Blogs & Editorial

Photo diary van 8 juni 2016 - Essence give away

Goedemorgen! Gisteren gingen er hier bijna 50 verschillende lipsticks op de foto, er zijn er momenteel ook zoveel die de moeite waard zijn, het blijft een uitdaging om 's ochtends een leuke lipstick te kiezen. Is dat een beetje herkenbaar? Binnenkort laat ik je weer mooie lipsticks zien, mocht je nog een nieuwe zoeken. Gisteren werkte ik thuis, maakte ik mijn favoriete oogcreme op en deden Bo en ik samen een give-away. Kijk je mee naar mijn photo diary van 8 juni 2016?

Het gebeurt niet vaak, maar ik heb deze hele pot oogcreme opgebruikt en ik mis hem nu al!

Ge-wel-dige oogcreme dus, Perricone MD Neuropeptide eye therapy, zeker een aanrader.

Emo achtervolgt me 's ochtends altijd door het hele huis, de schat.

Contourgedoe inderdaad, het ziet er professioneel uit met al die strepen, maar het effect nadien is echt niet om over naar huis te schrijven. Heb je de review al gezien?

Dit wenkbrauwproduct lag al een tijdje in mijn kast, de Brow Extender van Divaderm. Het is een los poeder met vezels dat wenkbrauwen opvult. Het werkt prima, zelfs op mijn (best volle) eigen wenkbrauwen.

Het effect is vrij zacht en dus natuurlijk, fijn als je dat effect zoekt in plaats van de harde, onnatuurlijke wenkbrauwen die je weleens ziet. Het bleef niet de hele dag zitten trouwens, vooral de uiteinden vervaagden snel.

Zaliig, Beach van Bobbi Brown is mijn parfum van de dag, er zit best veel jasmijn in en je krijgt er zeker een strandgevoel bij terwijl het geen standaard zoet zomergeurtje is. Lekker!

Ik stond even te wachten bij de kassa van Kruidvat, maar hoeveel snoep ligt daar wel niet, niet normaal joh! Doen ze dat voor de impulskopers? Ik nam niets mee....haha, met moeite!

Veel lipsticks dus!

Sem vertelde tegen Asrael dat hij hem ging opeten, eerst bakken en dan....! Die gaat de oven in of toch niet?

Op RTL Nieuws stond een stukje over een hippe Instagram baby, ik kon alleen maar kijken naar de wenkbrauwen van haar moeder, wat erg! Smaken verschillen, maar dit kan echt niet hoor.....

Snapchat filter tijd, deze vos (?) had ik nog niet uitgeprobeerd, grappig hoor.

MAC Retro Matte liiquid lip colour in Red Jade is heel mooi, er komt natuurlijk nog een betere foto want mijn zwarte truitje zorgde weer voor een overbelichte snapchat foto.

Spaghetti met veel knoflook, olijfolie, pepertjes en garnalen is toch altijd goed?

Wat een geweldig blauwe lucht hadden we gisterenavond!

Als ik deze snapchat filter zie, dan wil ik dus het liefst iedere dag nepwimpers dragen, wat een zwoele look! Oh ja, altijd in zwart-wit leven helpt ook denk ik.

Leuke winactie waarin Bo en ik 5 Essence palettes weggevene! Ga even naar mijn (@mrsbeautyscene) en die van Bo (@bokado) om mee te doen!

 

Vandaag ga ik veel lipswatches maken, dus ik hoop dat ik nog lippen over heb aan het eind van de dag, maar dat zal wel goedkomen denk ik. Fijne dag!

Deel dit artikel
Back to top