, dus mocht je het nog tegenkomen en zoeken naar creme highlighters----> koop het!

De geur van vandaag, Beach Walk van Maison Martin Margiela, alsof je rondloopt op een Californisch strand. Je ruikt vooral het zout van de zee, wat zoet/romige kokosmelk, frisse citrus en zonnige heliotroop. Echt een van mijn favoriete zomergeuren!

Dit gebeurt niet vaak, ik in een Double Denim outfit, maar ik vind het weleens leuk een keer geen zwart, haha!

Ik ging even buurten bij Voorwinden, mijn favoriete winkel in de buurt, waar ik deze armbandjes tegenkwam, van het merk Hooked. En als grote fan van Hook uit Once upon a time heb ik natuurlijk zo'n armbandje gekocht, zo leuk.

Wat een grote collectie Lott. oorbellen hebben ze hier! Ik vind ze best leuk, zeker bij konigin Maxima, maar bij mezelf niet. Toch weet ik dat er veel mensen fan zijn!

Dit is nieuw in Nederland, wenkbrauwproducten van The Browgal by Tonya Crooke, een wenkbrauwguru uit de USA. Ik heb de producten nog niet geprobeerd, maar wie weet komt dat er nog van.

Deze salade ga ik maken, Thaise biefstuksalade.....

Biefstuk grillen en laten afkoelen....

En dan in de salade doen, ik maakte ook nog springrolls met garnalen, lekker allemaal, ik hou ervan.

Mijn favoriete foundation van dit moment is nog steeds Touche Eclat le teint en nu heb ik die eindelijk in een tintje donkerder gekocht, dat werd tijd. Nu is de kleur echt perfect!

Een lekkere frisse, gezichtsspray van REN skincare testen: Flash defence anti-pollution mist, met veel anti-oxidanten.

Ik ging zaterdagavond spontaan een drankje doen in Rotterdam, bij Hugh, en dus was ik pas om 4 uur thuis. Toch stond ik rond 10uur weer gewoon pancakes te bakken voor Sem en de rest.

Haha, wenkbrauwwijsheid op deze beker van Beneft : Don't let anyone with bad eyebrows, tell you sh*t about life......

Hoi mevrouw Yoshi, lig je lekker op het zachte kleedje? Wat zijn katten toch lui!

Kylie Lip Kits in de test, heb je de review al gezien?

Lunch op zondag, stokbroodje pastrami, kaas, rucola, augurk & mosterd, ik hou ervan.

's Avonds maak ik Haloumi kip in de oven klaar, we combineren het met zoete aardappel.

En misschien wel het leukste van het weekend, ik boek twee tickets naar New York, ik ga met Bo tijdens Fashion week 5 dagen in september. Werk, maar zeker ook plezier en lekker genieten van die fijne stad, nu al zin in!

En jullie moeten deze leuke vlog van Bo & Ward even zien, hij is zo cool en goed geedit, goed gedaan en natuurlijk is Typhoon Lagoon echt geweldig.

Maar deze vlog is ook leuk, als ik die beelden van Magic Kingdom zie, ben ik echt wel een beetje jaloers, ik wil ook weer eens naar Orlando.

 

Vandaag ga ik gewoon werken, niets bijzonders eigenlijk en dat is misschien maar goed ook, gezien het slechte weer dat ze opgeven. Nu eerst ontbijten! Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top