Blogs & Editorial

Photo diary van 10 juni 2016 - Kylie & Kendall bikini's

Dit weekend heb ik zo'n zin om helemaal niets te doen, gewoon een beetje thuis hangen, series kijken en lekkere dingen eten. Ben benieuwd of dat hem gaat worden, want vaak verveel ik me na een paar uurtjes alweer en ga ik alsnog wat doen, niets doen is ook zo saai. Anyway, gisteren werkte ik een beetje en deed ik aan online shoppen voor Bo, bikini's van de Kendall & Kylie Topshop collectie, heb je ze al gezien? Kijk je mee naar mijn photo diary van 10 juni 2016?

Foto's maken voor een vaderdag artikel, want niets is toch zo fijn als een lekker ruikende man? Wat vind jij een echt fijne mannengeur?

Ja, dat is het gisteren, een Hoola dag!

Ik ga ook voor deze combinatie van Dior, de One Essential City Defense SPF50 & de Hydra Life water BB. Dat is een fijne combinatie als het warm is en je niet zoveel dekking wilt, de BB is behoorlijk mat en geeft een mooi resultaat. Ik combineer met plaatselijk wat concealer en een beetje poeder om de houdbaarheid te vergroten. 

Dat dus! Hoola bronzer van Benefit is heel fijn als contourpoeder, love this!

Grappige mail van NARS, prima manier om hun Orgams blush weer eens te promoten. What makes you blush?

Deze bronzers hebben jullie natuurlijk kunnen zien in dit artikel, welke vind je het mooist?

Ik bracht schoenen naar de schoenmaker (weer een hakje eraf) en stapte even de Delifrance in voor een broodje....

...hun menukaart is echt al 100 jaar hetzelfde, zo saai zeg! Je zou toch denken dat ze weleens iets anders kunnen bedenken? Uiteindelijk haal ik maar een broodje zalm, best lekker trouwens!

Bo moet van mij een paar bikini's uit de Kylie & Kendall Topshop collectie, ik vind ze zo leuk voor haar. Dus ik bestel wat er is....

Dat is helaas niet meer alles, zowel bij De bijenkorf als Topshop zelf is haar favoriete bikini er niet meer, hopelijk komt er nog wat voorraad binnen.

Met deze filter zie ik er zo anders uit, maar ik hou wel van de donkere look. Toch doe ik dat zelf echt nooit, op de foto is het best mooi, maar in het echt net even iets too much. Of moet ik er maling aan hebben?

 

Fijne zaterdag allemaal!

Deel dit artikel
Back to top