Blogs & Editorial

Photo diary van 31 mei & 1 juni 2016 - 26 uur in het ziekenhuis

Goedemorgen, na meer dan een dag radiostilte ben ik er weer! Ik heb van dinsdag t/m woensdag 26 uur in het ziekenhuis doorgebracht omdat Sem, zoals ik al dacht, een blindedarmonsteking had. Inmiddels zijn we weer thuis en ga ik vandaag weer aan het werk. Ik begin met mijn photo diary van 31 mei & 1 juni 2016, daarna komen de beauty artikelen weer. Sorry dat jullie ze een beetje hebt moeten missen, ik maak het goed!

We begonnen dinsdagochtend bij de huisarts, ik had al vroeg gebeld omdat ik vond dat Sem echt zieker was geworden en gelukkig konden we vrij snel terecht...even wachten nog.

De huisarts dacht ook aan een blindedarmontsteking en stuurde ons door naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken en een echo te maken.

Na het bloedprikken nog wat adminstratieve dingen afhandelen.....

En een klein stukje van Sem's favoriete gebakje eten...

We moesten even wachten de echo, daar konden we rond half 1 terecht, al snel zag de arts dat Sem's blindedarm inderdaad verdacht eruit zag. Helaas, hij moest dus direct blijven, want dan sturen ze je echt niet meer naar huis.

Naar de Spoedeisende hulp moesten we toen, daar wachten we even tot we naar de kinderafdeling kunnen gaan waar Sem opgenomen wordt.

Sem heeft inmiddels als een infuus gekregen en wordt in een rolstoel naar de afdeling gebracht, wat een lieve mensen zijn alle verpleegsters en doktoren toch!

Sem ligt klaar voor de operatie, maar moet nog tot eind van de middag wachten omdat hij niet helemaal nuchter was natuurlijk. We wachten rustig af....

Sem krijgt nog wat pijnstillers en ligt lekker in bed met wat boekjes, ik lees ook maar even wat.

Marco is er aan het einde van de middag en we wisselen elkaar even af om wat te gaan eten. Ik moet halverwege stoppen, want Sem gaat naar de operatiekamer en ik ga mee.

Bo en Ward zijn ook gearriveerd, zij hebben spullen meegebracht voor Sem en mij, we moeten natuurlijk een nachtje blijven slapen. Om de tijd door te komen gaan ze maar lekker tafelvoetballen, Sem is pas rond half 9 weer terug op de kamer. 

Alles is goed gegaan, maar hij heeft direct na de operatie wel pijn, gelukkig zakt het snel en staat hij na een paar uur weer naast zijn bed. Ik slaap op een klapbed naast hem....

Gelukkig bracht Bo schone kleren en wat beautyspulletjes, kan ik me toch even opfrissen....anders voel ik me zo viezig. Sem heeft goed geslapen vannacht, ik wat minder, haha.

We wandelen naar de ontbijtkamer en dat gaat goed, we eten een echt ziekenhuisontbijt, maar het is wel prima natuurlijk. 

Marco is ook weer even geweest en mijn moeder, oma dus, komt ook nog even langs. Als zij er is komt de chirurg langs en vertelt hij dat alles prima is gegaan en Sem naar huis mag. Rond half 12 stappen we deze mooie lift binnen en gaan we op weg naar huis.

Sem voelt zich goed en installeerd zich op de stoel om bij te praten met zijn vrienden op skype! Dropje is heel blij dat hij er weer is en ik natuurlijk ook.

Ik ga even snel wat boodschappen doen, een nieuwe joggingbroek voor Sem halen en nog wat leesvoer! Bo en Ward zorgen voor Sem :-)

En ik haalde mijn Kylie Cosmetics bestelling op....

...helaas moest ik dit keer wel invoerrechten betalen, behoorlijk stom. Ik vind het bedrag ook echt te idioot voor woorden, 25 euro op een bestelling met een waarde van 60 euro. Dat komt dus vooral door de kosten van 13 euro die PostNL rekent, belachelijk!

Swatches!

Ik maak even wat pakketjes open, waaronder deze met een nieuwe geur van Yves Saint Laurent : Mon Paris...om eerlijk te zijn is het net La Vie est belle!

En zo voel ik me echt, ik ben zelf namelijk ook niet helemaal fit en hoest me helemaal suf. Ik kan dus ook bijna niet slapen en dat zorgt ervoor dat ik doodmoe ben. Hopelijk gaat het vanaf vandaag weer wat beter, ik ga voor veel vitamines, thee met honing en lekker bijkomen.

 

Sem heeft vannacht prima geslapen in zijn eigen bed, heel fijn natuurlijk. Nu is het een kwestie van goed uitrusten en bijkomen, maar ook regelmatig even wandelen en bewegen. Hij wil morgen naar school omdat er leuke gymnasium dagen zijn, maar ik weet nog niet of dat gaat. We zullen zien! Ik ga nu lekker aan het werk tussen het zorgen door, er ligt nog voldoende werk. Fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top