Blogs & Editorial

Photo diary van 11 & 12 juni 2016 - geen woorden voor Orlando

Wat een naar weekend is het geweest...niet zo zeer voor ons persoonlijk, maar wel voor heel veel mensen die getroffen zijn door de aanslag in Orlando. Vreselijk wat er gebeurde in die stad waar ik zoveel leuke herinneringen heb, waar ook nog eens de lieve zangeres Christina Grimmie werd doodgeschoten door een (waarschijnlijk) doorgedraaide fan. Ik word er echt behoorlijk verdrietig van......

Mijn weekend begint met het buiten zetten van veel, veel teveel oud papier en het regende ook nog.

Wat verdrietig, Christina Grimmie, een Amerikaanse zangeres die Bo al heel langt volgt en heel goed vind, werd tijdens een meet and greet neergeschoten. Ze overleefde het niet, het meisje was pas 21 jaar geloof ik en had een prachtige carriere voor haar. Hoe bedenkt zo'n moordenaar zoiets? Vreselijk. Het deed me wel weer even terugdenken aan het concert van Adele, waar het mij juist opviel dat er helemaal geen beveiliging was bij de ingang van de Ziggo Dome. Dat kan toch eigenlijk niet meer in deze tijd?

Ik rommelde wat in huis en dus had ik een comfortabele outfitaan met t-shirt van Allthesegamez :-)

Toepasselijke filter voor de foto met de Kylie Metal Matte lipstick Heir, een metallic vloeibare lipstick met matte finish.

Haha...briljant! Wie heeft er inmiddels ook allemaal snapchat, zulke foto's zijn toch gewoon te leuk?

Wat een schatje is Asrael toch!

Binnenkort krijgt Charlotte Tilbury nieuwe lipsticks : Hot Lips. De lipsticks hebben allemaal namen geïnspireerd door de celebrity-vriendinnen van Charlotte. Dit is Miranda May, ik ga ze natuurlijk testen.

Dit! Ik ben eindelijk eens begonnen met Game of Thrones, dat werd natuurlijk wel tijd. Ik ben inmiddels aan het eind van het 1e seizoen dus heb nog aardig wat te kijken. Wie is er ook fan?

De Engelse koningin vierde haar 90e verjaardag, wat een feest en ze had zeker een opvallende outfit aan, neon groen it is! En dat op je 90e, heerlijk toch?

Zondag begon lekker rustig met een ontbijtje in de tuin, terwijl er langzaam wat druppels naar beneden kwamen, naar binnen dus maar.

Ik heb Heir & King K dus even getest, ik ben er niet echt fan van.

De swatches op mijn huid zien er nog best mooi uit (al lijken het meer oogschaduws dan lipsticks) maar op mijn lippen vind ik ze minder mooi, mijn lippen zien er niet zo vol uit en na een uurtje gaan ze brokkelen. Nope, not a fan!

Ik ben wel heel groot fan van Teddy eye kohl van MAC, dat is al jaren mijn favoriete donkerbruine oogpotlood, love it!

We hebben een verjaardag dus gaan op pad met zijn drietjes, Bo is niet thuis.

Maar eerst even lunchen bij Van der Valk, dit is een behoorlijk vol bordje, haha. Dat krijg je toch nooit op? Gelukkig kon ik het delen met mijn mannen! Het was wel heel erg lekker allemaal en dat voor 10 euro.

Daar lopen mijn mannen!

Orlando krijgt wel behoorlijk wat te verduren dit weekend, zaterdagnacht opent een idioot met radicale ideeen (waarschijnlijk) het vuur in en om een gay nachtclub en dood daarbij 50 mensen. Wat een nachtmerrie weer en wat zijn er weer veel onschuldige mensen getroffen door deze daad. Sturen jullie ook een beetje liefde naar Orlando en specifiek de mensen van de LGBT community?

 

Laten we hopen dat het niet weer gebeurt, maar eigenlijk vrees ik het ergste :-( 

Deel dit artikel
Back to top