Reviews

Debbie's beauty favorieten van mei 2016

Mijn favorieten kiezen van de afgelopen maanden kiezen was helemaal niet moeilijk, ik heb bepaalde producten echt zo vaak gebruikt, bijna dagelijks. Zo kan ik sinds een paar weken niet zonder de geweldige eyeliner pen van Tom Ford en gebruik ik na jaren weer eens MAC oogschaduws voor mijn wenkbrauwen, gewoon omdat het kan. Maar er is meer wenkbrauwnieuws waar ik erg blij van word! Je ziet het allemaal voorbij komen in dit artikel over mijn favoriete beautyproducten van april & mei 2016, kijk je mee?

Clarisonic Sonic Radiance Skin renewing peel wash (EUR 135,00 voor een complete kit) review

Ik reinig mijn huid altijd in twee stappen en sinds een paar weken gebruik ik daavoor deze peel wash ofwel een exfoliërende reiniger met glycolzuur. Nu weet ik dat het effectiever is om een exfoliant te gebruiken die je op je huid laat zitten en dus niet afwast, maar ik vind dit wel een prima voorbereiding op mijn exfoliant. De reiniger maakt mijn huid goed schoon, natuurlijk haal ik mijn make-up er wel eerst af.

 

Moroccanoil Luminous Hairspray (EUR 25,80)

Ik ben geen fanatieke hairspray gebruikster, maar soms zit mijn haar zo goed dat ik dat graag zo wil houden, haha. In dat geval gebruik ik altijd een beetje Moroccanoil Luminous hairspray, het ruikt heerlijk en zorgt ervoor dat mijn haar goed blijft zitten zonder het hard te maken. Je borstelt de hairspray ook weer makkelijk uit zonder restjes achter te laten en je haar wordt er net even iets stugger van zodat mijn haar de volgende dag ook beter valt. Inmiddels zijn vrienden van Bo  ook fan geworden, zelfs mannen zijn gek op deze hairspray, haha!

 

Oribe Maximista Thickening spray (EUR 32,00)

Na het douchen kan mijn haar weleens wat slapjes aanvoelen en daar hou ik niet van, ik wil graag dat het iets stugger, voller en meer handelbaar is. Sinds een tijdje gebruik ik een paar sprays van deze Maximista Thickening Spray van Oribe, voordat ik mijn haar ga föhnen. Het is een luchtige spray die zuinig in gebruik ik, meestal heb ik aan twee of drie keer sprayen genoeg en het zorgt echt voor meer haar (althans, zo lijkt het). Ik vind wel dat de spray mijn haar wat droger maakt, dus combineer is het altijd met wat goede haarolie zoals de Moroccanoil Treament of de Gold Lust Nourishing Hair Oil van Oribe.

 

Tom Ford Eye defining pen (EUR 54,00)

Deze eyeliner pen lag al even in de winkels, maar ik heb hem pas onlangs getest toen ik deze kreeg van Tom Ford, niet gek natuurlijk. Om eerlijk te zijn vond ik de prijs wel erg hoog en ik dacht dat een eyelinerpen gewoon een eyelinerpen zou zijn, ook al was die van Tom Ford. Boy, was I wrong....deze eyeliner is wel even beter dan alle andere eyelinerpennen die er te koop zijn. Het is een lange, slanke pen met twee verschillende kanten, een fijne, stevige punt aan de ene kant en een heel dunne, stevige punt aan de andere kant. Hij ligt geweldig goed in de hand en de eyeliner is perfect zwart, dekkend, vlekt niet en geeft extreem strakke lijnen.

De houdbaarheid is geweldig, de eyeliner gaat geen kant op, de hele dag niet en ik ben vooral fan van de mooie, glanzende, extreem diepzwarte finish. Is het de 54 euro waard? Voor mij wel, maar er zijn heus ook eyelinerpennen die goed zijn en een stuk goedkoper, al wil ik deze dus echt nooit meer missen. Tom heeft er weer een grote fan bij!

 

MAC 197 SH brush (EUR 37,00)

Dit is een ideaal kwastje om foundation, precies en plaatselijk op te brengen en/of bij te werken, zeker op plaatsen rond lippen, ogen, wenkbrauwen en je neus. Ik vind het ook een fijn kwastje om van die heel dunne foundation te verdelen over je huid, een ideaal kwastje om mee te nemen.

 

Dimensions de Chanel mascara (EUR 32,00) review 

Dit is momenteel mijn meest gebruikte mascara, een fijne mascara die mijn wimpers mooi krult, ze volume geeft en langer maakt. Ik vind het borsteltje fijn en de mascara blijft de hele dag goed zitten, Chanel did it again na Le Volume de Chanel.

Dior Addict Milky Tint 126 Milky Pure (EUR 37,00)

Mij maak je nooit zo blij met lipglosses, maar sinds ik de lippotloden heb herontdekt vind ik het toch wel leuk om die af en toe te combineren met een leuke lipgloss. Liefst een die niet plakkerig is en niet te extreem glanst en daar voldoen de Dior Addict Milky tints perfect aan, deze Milky Pure is lekker neutraal en combineert mooi met verschillende lippencils.

 

MAC Viva Glam II lipstick (EUR 19,50)

Jullie kennen allemaal wel de MAC Viva Glam lipsticks, die vaak gekoppeld zijn aan een celebrity zoals nu aan Ariana Grande. Door de jaren heen zijn er heel wat prachtige kleuren uitgebracht en een aantal zijn deel blijven uitmaken van het vaste MAC assortiment. Zo is Viva Glam een prachtige, dekkende, nude lipstick met een matte finish, die we eigenlijk allemaal in huis zouden moeten hebben, het is een prachtige kleur. En natuurlijk gaat de opbrengst ook bij deze lipstick naar het MAC AIDS fund.

 

Kat von D. liquid lipstick Lolita 2 ($ 20,00) review

Dit vind ik een heerlijke kleur, die wordt omschreven als terracotta nude door Kat von D. De formule is heel fijn, is mooi dekkend, heeft een matte finish, blijft goed zitten en droogt mijn lippen niet uit. Ik moet dringend een paar nieuwe kleuren bestellen bij Sephora.com of zal ik wachten tot ik in New York ben?

 

Benefit Kabrow vanaf juli 2016 te koop bij Douglas

Benefit krijgt in juli een nieuwe, zeer complete wenkbrauwcollectie met heel veel verschillende producten. De Kabrow is een wenkbrauwgel met een kleurtje die je kunt gebruiken om je wenkbrauwen bij te werken en de modelleren. Deze zal beschikbaar zijn in 6 kleuren en is vooral fijn omdat je de kleur kan opbouwen, gebruik je meer dan wordt het effect/de kleur donkerder.  Blijft de hele dag perfect zitten, zeker een aanrader straks in juli

MAC eye shadows Vanilla, Cork, Coquette & Concrete

Dit is een oudje, een oogschaduwpalette met de naam Brows dat echt al jaren oud is en allang niet meer verkrijgbaar. Toch laat ik het aan jullie zien omdat de kleuren gewoon deel uitmaken van het vaste MAC assortiment en ze ideaal zijn als wenkbrauwpoeder. Hou je van een zachter effect op je wenkbrauwen, dan is een matte oogschaduw in een goede kleur zeker een aanrader. Laat je anders even adviseren bij MAC, zij kunnen de perfecte kleur voor je vinden.

 

Becca Luminous blush Snapdragon (EUR 37,00

Ik ben al sinds vorig jaar fan van de Skin Perfectors van Becca en ik was dan ook erg benieuwd naar de nieuwe Luminous blushes. Inmiddels heb ik twee kleuren getest, Tiger Lily en deze prachtige, sexy roze kleur Snapdragon. De kleur doet me erg denken aan Love Lust van Tom Ford, een van mijn all time favorieten en is prachtig op mijn huid. De blush is heel gepigmenteerd en heeft een prachtige glans, zeker als je de blush even goed in je huid bufft.

 

Tom Ford Soleil Blanc eau de parfum (EUR 193,00

Deze tijd van het jaar vraagt om een zomerse parfum, maar ik wil wel graag een niet-standaard, sexy zomergeur die niet te citrusachtig is en niet naar een fruitige cocktail ruikt. Dat doet deze Soleil Blanc niet, de geur opent redelijk fris door bergamot en heeft ook iets kruidigs, dat na een tijdje overgaat in de geur van tropische bloemen en wat kokosnoot. Alles is wel behoorlijk subtiel, waardoor je wel een zonnige, zomerse geur ruikt maar het nooit too much wordt. Na een tijdje ruik vooral de amber en dat vind ik eigenlijk wel heel fijn...waarschijnlijk wordt dit mijn favoriet van zomer 2016.

 

Aerin Waterlily Sun eau de parfum (EUR 96,00

Dit is ook een zonnige geur, maar dan net wat frisser en groener (door bergamot waterlelie, jasmijn en groene noten), iets minder tropisch en toch behoorlijk zomers. Het is een vrij lichte geur, die misschien niet heel apart is maar wel fijn en toegangelijk. Ik hou best van "moeilijke" parfums, maar het moeten geen geuren worden die zo ingewikkeld zijn dat je er eigenlijk niet van kunt genieten. Dit is een geur die ik op een "gewone" dag draag, als ik lekker aan het werk ben en niet persé een bepaalde indruk wil maken. Gek eigenlijk, zo werkt dat wel bij mij, ik denk heel goed na over welke parfum ik draag op een dag, het hoort dan echt bij de uitstraling die ik wil hebben. Herkennen jullie dit? Last but not least, de verpakking van deze geur is prachtig en de bijbehorende body creme echt een aanrader.

Jullie zijn weer op de hoogte van mijn echte favorieten! Je ziet deze producten heel vaak in allerlei artikelen of photo diaries voorbij komen, het zijn dus geen "nep-favorieten" omdat ik een merk of bedrijf wil pleasen. Nee, dit zijn producten die ik al langere tijd gebruik of die de laatste weken echt nieuwe favorieten zijn geworden. Deze producten kun je met een gerust hart zelf eens gaan proberen, het zijn absolute aanraders.

Wat waren de afgelopen weken je favoriete beauty producten? Zitten er toevallig ook een paar van mijn favorieten tussen? Of ben je het juist helemaal niet met mij eens?

Deel dit artikel
Back to top