Blogs & Editorial

Photo diary van 6 juni 2016 - Dior Gris Montaigne is geweldig

Goedemorgen! De renovatiewerkzaamheden zijn weer begonnen, gisteren ging ik naar de kapper om mijn grijze haren te verbergen en vandaag staan er "nieuwe" nagels op de planning. Tja, mijn 46e verjaardag komt steeds dichterbij en het kost ieder jaar weer meer moeite om er een beetje aardig uit te blijven zien. Anyway, gelukkig zijn er nog steeds genoeg leuke make-upjes die hierbij kunnen helpen, zoals de prachtige Guerlain bronzers! Kijk je mee naar mijn photo diary van 6 juni 2016?

Wat is het toch lekker als je even buiten kunt ontbijten, dan begint de dag wel heel erg goed. Ik werk wel gewoon binnen hoor, maar wel met alle deuren op en tussendoor doe ik regelmatig een koffietje of drankje buiten. Ideaal!

Ik doe over mijn hemdje wel even een blouse als ik richting kapper ga, dat is weer hard nodig want mjn uitgroei is echt te grijs....oh jee!

Dit is toch wel een van mjn favoriete geuren geworden, Dior Gris Montaigne, een geur die heerlijk is op warme dagen omdat deze fris, zomer en toch ultra chique is!

Wachten bij Colinda!

De waterfles van bkr is echt fijn in gebruik en ik hou van de nude kleur van de siliconen sleeve, zo'n hoesje wil ik ook om mijn iphone, kan dat?

Dit zijn toch echt wel leuke ontdekkingen, de Highlighting palettes van Sleek, ik ga ze swatchen/reviewen want er zijn veel screenshots gemaakt op snapchat.

Sexy filter op snapchat, het is alleen jammer dat de lippen vaak niet helemaal perfect zijn. De ogen en huid zijn meestal wel heel erg goed, ik begrijp nog steeds niet hoe dit zo mooi kan worden.

De Guerlain Terracotta Pause d'été is al een prachtig bronzer/blush/highlighter in een mooi houten doosje.....

De Guerlain Terra Magnifica is misschien nog wel mooier, dit is een bronzer/highlighter duo die later deze zomer te koop zal zijn. Het blikje is herbruikbaar, schattig weer!

Maar de "normale" guerlain bronzers zijn er natuurlijk ook nog steeds, ze zijn er in veel tinten dus ook als je een lichte huid hebt kun je een prima kleur vinden. De geur van de bronzers is trouwens anders dan vroeger, lekkerder vind ik!

Haha...ik weet niet wat ik vanochtend deed met mijn oogschaduws, maar het ziet er echt niet uit, zelfs niet met dit filter.

Tijd voor een nieuwe Revitalash, mijn wondermiddel om mooie, lange en volle wimpers te houden. Ik kan echt niet zonder!

De Multi-Miracle glow van Charlotte Tilbury had ik al een tijdje staan, maar nog niet echt getest, dat ga ik vanavond eens doen (inmiddels gedaan, mijn make-up vloog er vanaf en mijn huid voelde lekker zacht en soepel, ik test nog even door)

Goede kleuren lipstick van Make-up Studio, ik vind Nude Nirvana nu wel heel erg leuk, maar Foxy Fuchsia is ook lekker zomers toch?

Deze Essence palettes van de Bloggers Beauty secrets collectie gaan Bo & Ik vandaag weggeven, waarschijnlijk op social media, dus hou dat even in de gaten als je een van de palettes wilt winnen.

Ik hou van Justin Timberlake en kan hem zelfs handelen als acteur, zeker in Friends with benefits, zo'n leuke film!

Er zouden weer Kylie Lip Kits te koop zijn om 12 uur en Bo wilde er nog wel een paar, dit zijn handige/mooie swatches van alle kleuren.

Het bestellen ging lekker vlot, later heb ik 22 er ook nog bijbesteld, nu heb ik spijt dat ik True Brown niet heb besteld, dan waren we compleet geweest...stom he?

 

Gisteren dus naar de kapper geweest, vandaag ga ik weer even naar Unique om mijn nagels te laten doen. Toevallig brak ik gisteren een nagel, dat is de eerste keer sinds ik mijn acrylnagels heb, dus dat was even "schrikken". Vandaag ga ik weer voor een nude kleurtje, grote kans dat het opnieuw Samoan Sand wordt, ik heb een obsessie met die kleur. Fijne dag vandaag!

Deel dit artikel
Back to top