Reviews

Debbie's favorieten - Becca highlighter & blushes

In september vorig jaar kocht ik mijn eerste highlighter van Becca, de Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Pop, en na een klein jaar is mijn Becca stash behoorlijk uitgebreid. Ik ben gek op de highlighters en sinds kort ook op de nieuwe Luminous blushes. In het artikel van vandaag deel ik foto's en swatches met jullie en vertel ik waarom de Becca highlighters en blushes tot mijn favorieten behoren.

Een deel van mijn Becca stash

Becca Shimmering Skin Perfector Pressed EUR 43,00 (8 gram) - er zijn in totaal zes kleuren

 

Dit zijn highlighters in poedervorm, die bijna cremig aanvoelen en een waanzinnig mooi effect op de huid geven. Ze zijn allemaal behoorlijk opvallend, ze glanzen bijna van je huid af en zijn dus vooral geschikt als je op zoek bent naar een opvallende, goed zichtbare highlighter.

De poeders zijn heel fijn van textuur, pakken supergoed op de huid en laten zich makkelijk verdelen, zonder dat je andere make-up verpest bij het aanbrengen, ze glijden echt over de huid. Dat maakt ze zo fijn! En ze blijven ook nog eens heel goed zitten, juist omdat ze bijna één lijken te worden met de huid.

Ik zweer bij Champagne Pop als mijn highlighter, maar ook Opal is prachtig en Rose Gold is heel mooi als blush/highlighter combinatie. Ik gebruik highlighter op mijn jukbeen, onder mijn wenkbrauwen, bij mijn lippen en op mijn neus, maar het ook een prima product om te gebruiken bij je ogen of zelfs op je lichaam voor een glanzend accent.

Opal

Topaz

swatches Opal & Topaz

Rose Gold

Champagne Pop

swatches Rose Gold & Champagne Pop

v.l.n.r. swatches Opal, Topaz, Rose Gold & Champagne Pop

Becca Shimmering Skin Perfector Poured EUR 35,00 (5,5 gram) - er zijn 5 kleuren

 

Heb je een droge huid of wil je een meer bescheiden highlighter? Dan is een cremige highlighter misschien een betere keuze, al heb ik zelf toch wel een voorkeur naar een goede poederhighlighter. Becca heeft hun Shimmering Skin Perfecter Poured uitgebracht, een kleine variant in creme vorm, die een stuk natuurlijk resultaat geeft. De highlighters zijn prima gepigmenteerd, maar glanzen wel een stuk minder. Ze blijven best goed zitten en geven een mooie, natuurlijke glow aan je gezicht. Je brengt ze het beste aan met je vingers of eventueel een duo fibre kabuki brush.

Opal

Rose Gold

swatches Rose Gold & Opal (poured)

v.l.n.r. Swatches Rose Gold (pressed), Rose Gold (Poured), Opal (Poured) & Opal (Pressed)

Becca Luminous blush EUR 37,00 (6 gram) - er zijn zes kleuren

 

Becca had al (minerale) blushes in hun assortiment, maar na het grote succes van de Shimmering Skin Perfectors hebben ze nieuwe blushes uitgebracht die qua textuur en pigmentatie enorm doen denken aan de highlighters. De Luminous Blushes zijn poedeblushes die iets droger zijn de de highlighters, maar nog steeds erg fijn van textur.

De pigmentatie is waanzinnig goed, je hebt maar weinig blush nodig voor veel kleur op je gezicht, dus voorzichtig aanbrengen met een duo fibre kwast is zeker aan te raden. De blushes hebben een mooie glans, dus een highlighter is niet echt nodig, tenzij je echt gaat voor een extra zichtbare glans (doe ik meestal wel). De blushes doen mij qua resultaat nog het meeste denken aan de blushes van NARS en Tom Ford, die zijn ook heel fijn.

Snapdragon

Tigerlily

swatches Snapdragon & Tigerlily

voor & na mijn Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Topaz (als contour/bronzer) en Champagne pop (als highlighter) en Snapdragon als blush

Nu heb ik al jaren een behoorlijke zwak voor dit soort producten, mijn favoriete highlighters waren jarenlang de Mineralize Skin Finishes van MAC en ik heb echt honderden prachtige blushes. Maar sinds vorig jaar moet ik eerlijk bekennen dat ik de highlighters van Becca toch het vaakst gebruik en sinds de blushes er zijn pak ik die ook heel vaak. Becca heeft er dus sinds een paar maanden een groot fan bij, al moet ik zeggen dat ik vooral fan ben van deze drie producten.

In dit artikel kun je ook nog een review vinden met swatches van de Shimmering Skin Perfector Pressed in Pearl, dit palette is inmiddels niet meer te koop. Check ook de artikelen hieronder, daar vind je meer reviews terug.

In de USA is inmiddels de nieuwe Jaclyn Hill & Becca Champagne Pop collectie uitgebracht met o.a. een nieuw palette met een nieuwe highlighter (Prosecco Pop), een oogschaduwpalette en een vloeibare & poured versie van Champagne Pop. Als het goed is komt die collectie ook naar Nederland, maar verdere details zijn nog niet bekend.

 

Becca koop je in de USA bij Sephora (wij kunnen ook bestellen via Sephora.com), in Nederland verkoopt Babassu ook Becca producten (zowel in hun winkels in Leiden & Amsterdam als online) en vaak ben je dan wat voordeliger uit dan als je bestelt in de USA. Ik mis nog steeds Moonstone in mijn collectie, dus die ga ik heel snel maar eens bestellen....je kunt maar een tekort aan highlighters hebben. Ken jij deze producten van Becca ook al?

Deel dit artikel
Back to top