Blogs & Editorial

Photo diary van 13 juni 2016 - een beetje extra zuurstof

Het is weer even wennen, van die sombere dagen vol regen. Toch vind ik het niet zo heel erg, zeker niet op een maandag waarop ik toch gewoon aan het werk ben. Ik ben op dit soort dagen net iets meer gemotiveerd om eens goed op te ruimen en spullen uit te zoeken. Als het mooi weer is, denk je toch al snel dat zoiets zonde van de tijd is. Kijk je mee naar mijn photo diary van 13 juni 2016 waarin je o.a. een bijzonder masker met extra zuurstof ziet.

Blijikbaar vindt Asrael dat ik ergens anders moet gaan werken, hij pikt een paar uur mijn stoel in. Ok, dat is duidelijk!

De zoveelste uitnodiging voor een presentatie met yoga, ik heb daar echt zo geen zin in. Ik vind het echt interessant om naar een presentatie te gaan van nieuwe producten, maar als ik verplicht yoga poses moet doen met een groep mensen die ik niet ken, dan laat ik het echt aan me voorbij gaan. Wie heeft er toch ooit bedacht dat dit leuk is? Hou gewoon een interessante presentatie met een hapje & drankje, kan iedereen ook nog beter netwerken. *einde rant*

Dat vind ik echt, ik kan enorm veel zin hebben om een mannengeur te dragen, tenslotte vervagen de grenzen steeds meer tussen mannen & vrouwengeuren en zien we vooral bij niche geuren veel unisexgeuren. Deze Acqua di Parma Blu Mediterraneo Cedro di Taormina ruikt heerlijk fris door de citrusnoten en het cederhout, zalig Italiaans!

's ochtends deed ik een nieuwe BB cream op, maar die veranderde enorm van kleur dus ging die weer snel van mijn huid af. En dus besloot ik maar direct even een maskertje uit te testen, dat van creme verandert in een schuim dat heel erg tintelt, grappig!

Het is het Flash recovery mask oxygen facial van Dr. Brandt en ik moet je eerlijk zeggen dat mijn huid er na een paar minuten echt een stuk frisser uitzag.

Ik struggle al wekenlang met deze verpakking, die een kapot pompje heeft, zo irritant en dus besloot ik hem nu toch maar weg te doen. Het dopje kan er wel af, maar dan is de ingang nog veel te smal om erdoor te komen door de dikke textuur. Zie je, zo'n pompje is niet altijd handig ;-)

Dat weten jullie inmiddels natuurlijk al! Heb je de review gezien?

Lunch met speltcrackers met humus, harissa en groentenkiemen, lekker.

Mijn Philosophy Purity made simple was op en dat is nooit fijn, gelukkig had ik nog een fles wist ik, alleen die stond ergens waar ik hem niet kon vinden. Nu wel gevonden en dus ben ik weer blij!

Dit is echt de nieuwe sensatie op huidverzorgingsgebied, hydraterende lotions die je gebruikt onder een serum & dagcreme voor extra hydratatie. Gebruik jij er al één?

Deze gebruik ik inmiddels al een paar weken, afgewisseld met die van La Mer, het is een gel/lotion die echt goed hydrateert en zorgt voor een vollere huid, ideaal voor vochtarme types!

Ik ben geen fan van reinigingsdoekjes voor dagelijks gebruik, maar in geval van nood of als je op een festival/vakantie bent, dan kunnen ze heus weleens. Deze van Clinique zijn best ok!

Maar gebruik ze alleen om je make-up te verwijderen en gebruik daarna nog een aparte reiniger als het even kan.

Daar worden de mannen blij van, andijviestampot met speklapjes....ik ben er niet zo'n fan van, al was de stamppot met een beetje kaas best lekker.

Ik werd later die avond echt omringt met katten, wat is dat toch soms? Gekke beesten!

Natuurlijk keken we ook voetbal, Belgie-Italie was best spannend toch? Jammer dat de Zuiderburen niet hebben gewonnen, maar wel weer leuk om Pelle te zien, haha.

 

Vandaag weer zo'n sombere dag, dus ga ik maar weer eens opruimen, leuk! Haha, ik hoop dat jullie iets leukers te doen hebben, werk ze vandaag!

Deel dit artikel
Back to top