Blogs & Editorial

Photo diary van 4 & 5 juni 2016 - naar Adele!

Goedemorgen! De zon schijnt, iedereen is weer beter en we zijn klaar om de week te beginnen, hopelijk met minder pech dan vorige week. Dit weekend was in elk geval al heerlijk, met het geweldige concert van Adele op zaterdag en het fijne weer (en zelfgemaakte Tiramisu) op zondag. Kijk je even mee naar mijn photo diary van 4 & 5 juni 2016 waarin ik je ook vertel waarom ik geen dagcreme meer gebruik.....

Even boodschappen doen op zaterdag, het wordt mooi weer op zondag dus haal ik even wat spullen voor de BBQ.

Maar eerst naar Adele, ik neem mijn moeder mee en heb deze outfit aan. Top van Ganni, broek van For all mankind, schoenen en jasje van Zara,

Ik had gereserveerd om te eten bij B.Eat, dat zit boven de ingang van de Ziggo Dome en daar kun je prima eten, er is een uitgebreid buffet en je bent tenminste lekker snel klaar.

Uniek kiekje van mijn kids, Sem is niet zo'n selfie/snnapchat fan....Bo daarentegen wel, haha. Wat een schatjes.

Nog even wachten.....

Adele heeft leuke merchandise, slaapmaskers met haar ogen erop, make-up tasjes en veel t-shirts. Ik heb er ook een voor Bo meegenomen, altijd een leuke herinnering toch?

We hebben echt fijne plaatsen, op rij 7 naast het podium, heerlijj dichtbij!

Adele draagt een lange, zwarte jurk met veel glitters, waarschijnlijk van Burberry want die hebben haar garderobe geregeld geloof ik. Ze had ook platte schoenen aan, ik dacht van Chloé maar ik kon ze niet zo goed zien. 

Adele bracht een heel orkest mee en op het scherm achter het orkest kon je ook haar gezicht goed zien, dat is altijd wel fijn vind ik. Zo kun je je nog beter inleven in de nummers, ze was echt te gek!

 

She was the best, love @adele ❤️ more now on snapchat 👻 mrsbeautyscene 👻 mis het niet, ze was geweldig!

Een video die is geplaatst door Debbie Zwiers (@mrsbeautyscene) op

Ik hoop dat je de video kunt zien, ik stond helemaal vooraan toen ik de video maakte. Dat kon trouwens prima, bij de toegift gingen veel mensen even naar voren om echt dichtbij Adele te zijn. Ze zingt echt prachtig en is vooral heel lief, grappig en kletst je de oren van je hoofd. Ik heb genoten en ben er bij een volgend concert zeker weer bij! Kun je de video niet zien, check dan even mijn Instagram of de Facebook van BeautysceneNL, daar staat de video ook. Ze zwaaide zelfs even naar jullie....haha

Na afloop ligt er veel, heel veel papier op de grond!

Niet zomaar papier, het zijn "handgeschreven" papiertjes met teksten van Adele of andere leuke berichtjes, wat een geweldig idee!

Asrael is af en toe heel sneaky, dan komt hij midden in de nacht opeens naast (of soms op) mijn kussen liggen, daar merk ik dan niets van tot ik wakker word, gezellig hoor.

Het is warm vandaag! Tijd voor zijden top van Drykorn dan maar, ik trek later nog sandaaltjes aan i.p.v. sneakers.

Op dagen als deze, waarop ik veel buiten ben, draag ik geen gewone dagcreme maar kies ik een verzorgende SPF zoals deze La Prairie cellular swiss UV protection veil met SPF50. Dit is een fijne, voedende creme die toch niet vettig is en goed beschermt.

Precies, ik kan wel een kleurtje gebruiken, zeker mijn benen....even van genieten dus.

En voor de rest van de dag kun je dan het beste een product gebruiken dat je over je make-up kunt aanbrengen, als je dat draagt, zoals deze Coola makeup setting spray. Je koopt deze bij Skins, de review kun je hier vinden.

Dit vind ik echt een heerlijke, neutrale lijn van Guerlain, Les delices de Bain met een zachte geur van oranjebloesem, bergamot en amandel, heel musky. De lijn is unisex en alleen nog in Parijs te koop, waarschijnlijk komt deze later in het jaar ook wel naar Nederland.

Slimme Yoshi!

Ik drink iedere dag minstens 2 liter water en loop dus regelmatig rond met een waterflesje dat ik zelf vul. De kids hebben allebei een Bobble, maar die vind ik niet zo fijn drinken. Ik ben dus blij met deze nieuwe bkr glazen fles met siliconen hoes, hij is wat zwaarder dan een plastic flesje maar is natuurlijk wel afwasbaar en beter voor het milieu. Er zitten geen schadelijke stoffen is en dat is ook erg fijn om te weten. Ik vul het minstens vier keer en zo weet ik dat ik altijd voldoende drink. Check www.mybkr.com voor meer info

Sem had trek in smoothie, dus dan maak ik dat natuurlijk!

Nieuwe palettes van L'Oreal, vanaf deze maand in de winkels als het goed is.

En deze cuties zijn deze week te koop bij de drogist en supermarkt, bij ieder Nivea blikje hoort een verhaaltje dat je kunt voorlezen aan je kids, heel lief.

We barbecuen, waarbij ik alleen maar haloumi eet (zo lekker), en houden even plek over voor zelfgemaakte tiramisu...altijd een goed idee toch?

 

Vandaag is een normale werkdag voor mij, al moet ik Sem zo wel even naar school brengen omdat de bus niet gaat als hij op school moet zijn. Hij mag niet fietsen en niet gymmen, moet ook oppassen met zijn zware tas dus heeft hij deze week nog wat steun nodig. Maar verder gaat het heel erg goed met hem, zo fijn. Vanmiddag ga ik nog even naar de kapper, ook dat is nodig. Fijne dag vandaag! 

Deel dit artikel
Back to top